WonderBox 8.2 - ваш квиток в найкращий СПА у вас вдома

15 Грудня 2020 4056

Іноді здається, ніби останні краплі легкості, радості та безтурботності просто випарувалися. 

Та цієї зими з коробочкою WonderBox 8.2 впоратися зі смутком та наповнити кожну клітинку тіла щастям, енергією було і буде простіше, ніж здавалося! 

WB82_3 — копия.jpg

Засобів з наповнення коробочок вистачить на всі холодні вечори цього і наступного року! До того ж бокси ще доступні до замовлення, а тому саме час замовити свою, запалити свічки, наповнити ванну ароматними бульбашками, розкласти навколо себе всі косметичні тюбики та крок за кроком вигнати журбу з думок, з ванної кімнати, з дому, з життя! 

І перше, що вам у цьому допоможе - турботливі бульбашки від Mades Cosmetics, що огорнуть ваше тіло оксамитовим теплом та екзотичним ароматом.

Гель-піна для душу і ванної з екстрактом кокосу, здається, створена для насолоди зимовими вечорами!

Body — копия.jpg

Цей універсальний засіб має ніжну кремову текстуру, нейтральний рівень pH та активні компоненти у складі, що наповнюють кожну клітинку тіла вологою.  Екстракти кокоса, гуави, груші, манго та інжиру пом’якшують, відновлюють та підвищують захисні властивості шкіри.

Зберегти красу шкіри допоможе Тонізуючий скраб для тіла від Salon Spa World. З ним догляд за тілом перетворюється  на професійне СПА вдома! Така тонізуюча процедура покращує циркуляцію крові, насичує кожну клітинку тіла олією аргани, екстрактами інжиру та апельсина, робить шкіру пружною та шовковистою. Скраб ніжно відлущує шкіру, дозволяючи кожній клітинці дихати!

На черзі комплекс для Hair SPA! У коробочках WonderBox 8.2 на вас чекають процедури з ароматами тропіків від Palmer’s!

Palmers — копия.jpg

Кондиціонуючий шампунь з органічною олією кокосу Coconut Oil Formula не лише чудово очищає волосся, а й робить його шовковистим та блискучим. Шампунь насичує волосся вітамінами, живить та зволожує, надає м'якості та відновлює пошкодження. Олія Моної, кератин та вітамін Е полегшують розчісування волосся та забезпечують його бездоганний вигляд.

А формула кондиціонеру Coconut Oil Formula додатково насичена кератином та вітаміном Е, які досконало зволожують шкіру голови та локони по всій довжині. Вже після першого застосування з’являється бажаний об’єм, волосся стає м’яким, блискучим та шовковистим.

Коробочка WonderBox 8.2+, яка вже, на жаль, не доступна до замовлення, відрізнялася доглядом за волосся. У її наповненні були представлені засоби від Angel Professional:

Шампунь для фарбованого волосся, що зволожує локони та надає їм об’єму та легкості! Комплекс натуральних інгредієнтів у складі шампуню (термальна вода, колаген, екстракт водоростей, амінокислоти та рослинні екстракти)  - справжній вітамінний коктейль, який проникає в структуру волосся і повертає йому життєву силу, пружність і блиск. Завдяки вмісту слабких кислотних компонентів, шампунь не лише не змиває фарбу з волосся, а й підвищує стійкість кольору!

Angel — копия.jpg

Універсальний кондиціонер з колагеном для всіх типів волосся, що забезпечує локонам ніжність та блиск. Склад кондиціонера збагачений екстрактом морських водоростей та Д-пантенолом, які відновлюють здоров’я шкіри голови, проникають у структуру волосся, наповнюють його вологою та стають  захисним бар’єром проти пошкоджень.   

У всіх коробочках догляд за волоссям продовжує філер для волосся Collagen Water Full Moist Treatment від Farmstay.

Комплекс рослинних екстрактів та компонентів морської води у складі філеру зміцнює локони, робить їх слухняними та шовковистими. Основний активний інгредієнт засобу – морський колаген - заповнює пошкодження у структурі волосся.

Щоб відчути приголомшливий ефект засобу, його варто змішати з водою у пропорції 1:1, нанести на вологе волосся, залишити на 20 хвилин та змити водою.

