Yves Rocher - новий погляд на улюблений бренд

23 Листопада 2019 1037

До якої категорії дівчат ви себе відносите: розважливі експерти, які ретельно вишукують потрібний товар або імпульсивні шопоголіки, яким потрібно все і одразу? Нам здається, що останніх стає все більше і більше. Усі ці сотні яскравих баночок на поличках магазинів ваблять нас, реклама гіпнотизує, а рекомендації улюблених зірок давно замінили поради подруг.Так важко втриматися від палкого бажання намастити на себе найцінніші олії та екстракти, зібрані по краплині з усього світу, та надягнути увесь наймодніший одяг одразу.

За роки існування WonderBox ми стали справжніми експертами з раціонального б’юті-шопінгу, який допомагає нам використовувати все найцінніше у природі, при цьому не змітаючи все підряд з поличок магазинів. Перша умова: спочатку тестування косметики у мініатюрах, потім – покупка повнорозмірного продукту. Друга умова: вибір брендів, які стали експертами з використання натуральних інгредієнтів, аефект яких мільйон разів вже доведено любов’ю дівчат по всьому світу. Представляти косметичні бестселлери саме таких брендів для нас одне задоволення!  

Все.jpg

Знайомити вас із героєм нашого блогу Yves Rocher не доведеться – ви й так його чудово знаєте і любите вже не один рік. А от новий погляд на бренд та продукцію ми вам 100% гарантуємо.

Yves Rocher – французький експерт рослинної косметики з 1959 року. В асортименті засобів – натуральна, ефективна та абсолютно безпечна косметика для задоволення будь-якої потреби шкіри. Текстури засобів комфортні та ніжні – справжнє дівоче задоволення.

Впевнені, що ви так само, як і ми, обожнюєте Yves Rocher, тому що серцем своїх косметичних формул марка обрала рослини. Асортимент косметичних лінійок просто вражає. Щодня експерти бренду досліджують та обирають активні рослинні компоненти та перетворюють їх у нові засоби для догляду за обличчям, тілом та волоссям. Усі рослинні інгредієнти, що використовуються у рецептурах бренду, вирощені на власних полях у місті Ля-Гасії. 

Звідси походить і філософія бренду: «Повертати природі усе, що вона так щедро нам дарує». 

Ми зробили все можливе, щоб один з наших улюблених засобів від Yves Rocher потрапив до осінніх коробочок і неодмінно став улюбленцем підписниць WonderBox. 

Точно знаємо, що наприкінці осені, при перепаді температур та сухому повітрі взимку, постійними мешканцями кожної дівочої сумочки та полички є зволожуючі та живильні креми. Впевнені, саме крем для рук і нігтів 2 в 1 Yves Rocher з WonderBox 7.2 стане фаворитом тих дівчат, що відкриють його для себе з нашою допомогою.

Крем для рук.jpg

Це – безперечний відновлюючий бестселлер бренду і улюбленець дівчат з команди WonderBox вже не перший рік. Основа крему – екстракт арніки, відомий заспокійливими та протизапальними властивостями.

Крем миттєво зволожує, захищає та пом’якшує шкіру рук. Легка текстура швидко поглинається, створює оксамитовий ефект, залишає тонкий рослинний аромат. Застосовувати його не лише ефективно, але й приємно. Не забувайте приділяти увагу шкірі навколо нігтів. Перевірено: крем надійно захищає новенький манікюр.

Впевнені, після знайомства хоча б з одним із хітів продажу Yves Rocher, кожна дівчина не втримається якомога швидше дослідити й інші! В нас було саме так! Зекономили ваш час і зробили добірку косметичних світових бестселерів Yves Rocher.

Крем для обличчя і тіла Pure Calmille, Yves Rocher

Якщо ви – не прихильники цілої колекції баночок для ритуалів ранкового і вечірнього зволоження та живлення шкіри, цей крем сподобається вам своєю універсальністю. Він глибоко зволожує будь-яку шкіру та активує її захисні механізми. Кремова текстура швидко поглинається, дарує відчуття комфорту. Ромашка у складі має антибактеріальні властивості, заспокоює, усуває почервоніння та омолоджує шкіру. 

