Адвент календар від WonderBox - перший преміальний мультібрендовий календар в Україні

15 Січня 2021 4964 2

Новий Рік - одне з найулюбленіших, найяскравіших свят, яке надихає, запалює вогники в очах, змушує радіти усіх від 5 до 105 років! Мабуть тому, що всі і всюди святкують його одночасно, одночасно покладаючи найсвітліші надії на новий рік, загадуючи бажання, посміхаючись один одному та даруючи тепло своїх сердець.

А ще тому, що Новий рік - це не один вечір, не одна вечірка чи вечеря, а цілий місяць справжнього свята!

DSC01026.jpg

Хоча, будемо відверті, яскраві фарби свята з віком згасають, найочікуваніші моменти обростають обов'язками і десь втрачається та сама магія, за яку ми обожнюємо зимові свята.

Вся наша WonderTeam вирішила повернути цю магію кожній дівчині в Україні, створивши перший мультібрендовий Адвент календар WonderBox.

DSC01159.jpg

В одному мега-боксі ми зібрали 17 найкращих брендів, 23 неймовірних засоби усіх категорій краси, які можна тільки уявити, що за 21 день ви повірили в справжню магію, повернули іскри свята в кожен свій день і зробили піклування про красу своєю найприємнішою та найкориснішою звичкою!

DSC01056.jpg

Тетяна Клименко (засновниця та CEO WonderBox): я обожнюю Адвент календарі! Вважаю це найпрекраснішим винаходом, якій дозволяє кожному повернутися в дитинство, повернути свято і елемент сюрпризу в кожен день свого життя. Та з різних причин цього року я не замовила жодного для себе. Натомість вирішила: МИ ЗРОБИМО НАЙКРАЩИЙ САМІ!
І вважаю що нам це вдалося на всі 100%: в Адвенті WonderBox немає жодного випадкового продукту, немає жодного засобу, який вам не знадобиться, та й розкриваються вони в максимально логічній послідовності - щоб в кінці ви просто ЗАКОХАЛИСЯ в себе, свою красу і більше ніколи не забували про себе піклуватися, щоб це стало вашою звичкою!

Та краще за будь-які слова про Адвент говорить його наповнення!

Почнемо?

№1 BIODERMA

Ми хотіли почати календар з якогось засобу, що має пролонговану та максимально видиму дію, але такого, що не буде радикально влпивати на шкіру, втім делікатно і потроху розкриє її красу.

Нічний пілінг для обличчя Sebium Night Peel

DSC01346.jpg

І наш вибір був однозначним! З цим засобом шкіра ефективно оновлюється, поки ви спите! Цей пілінг від BIODERMA - просто втілення мрій про досконалу шкіру! Щоб відчути його майже чарівну дію, слід використовувати пілінг курсом у 30 днів.

Пілінг унікальний тим, що містить⠀

·      15% гліколевої кислоти

·      покращує процеси клітинного відновлення шкіри, забезпечуючи ефективну ексфоліацію

·      мінімізує недоліки шкіри

·      заспокоює та відновлює шкіру завдяки D-Пантенолу

·      зменшує кількість висипань та візуально звужує пори

Отже наприкінці Адвент-календаря ви отримуєте свіжу, здорову, омолоджену шкіру, яка буквально дихає і вражає своєю красою!

Спеціалісти бренду рекомендують проходи такий курс 4 рази на рік відповідно до зміни пору року. 

В Адвенті представлений повнорозмірний засіб вартістю 699 грн.

Якщо ввечері використовується пілінг, зранку необхідно очистити шкіру від залишків засобу та дати їй максимальне живлення, що ми і зробили у наступних пунктах календаря.

У мішечку №2 та №3 ми продовжили догляд за обличчям з брендом Filorga.

