WonderBox 8 років! Огляд WonderBox 8.1 та 8.1 Birthday Edition

20 Жовтня 2020 4683 1

Як запам’яталося нам з одного пречудового фільму (а якщо ні - то дуже радимо його передивитись), життя - то як коробка цукерок, ніколи не знаєш, яка начинка тобі попадеться. 

Box — копия.jpeg

І нехай буде якомога більше смаків в цій коробці! Не тільки солодких, бо як же без кислих, які підсилюють солодкість? Соковитих, та яскравих - обов'язково. Часом гострих, а іноді й гірких - бо вони найбільше пробуджують смак і жагу до життя та радощів. Шалених поєднань, які запам’ятовуються надовго, та спокійних і звичних - щоб дати рецепторам перепочити.

Вже 8 років ми наповнюємо коробочки WonderBox найрізноманітнішими б’юті-смаками, щоб кожен раз ви з задовленням поринали в цей косметичний вир і насолоджувалися кожною його краплею, кожним кольором, текстурою, кожною емоцією. Чи будуть вони усі солодкими? Мабуть, все ж таки ні, а от новими, цікавими, дивуючими і навіть вражаючими - беззаперечно!

Розглянемо разом, які смаки ховаються під бантиками коробочок до Дня Народження WonderBox - WonderBox 8.1 та WonderBox Birthday Edition!

8.1_2 — копия.jpeg

У кожній коробочці ми запропонували дівчатам спробувати новий ритуал очищення обличчя із засобом-бестселлером - очищуючим бальзамом Clean It Zero від Banila Co

Серія гіпоалергенних бальзамів для очищення шкіри Clean It Zero створена у формі щербету, що при контакті зі шкірою перетворюється на олійку, яка глибоко очищує пори від водостійкого макіяжу, шкірного сала та інших забруднень. Унікальна технологія засобу дозволяє одночасно м’яко відлущити шкіру та зберегти її тонус.

У коробочці можна було знайти один з двох бальзамів: Original (WonderBox 8.1) чи Purifying (WonderBox 8.1 Birthday Edition)

Бальзам Original насичений екстрактом папаї та ацероли, які сприяють очищенню пор, освітлюють шкіру та вирівнюють колір обличчя, а також вітамінами Е та С, які є запорукою краси та здоров’я шкірі. Підходить для всіх типів шкіри.

У складі бальзаму Purifying - 7 активних рослинних компонентів, які здатні глибоко очистити шкіру, зволожити її та заспокоїти подразнення. Засіб ідеальний для чутливої та проблемної шкіри, якій потрібно ніжне, проте ефективне очищення.

IMG_6182.jpeg

За ранковий вітамінний заряд для шкіри відповідальний бренд Sothys.

У кожній коробочці представлений Зволожуючий крем, що підтримує оптимальний водний баланс шкіри та «навчає» клітини утримувати вологу завдяки запатентованому комплексу boletus 1055. Крем стимулює шкіру виробляти власну гіалуронову кислоту, що надовго збереже пружність та молодість шкіри, поверне втрачений тонус та еластичність.

А коробочка WonderBox 8.1 Birthday Edition поповнилася ще двома засобами від Sothys:

BE — копия.jpeg

Засіб для очищення з вітамінами моментально освіжає та зволожує шкіру, а також заспокоює подразнення та знімає запалення. Ніжна формула та приємний аромат засобу приховують у собі надзвичайну комбінацію інгредієнтів, що здатна не лише ідеально очистити шкіру, а з кожним застосуванням відновлювати шкіру, підвищувати міцність колагенових волокон та покращувати кровообіг. Серед  основних компонентів: екстракт ромашки, мигдальна олія, вітаміни Е та F, провітамін В5 та насичені жирні кислоти.

Вітамінний лосьйон відновлює водний баланс шкіри після очищення та водопровідної води. Його легка текстура не лише делікатно очищає та освіжає шкіру, а й заспокоює подразнення та тонізує завдяки екстракту грейпфрута.

Догляд за обличчям – основний акцент коробочок цього місяця! Тому і для вечірнього догляду ми підготували дещо особливе!

