WonderBox 7.2: огляд наповнення

13 Грудня 2019 1192 1

Цієї осені ми зібрали для вас бокс, під бантиками якого заховали секретну програму під кодовою назвою “Live Slow”.  Наповнення боксу було запрограмовано допомогти максимально знизити швидкість та відчути себе щасливою, встигнути зробити спочатку найважливіше у цьому бурхливому житті — насолодитися миттю, а потім - все інше!

IMG_2733.jpg

Косметика з WonderBox 7.2 – потужна концентрація сили і ароматів кращих натуральних олій та екстрактів цілющих рослин з усього світу! 

BABÉ Laboratorios

Очищуючий гель для вмивання для жирної та проблемної шкіри STOP AKN

IMG_2903.jpg

Гель – чудовий початок б’юті процедур для жирної та комбінованої шкіри, схильної до акне. Гіпоалергенний, він делікатно очищує, не порушуючи pH шкіри, має протимікробну дію, чудово вирівнює тон та запобігає появі блиску на обличчі протягом дня. Регулярне використання гелю сприяє загоєнню подразнень та заспокоєнню почервоніння. 

Mr.Scrubber

Гель –маска для обличчя Jelly Mask з гідролатами квітів та рослин

Новинка бренду, яка зволожує, пом’якшує та розгладжує шкіру обличчя.  

IMG_2760.jpg

У складі маски – гідролати – парові дистиляти з квітів і рослин. Завдяки технології дистиляції їх корисні властивості потрапляють до засобу у вигляді концентрованого розчину, щоб швидко повертати шкірі відчуття свіжості і красу. Крім зволоження, кожна з масок має додаткові властивості. З імбиром та лимоном - надає шкірі тонус і пружність; З півонією - запобігає віковим змінам; З полуницею - освітлює та повертає здоровий вигляд шкірі; З ромашкою - заспокоює. 

Pyunkang Yul

Тонер PYUNKANG YUL

В основі засобу – багаторічні дерматологічні дослідження спеціалістів Південної Кореї, які забезпечили йому миттєвий ефект глибокого зволоження, відчуття наповненості, свіжості та комфорту на цілий день. 

Тонер створений на 91% з екстракту астрагалу, який зміцнює стінки судин, покращує мікроциркуляцію та насичує вітамінним комплексом. Аргінін у складі - зупиняє передчасне старіння, стимулює синтез колагену, а целюлоза вирівнює тон шкіри, ніжно освітлює. 

Loccitane

ОМОЛОДЖУЮЧА ОЛІЯ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ БОЖЕСТВЕННИЙ БЕЗСМЕРТНИК (IMMORTELLE DIVINE)

IMG_2757.jpg

Ця олія зачаровує не лише своїми властивостями, але й неперевершеним ароматом. І поки діє магія цієї коробочки "Live Slow", дозвольте їй працювати над красою вашого обличчя. В основі засобу – ефірна олія квітки Безсмертника з Корсики, активні молекули якої мають активний антивіковий ефект. Вона підходить всім типам шкіри, ефективно зволожує і пом'якшує, дарує відчуття комфорту, підтягує та відновлює контури обличчя. Достатньо нанести на обличчя пару крапель олії, розігрітої у долонях, щоб відчути розкіш б’юті–ритуалу з нею. Використовуйте як самостійний догляд або перед іншими зволожуючими засобамиами. 

Beaver Professional

Живильний шампунь та кондиціонер для сухого і пошкодженого волосся з олією Марули

IMG_2749.jpg

Якщо все наповнення разом уповільнює час, то цей комплекс — справжнісінький портал в минуле! Він повертає силу та красу волоссю, а вам – гарний настрій. Олія Марули у складі - наче діамант серед коштовних рослинних олій. Унікальний комплекс корисних для волосся елементів в ній готовий проявити себе якомога швидше. Шампунь не містить сульфатів у складі, дбайливо очищує та захищає колір волосся, має неймовірний аромат. Кондиціонер відновлює їх, сприяючи полегшенню розчісування, формує міцний невагомий захисний шар на поверхні волосся. 

Yves Rocher

Зволожуючий крем для рук тривалої дії

Один з найвідоміших гравців на арені натуральної косметики – Yves Rocher –  присвятив своєму 60-річчю особливий колекційний дизайн засобів–бестселерів. 

IMG_2904.jpg

Один з них – крем з Арнікою до ваших послуг! В його форулі – справжній sos-набір органічних компонентів для інтенсивного зволоження шкіри рук. Крем чудово живить шкіру, уповільнює її старіння та загоює подразнення. Його приємний аромат - бонус до швидкого ефекту відновлення та надійного захисту.  Якщо шкіра рук надто суха, рекомендуємо наносити крем товстим шаром і тримати як маску 10 хвилин. 

Palmer's

Зволожуючий лосьйон для тіла з олією Ши Palmer's Shea Formula Body Lotion та Лосьон для тіла з кокосовою олією і вітаміном E Palmer's Coconut Oil Formula with Vitamin E Coconut

IMG_2765.jpg

Відповідальний за зволоження тіла та додаткову ароматерапію у ванній кімнаті у програмі "Live Slow" - Palmers. Бренд - гуру органічного складу та косметичних масел, а аромати їх засобів для тіла - окрема історія.