Французький бренд Filorga створює клітинну косметику, що ефективно бореться з віковими змінами шкіри. Кожен засіб, представлений в адвент календарі, містить у своєму складі гіалуронову кислоту, яка зволожує і сприяє регенерації шкіри, а також коктейль з 55 активних компонентів (14 Вітамінів - 24 амінокислот - 6 коензимів - 5 нуклеїнових основ - 4 мінерали - 2 антиоксиданти)

DSC01350.jpg

Міцелярний лосьйон Filorga Medi-Cosmetique Micellar Solution поєднує очищення з антивіковим доглядом. Він миттєво розчиняє навіть водостійкий макіяж, ніжно та ефективно очищає пори та регулює природний баланс шкіри. Заспокійливий інгредієнт рамноза сприяє оновленню клітин та синтезу колагену.

Розгладжуюча маска проти зморшок Filorga Meso-Mask допомагає залишити будь-які вікові зміни та сухість шкіри у минулому! Розроблена на основі унікального інкапсульованого комплексу активних речовин, маска «зтирає» з обличчя стрес та розгладжує зморшки лише за 15 хвилин!

Комплексний антивіковий ефект забезпечують:

·       Гіалуронова кислота, яка насичує клітини шкіри необхідним рівнем вологи

·       Рамноза, що заспокоює подразнення та усуває почервоніння⠀

·       Колаген та еластин, які підвищують пружність шкіри та миттєво розгладжують дрібні зморшки

Закріпити ефект від маски допоможе крем Time-filler, що зніме напругу у м’язах обличчя та підтримуватиме оптимальний рівень зволоження шкіри протягом дня.

Найвідоміший крем Filorga бореться зі зморшками 4 видів:

·      з глибокими зморшками за допомогою гіалуронової кислоти - завдяки дії, подібній філерам;

·      зі зморшками, спричиненими втомою за допомогою комплексу NCЕF - завдяки дії, подібній мезотерапії; 

·      з мімічними зморшками за допомогою трипептида - завдяки дії, подібній ботулотоксину;

·      з поверхневими зморшками за допомогою екстракту крітмум морського - завдяки дії, подібній пілінгу.

Про делікатну зону навколо очей потурбується легендарний крем потрійної дії Optim Eyes від Filorga, що є незмінним бестселером бренду в категорії засобів для контуру очей.

⠀Оригінальна формула крему EYE-IMPACT TECHNOLOGY працює

·      проти темних кіл:

·      проти набряків;

·      проти зморшок

А інноваційний комплекс активних компонентів для посиленої дії проти ознак втоми MELATON-EYES TECHNOLOGY, дозволяє буквально «стерти» сліди втоми і нестачі сну.
Усі засоби представдені в Адвенті в міні-об'ємах, яких вистачить на 2 тижні використання.

№4 Shakira

Туалетна вода Shakira Dance Midnight!

DSC01436.jpg

Приємно асоціювати важливі події та свята з ароматами! Мандарини завжди означають Новий Рік. А от передноворічна історія б’юті підготовки до свята тепер буде асоціюватися з ароматом Shakira Dance Midnight!, який перетворив грудень на зимову казку! 

Його квітковий шарм та східна нотка загадковості дозволяють відчути себе головною причиною для святкувань. Свіжі ноти бергамота та чорної смородини розчиняються в пряних ароматах рожевого перцю та солодкої груші. Чуттєві акорди конвалії утворюють пристрасне поєднання з яскравими нотами туберози та жасмину самбак. Пікантності аромату додають теплі нотки какао з присмаком ванілі, бобів тонка та бензоїна.

Грудень, безперечно, - це місяць зачісок та локонів! З турботою про красу та здоров’я волосся, адвент поповнився доглядом від шведських стилістів – Sachajuan

DSC01418.jpg

№5 та №6 Шампунь та кондиціонер від бренду Sachajuan – професійний догляд, легкий та зрозумілий для звичайних дівчат. В основі засобів – «морський шовк» - справжній коктейль мікроелементів та мінералів з морських водоростей, що інтенсивно зволожують та відновлюють пошкоджене волосся.