А поки волосся інтенсивно відновлюється, час приділити увагу догляду за обличчям!

Очищення шкіри з гелем TRIO-ZINC від Novexpert – чудовий спосіб боротьби з недоліками шкіри. Натуральна формула гелю підходить навіть для найчутливішої шкіри та забезпечує глибоке очищення та захист від запалень. Засіб нормалізує роботу сальних залоз завдяки комплексу TRIO-ZINC, підтримує оптимальний рівень ліпідного балансу, не викликає сухості та стягнутості.

face — копия.jpg

Власниці коробочки WonderBox 8.2+ мали змогу додати до процедури очищення сухий скраб для обличчя Vanilla від ByCosmetics.

Після глибоко очищення – глибоке зволоження! В усіх коробочках ми представили тришарову маску для обличчя від THE OOZOO. Один з шарів такої маски – фольга, завдяки якій створюється потужний термоефект. Він поліпшує доступ живильних компонентів у клітини та посилює їх дію. Комплекс активних речовин у складі маски відновлює порушений рівень вологи, нормалізує обмін речовин у клітинах і активізує мікроциркуляцію крові.

У коробочки WonderBox 8.2+ ми поклали «Золоту маску» з аквапоріном, яка наповнює живильною вологою кожну клітинку, розгладжує нерівності, покращує еластичність та освіжає колір шкіри.

А у коробочки WonderBox 8.2 – «Срібну», яка усуває сліди втоми та заряджає шкіру енергією, насичує клітини киснем та повертає шкіри втрачену еластичність.  

Завершити СПА процедури, міцно та солодко заснути власницям кожного боксу допоможе зволожуюча нічна маска з лавандою від Laneige. Збагачена трьома інноваційними комплексами — SLEEP-TOX, Moisture WRAP і Sleepscent – маска заспокоює подразнення та почервоніння, інтенсивно зволожує, забезпечує релакс стомленій шкірі  та очищує її від токсинів.

Приємний глибокий сон із лавандовою нічною маскою для обличчя — секрет бадьорого настрою зранку і свіжості шкіри протягом дня. Підтримати цей ефект допоможе комплекс засобів від  Babe Laboratorios:

Babe — копия.jpg

Мультиомолоджувальна сироватка та Крем-гель для обличчя «24 години зволоження» з SPF 20.

Мультиомолоджуюча сироватка від BABE LABORATORIOS - це інноваційний засіб для молодості та краси шкіри обличчя, шиї та зони декольте. Збалансована формула на основі Бакучіолю, Колагену, Гіалуронової кислоти, комплексу вітамінів та рослинних олій зміцнює захисні властивості шкіри, сповільнює вікові зміни на клітинному рівні, відновлює пружність, надає шкірі здорового сяйва та підвищує ефективність наступного догляду - Крем-гелю "24 години зволоження". Крем позбавляє шкіру сухості, зволожує протягом усього дня, захищає її від UVB та UVA випромінювання та закріпляєм ефект сироватки.

А наостанок – кілька крапель аромату So Scandal від Jean Paul Gaultier.

Perfume — копия.jpg

Нове осмислення вже улюбленого аромату – це вибух чуттєвості та ще більше скандалу! Незвичний яскравий букет квітів відтіняє ніжна малина, від якої так солодко стискається серце. Екстравагантні нотки квітів апельсину, прохолодного жасмину та пряної туберози – справжній скандальний роман, у якому ви – головна героїня.

Звісно, не обійшлося і без бонусів у кожній коробочці. Цього разу знайомимо вас з новим брендом від Elfa Shop – Gift of Nature. Їх засоби для обличчя, тіла та волосся на 95% складаються з інгредієнтів натурального походження, а формули на 100% веганські!

Bonus — копия.jpg

Коробочка WonderBox 8.2 – чудова нагода забути про невідкладні справи чи похмурі пейзажі за вікном! Замовляйте собі таку, доки вона є в наявності, відновлюйте з нею свої сили, змивайте негатив та заряджайтеся чудовим настроєм на всю зиму!     

82main — копия.jpg

Вас також може зацікавити