Гамма Riche,Yves Rocher

Riche.jpg

Ні для кого не секрет, що правильний догляд за шкірою здатний запобігти процесам старіння,покращити роботу тканин шкіри, яка з віком сповільнюється. Косметика Yves Rocher більше ніж пів століття дарує жінкам красу і знає як зберегти молодість. Комплексний культовий догляд Riche створений саме для цього і вже більше 20 років є бестселлером у всьому світі. Завдяки 30 цінним оліям у складі засоби гамми дарують шкірі ніжність та наповнюють її життєвою силою зсередини. 

Експрес-засіб для зняття макіяжу з очей, YvesRocher

Очищение.jpg

Двофазний засіб протестовано дерматологами та офтальмологами. Він м’яко очищає шкіру, а волошка у складі заспокоює та не подразнює навіть найчутливішу зону навколо очей.  Олії у складі зволожують і не залишають жирного блиску. Засіб швидко, якісно та без зусиль видаляє навіть найстійкіший макіяж. 

Парфумована Вода Mon Evidence, Yves Rocher

Аромат.jpg

Аромат, присвячений природі: такий же натуральний, мінливий та наповнений енергією.

Шипровий та квітковий, він обрамлений цитрусовими пряними нотками. Романтична та елегантна композиція ідеально збалансована та дарує гармонію почуттів і емоцій. Всі нотки звучать гармонійно та збалансовано. Першою в ароматному акорді розкривається ніжна нота троянди, яка підкреслює витончену жіночність. За нею – енергійний мандарин та приємна груша. Свіжий та одночасно солодкий, багатогранний аромат залишає свій слід нотами ванілі та пачулі. 

Лінійка концентрованих гелей для душу, Yves Rocher

Гели.jpg

Бренд розробив інноваційну концентровану формулу у міні-форматі, яка розрахована на таку саму кількість використань, як і класичний гель у форматі 400 мл. Така еко-концепція зменшує використання пластику, а прихильники марки, користуючись таким гелем, роблять значний вклад у майбутнє. Більше того, при кожній купівлі такого засобу, фонд Yves Rocher висаджує одне дерево в рамках програми «Озеленимо планету разом». До 2020 року планується висадити 100 000 дерев. Майже 90% плану на сьогодні виконано.

Флюїд у баночці перетворюється на м’яку ароматну піну, яка ніжно очищує та дарує шкірі приємні відчуття. Варто лише обрати аромат. Хоча, це видається трохи складним: вони усі в лінійці такі привабливі! Чуттєвий та розкішний Тіаре-Іланг-іланг, розслабляючий Лотос-Шавлія, ніжна Ваніль, тонізуюча М’ята-Малина….Хочеться мати їх всі під різний настрій.

Туш для Вій Ультраоб'єм, YvesRocher

Тушь.jpg

Туш надає віям ультра чорний колір, ідеально їх профарбовує та гарно нашаровується. Погляд стає виразним та чуттєвим. Формула містить натуральний пігмент чорного вугілля, а текстура з воском із Бразильської пальми збільшує об'єм кожної вії без обтяження. Щіточка із фібри рівномірно профарбовує та дарує віям надзвичайний об’єм.

Гамма для волосся Живлення та шовковистість, YvesRocher

Волосы.jpg

Цього року засоби догляду за волоссям від Yves Rocher повністю видозмінилися. Зміни не оминули і їх формулу. Новий компонент – Агава – стала зірковим інгредієнтом засобів. Полісахариди рослини укріплюють волосся підвищуючи мікроциркуляцію шкіри голови та повертають волоссю втрачену красу.

Оновлена гамма Живлення та шовковистість залишається улюбленицею дівчат. Олія авокадо у формулі засобу забезпечує інтенсивне живлення, за рахунок жирних кислот. Аромат засобів легкий та ненав’язливий, а волосся після них блискуче та шовкове.

І наостанок ще кілька цікавих фактів, що не залишають сучасних дівчат байдужими до філософії і косметики Yves Rocher: бренд активно захищає природу, піклується не тільки про нас з вами, а й про майбутнє навколишнього середовища. 

Він став першим, хто відмовився від використання силікону у рецептурах. Кожен засіб бренду у своєму складі містить більше 90% натуральних інгредієнтів та зовсім не містить мінеральних олій чи алергенів. Формули повністю веганські. Бренд викликає повагу своєю еко-політикою та продовжує підкорювати серця дівчат в усьому світі. 

Усі засоби, що піняться, мають біорозкладні формули, а тюбики виготовлені із переробленого пластику. Після використання ви легко можете здавати їх у переробку.

Вас також може зацікавити