Шампунь для волосся Sachajuan надасть локонам шовковистості та блиску. Жирні кислоти та технологія Ocean Silk нормалізують рН баланс шкіри голови та попередять сухість волосся.

Кондиціонер для волосся, наповнений натуральними інгредієнтами, заспокоїть шкіру голови, збереже вологу у структурі волосся, відновить пошкодження, поверне локонам природну життєву силу та надасть їм неймовірного блиску!

В Адвенті ви знайдете обидва засоби в об'ємі 100 мл

Спеціальний захист для волосся під час укладки забезпечить №7 відновлюючий крем для волосся Absolu Keratine від Rene Furterer. Засіб містить 100% активних речовин природного походження, які не лише стануть бар’єром проти високих температур, а й наповнять локони силою та блиском. Склад засобу збагачений кунжітною олією, яка захищає волосся, рослинним кератином, що відновлює волосся зсередини та екстактом посівного рижію, який має високий вміст омега 3 і жирних кислот, завдяки яким відновлюється гідроліпідний бар'єр.

DSC01425.jpg

Засіб представлений в об'ємі 30 мл.

№8 Sothys

Зволожуюча сироватка Hydra 3ha Serum

«Холода» та «кількаетапне зволоження» мають стати синонімами для всіх, хто хоче захистити шкіру та наповнити її життєвою енергією! Зволожуюча сироватка від Sothys тут якраз заради цього! В її основі – запатентований комплекс boletus 1055, що стимулює синтез гіалуронової кислоти та відновлює ліпіди – міжклітинний цемент шкіри. Комплекс також збагачений вітаміном РР, який сповільнює вікові зміни та попереджає розвиток пігментаіцї.

№9 Elemis

Крем для тіла Frangipani Monoi

DSC01395.jpg

Ідеальний зимовий догляд за тілом – це про крем для тіла Франжипані-Моної від Elemis. У його тюбику - унікальне поєднання дорогоцінних олій, що глибоко зволожує шкіру, надає їй неймовірної м’якості та залишає вуаль теплого затишного аромату. Активні інгредієнти - олії кокоса, макадамії, кунжуту - відновлюють природний ліпідний бар'єр шкіри, захищають від сухості, зневоднення.  Екстракт квіток Моної роблять шкіру м’кою та пружною, а сам крем має ще й чудові протизапальні властивості.

Наступні два дні присвячені косметиці, що чаклує над красою вночі, поки ви спите!

№10 Оновлюючий нічний крем від Sothys має стати найкращою колисковою для вашої шкіри! Він позбавить кожну клітинку токсинів, зміцнить капіляри та нормалізує циркуляцію крові. Олія каріте та екстракт дріжджів забезпечують клітинну детоксикацію, мають протизапальну дію, освітлюють пігментацію, зміцнюють капіляри, нормалізують мікроциркуляцію крові. Екстракт настурції та вітамін C прискорюють процеси регенерації, синтез колагенових волокон, насичують клітини киснем. Морський колаген, олії макадамії та авокадо підвищують пружність шкіри та розгладжують мімічні зморшки.

DSC01375.jpg

А щоб збавити темп, розслабитися, поринути у мрії, найприємніші плани та, посміхаючись, заснути, створіть ауру лавандової безтурботності разом з №11 ароматною вуаллю для подушки L'occitane! Дозвольте собі насолодитися прованським ароматом, який подарує вам момент благополуччя, блаженства та відпочинку.

DSC01399.jpg

Розпорошіть вуаль для подушки по всій спальній кімнаті, а також на постільну білизну - створіть розслаблюючу атмосферу та солодко засинайте в очікуванні див!

До складу вуалі для подушки Аура Безтурботності входять 100% ефірні олії (лаванди, бергамоту, мандарину, солодкого апельсину та герані).