Лосьйон з олією Ши глибоко зволожує шкіру, робить її м’якою та шовковистою та стане ідеальним доповненням теплої ванни та влучним б’юті–аперитивом до гарячого какао з маршмеллоу. Органічний склад, відсутність парабенів та мінеральних олій – лише деякі переваги цього засобу. Крім масла Ши до складу лосьйону входять олії Марули та виноградних кісточок, екстракт вівса, вітамін Е.

Лосьйон з кокосовою олією насичує кожну клітинку вашої шкіри вологою та інтенсивно живить її, а також утворить на її поверхні захисний бар'єр, що перешкоджає зайвому випаровуванню вологи. Кокосова олія у складі пом'якшує шкіру, вітамін E допомагає зберегти її пружність і підвищує еластичність. Мигдальний компонент вітамінізує шкіру і насичує її унікальними мікроелементами. Засоби бренду не тестуються на тваринах і не містять шкідливих компонентів. 

Nina Ricci

Nina Rouge

IMG_2907.jpg

Нова ідея, новий флакон та нова спокуса – приваблива та апетитна інтерпретація класичного аромату Nina Rouge. Невагома на тілі і більш вишукана. Щоб закутатися у цей аромат, не потрібно особливої нагоди. Незалежно від того, де ви – на вечірці,  діловій зустрічі, чи вдома з улюбленою книгою, аромат створить атмосферу, що надихає на нові завершення. Ця квіткова композиція із цитрусовими нотками та кремовим ванільним акцентом залишає свіжий та солодкий спогад про її власницю, де б вона не була. 

Avenir

Туш Extreme Volume False Lash Effect

IMG_2743.jpg

Бренд Avenir був створений, щоб привнести в світ більше яскравості та сліпучої жіночої краси. Серед його асортименту сьогодні можна знайти інструменти для манікюру і педикюру, широку палітру лаків та витратних матеріалів, засоби дезінфекції та гігієни, а також великий вибір декоративної косметики.

Бренд створює нові і нові товари для нас, дівчат, щоб надихати і не давати жодній з нас забути про себе і про те, що «краса врятує світ»! Ми знайомі із брендом давно, і переконалися у цьому особисто.

Асортимент бренду постійно оновлюється та поповнюється актуальними новинками. Серед них і бестселери для оформлення брів: тіні, олівці, гелі для фіксації та навіть фарба і хна. Бути у тренді з улюбленими брендами дуже приємно. 

Також Avenir пропонує догляд за волоссям, тілом та обличчям, засоби для депіляції та чоловічу лінію по догляду за бородою та вусами.

Макіяж - окремий вид медитації для дівчат, а густі виразні вії роблять погляд чарівним та магнетичним. Зручна у використанні, насичена туш від Avenir, яку ми обрали для боксу, створює саме такі розкішні вії завдяки шовку і кератину у складі, які живлять та зміцнюють їх.

Спокусливий вигин та насичений чорний колір забезпечує зручна силіконова щіточка та протеїнова основа складу.. А щоб туш передчасно не засихала та якомога довше увиразнювала погляд, закручувати її варто до характерного клацання ковпачка.

А коробочки 7.2 + доповнив комплекс для обличчя від  Laneige

Water bank hydro essence, Water bank gel cream, Water bank eye gel EX

Серія «Water Bank» від корейського лідера виробництва зволожуючої косметикиідеальна, щоб запобігти негативному впливу холодних температур на шкіру обличчявзимку. Склад засобів базується на талій живій воді зі снігів гімалайських вершин ісприяє глибокому і інтенсивному зволоженню шкіри та підтримці природного водного балансу. Есенція та крем чудово знімають подразнення, повертають тонус і пружність шкіри обличчя. Крем-гель для шкіри навколо очей усуває набряки, ознаки втоми та має легкий охолоджуючий ефект.

Бонус у кожній коробочці - мінеральна вода Моршинська

IMG_2747.jpg

Ця вода - один зі зволожуючих маст-хев засобів. У її складі, як не дивно, – мільйони свіжих крапель та вітамін Е.⠀

Якщо використовувати мінеральну воду для вмивання чи догляду щоденно, про сухість шкіри можна забути. Також, вона ідеальна для проблемної шкіри та закріплення макіяжу. Мінеральна вода тонізує, пом’якшує, заспокоює і, що найголовніше, підтримує мінеральний баланс шкіри та допомагає іншим засобам догляду утримувати вологу всередині клітин.

Замінити крем їй, звісно, не під силу, а от у парі вони - ідеальний тандем. Після вмивання, розбризкайте на обличчя мінеральну воду, а потім, доки вона не висохла, нанесіть наступний догляд. Так, волога та корисні компоненти засобів будуть проникати та затримуватися глибше та довше.

Діліться своїми враженнями про тестування наповнення боксів тут, у соціальних мережах, на каналі YouTube, в анкетах, які надходять вам від нас на пошту. 

А саме зараз на нашому сайті доступні до замовлення нові новорічні коробочки, а їх відправка вже зовсім-зовсім скоро. 



Вас також може зацікавити