Face — копия.jpeg

Отримати ідеальну шкіру лише за кільки хвилин легко з пілінг-спонжем 3в1 33 Bubble Pad від WISH FORMULA, який був представлений у WonderBox 8.1.

Спонж-пілінг здатен конкурувати з повноцінним доглядом у косметолога! Він просочений есенцією, яка є і очищенням, і пілінгом, і тонером одночасно. У складі есенції - АНА-кислоти, вітамін С та 7 рослинних екстрактів. Догляд зі спонжем забезпечує бездоганне та глибоке очищення та відлущення, зволоження та захист, ніжність та шовковистість шкіри. 

Ніч – час для відновлення всього організму, і шкіра не виключення. Під час сну вона інтенсивно оновлюється, і цей період – гарна нагода відновити шкіру після щоденного стресу та негативного впливу навколишніх факторів. Дивовижний результат від застосування на цей період комплексу Time Revolution Night Repair від Misha точно оцінили всі власниці вересневих коробочок!

Унікальний комплекс вітамінів та мінералів у складі нічної ампульної сироватки Time Revolution Night Repair Ampoule ніби чаклує над шкірою вночі, щоб на ранок ви прокинулися з сяючою шкірою без недоліків та вікових змін. Завдяки молочній кислоті сироватка ніжно відлущує шкіру, освітлює пігментні плями та сліди пост акне. 10 видів пробіотиків зміцнюють шкіру та захищають її від передчасного старіння, а колаген усуває набряки та надає зберігає пружність шкіри.

Нічний крем Time Revolution Night Repair Ampoule Cream насичений екстрактами, що глибоко зволожують шкіру, відновлюють здоровий колір шкіри та надають їй природного сяйва. А завдяки 50% ферментативного екстракту пробіотиків, він чудово усуває набряки, розгладжує зморшки, допомагає зберегти молодість та пружність шкіри. 

Для глибокого очищення шкіри голови у коробочці WonderBox 8.1 Birthday Edition дівчата мали змогу спробувати Скраб для шкіри голови та волосся з аргановою олією від Mr.SCRUBBER.

Скраб покращує кровообіг та живлення волосяних цибулин, надає волоссю об’єму та попереджує лупу! Сіль та пудра абрикосових кісточок делікатно відлущують шкіру, ефективно поглинають забруднення та пришвидшують процеси регенерації. Арганова олія робить волосся шовковистим та захищає від перепадів температур. Кератин утримує вологу та стимулює ріст здорового волосся.

Hair — копия.jpeg

Крім основного наповнення, як завжди, ми доповнили коробочки приємними бонусами для краси та здоров’я! Цього разу в усіх коробочках дівчата знайшли:

Шампунь та кондиціонер від O'Herbal на основі рослинних екстрактів, які ефективно доглядають за шкірою голови та волоссям. Шампунь делікатно очищає, заспокоює подразнення та нормалізує водно-жировий баланс шкіри. Кондиціонер покращує еластичність волосся, надає йому сили, м’якості та блиску.

Під час зміни сезонів шкірі особливо портібне глибоке зволоження та живлення, тому коробочки поповнилися ще двома засобами.

Зволожуюче молочко для тіла з олією жожоба для миттєвого комфорту від Babe Laboratorios, у складі якого зібрані найцінніші інгредієнти для ніжності та краси шкіри: олія жожоба стимулює процеси регенерації та попереджує сухість шкіри, сік алое забезпечує еластичні, ромашка загоює подразнення.

Body — копия.jpeg

Лосьйон для тіла з 12% мочевини від Biotrade, що врятує навіть найсухішу шкіру, стане запорукою її пружності та краси, а також захистить її від перепадів температур. Основний компонент лосьйону – мочевина -  має протизапальний ефект, зменшує подразнення та свербіж, нормалізує рівень вологи.

У власниць WonderBox 8.1 Birthday Edition була нагода спробувати ще й Крем Skin Food від Weleda.

Skinfood — копия.jpeg

Цей крем - справжній SOS-засіб та 100% натуральне супер живлення для будь-якої ділянки тіла, з яким ви забудете про сухі лікті чи п’яточки, неприємну стягнутість шкіри рук та дрібні тріщинки від негоди на губах. Масла та олії у складі засобу інтенсивно живлять шкіру, екстракт листя розмарину надає тонізуючий ефект, а екстракт фіалки триколірної має загоюючі властивості.

Цей універсальний крем може бути і незмивним доглядом за волоссям, що реанімує сухі кінчики та надає локонам блиску, і  захисним кремом від морозного повітря, і праймером для макіяжу, що створить ідеальний рельєф та приховає лущення, і  хайлайтером, що надає шкірі природного сяяння!

Підкреслити сяйво очей власницям WonderBox 8.1 легко вдалося з рідкими тінями від Colour INTENSE.

Makeup — копия.jpeg

М’яким аплікатором зручно наносити тіні на повіки, а розтушовувати їх можна пензликом чи просто пальцем. Тіні дуже стійкі та швидко фіксуються. Тіні можна використовувати самостійно, і як основу під сухі тіні, яка значно підвищує стійкість макіяжу.

А для яскравого настрою у цю мальовничу осінь у кожній коробочці дівчата познайомилися з новинкою аромату від Nina Ricci - Nina Rose.

Nina — копия.jpeg

Нове рожеве яблуко – це ще більше свіжості, солодких мрій та насолоди! Цей аромат – ніби ковток радості для насолоди кожною миттю життя! Першим лунає соковитий та свіжий акорд бергамоту, лимону та груші. Далі він розчиняється у ніжності жасмину, неролі та апельсинового квіту. Фінал композиції по класичному витончений: мускус та кедр надають аромату ефектну глибину та пікантну спокусливість.

Здоров'я, мабуть найактуальніша тема на сьогодні. що турбує кожного. Тому бонуси в коробочках не обійшли цю тему боком. У кожній WonderBox 8.1 ви знайдете Антисептик від Colour Intense, що за 30 секунд знищує 99.9% бактерій, миттєво випаровується, не залишає відчуття липкості  не пересушує шкіру, а навпаки доглядає за руками, адже містить у складі пантенол та гліцерин.

Спрей Еукасол від Just для зміцнення імунітету та протистояння бактеріям - унікальне поєднання ефірних олій евкаліпту, камфори, ментолу, м’яти та розмарину. Він полегшує дихання при застуді чи алергії, знімає напругу та втому, покращує концентрацію уваги, вгамовує головний біль, очищує повітря та нейтралізує неприємні запахи у приміщенні і, що найголовніше, захищає від бактерій, вірусів та грибків! Важно знайти більш актуальний засіб на сьогодні, погодьтеся.

Bonus — копия.jpeg

Також в боксі можна було познайомитися з новинками італійського бренду GUAM - антицелюлітними Фангогелями. Це інноваційна розробка на основі ліпоактивних наносфер, які регулюють накопичення жиру у тканинах. Технологія ліпоактивних наносфер доставляє дієві активні компоненти туди, де вони найбільше потрібні. Цей ефект поєднаний з дією морських водоростей, які мають антицелюлітні та дренажні властивості, а також з кофеїном, що має виражену ліполітичну дію, працює завжди!

А от першим 50 підписницям WonderBox 8.1 та 8.1 Birthday Edition пощастило найбільше. Адже вже зараз вони тішать своє тіло Антицелюлітною маскою з дренажним ефектом Дрен Плюс від GUAM. Вона створена на основі комплексу водоростей GUAM, багатих на йод, залізо та кальцій у поєднанні з морською глиною, морською сіллю, ефірною олією фенхелю та апельсину, екстрактами гвоздики, бузини та вербени і розроблена спеціально проти набряків та важкості у ногах - для максимального дренажного ефекту. Маска сприяє покращенню тонусу шкіри, виводить зайву рідину з тканин, відновлює водний баланс у клітинах та залишає шкіру ніжною та шовковистою.

Guam — копия.jpeg

Коробочки WonderBox 8.1 Birthday Edition закінчилися ще в перші дні відкриття підписки, а от додатковий наклад WonderBox 8.1 ще доступний до замовлення. Вони чекають, щоб зробити ваш жовтень теплим, затишним та красивим!

8.1 — копия.jpeg

Не зволікайте!

Вас також може зацікавити