№12 Dermalogica

Щоденний мікрофоліант для обличчя Daily Skin Health Microfoliant

Стерти з обличчя всі турботи 2020 допоможе ніжний ексфоліант від Dermalogica. У його складі є все для того, щоб тонізувати, розгладити та вирівняти колір обличчя: папаїн, саліцилова кислота, рисові ензими, гінкго білоба та зелений чай, що зменшують пігментацію, заспокоюють подразнення та підтримують оптимальний водний баланс шкіри. Засіб створений на основі рисової пудри, яка активізує свої властивості при контакті з водою, сприяє відлущуванню мертвих клітин та надає миттєвого сяйва шкірі.

DSC01371.jpg

В адвенті ви знайдете об'єм засобу вартістю понад 400 грн

№13 Biotherm

Зволожуючий концентрат для обличчя Аqua Bounce

DSC01353.jpg

Після глибокого очищення шкіри слід наповнити живильною вологою кожну її клітинку. Ваша шкіра буде вдячна за кожну краплю зволожуючого концентрату Aqua Bounce від Biotherm! Він інтенсивно відновлює найсухішу шкіру, шкіру, що лущиться, дарує їй здоров’я та неймовірну ніжність. Повертає шкірі м'якість та гладкість. Головний інгредієнт – гіалуронова кислота – надовго утримує вологу  у клітинах.

№14 Embryolisse

Крем-концентрат для обличчя Lait-Creme Concentre

DSC01359.jpg

Ідеальна оксамитова шкіра та максимальна стійкість макіяжу - чи можна мріяти про більше в цей святковий сезон? Тепер у вас є крем, який одночасно доглядає за шкірою і є класною основою для макіяжу! Lait Creme – засіб легенда, з якого розпочалася історія бренда Embryolisse.

Це не просто крем, це - концентрація вітамінів та мікроелементів для здорового сяйва та краси шкіри! В основі крему масло ши, алое вера, бджолиний віск та соєві протеїни, які разом заспокоюють подразнення та почервоніння, наповнюють шкіру вологою, розгладжують зморшки та рельєф шкіри, а також стимулюють процес оновлення клітин.

В календарі представлений повнорозмірний засіб вартістю понад 300 грн

№15 Caudalie

Крем для рук та нігтів Rose des Vigne Hand and Nail Cream

DSC01389.jpg

Ніжний крем для рук Rose des Vigne від Caudalie поверне шкірі шовковистість після перебування на морозі. Формула засобу на 98% складається з інгредієнтів природного походження. Збагачений олією виноградних кісточок, крем живить і зміцнює нігті, захищає та відновлює шкіру рук. Теплі нотки білого мускусу, неролі та імбиру зігрівають приємними передчуттями зимових свят.

№16 OMG

Двокомпонентна детокс-маска для очищення обличчя Double Dare 2in1 Kit Detox Bubbling Microfiber Mask

DSC01358.jpg

Свято починається з вашого відображення у дзеркалі! Сяюча шкіра, що випромінює здоров’я, лише за два кроки від вас! Варто лише скористатися Детокс-маскою 2в1 від OMG!

Крок 1 – киснева детокс-маска. Вона глибоко очищує пори, виводить токсини з клітин, наповнює їх киснем та вологою

Крок 2. Тканинна маска з колагеном та комплексом рослинних екстрактів, заспокоює подразнення, дарує шкірі пружність та неймовірну красу.

№17 theBalm

Компактна пудра для обличчя Sexy Mama

DSC01454.jpg

Кокетлива пудра Sexy Mama від theBalm підкреслить оксамит вашої шкіри, за якою ми весь час так доглядали! Пудра надасть шкіри рівного тону, закріпить макіяж, та прибере жирний блиск. Універсальний відтінок пудри підлаштовується під ваш колір обличчя та не створює ефекту талька на ньому. А завдяки своєму оформленню, така пудра точно стане вашим улюбленим аксесуаром у сумочці!

Засіб представлений в календарі в повному об'ємі вартістю понад 450 грн

№18 NUXE

Багатофункціональна суха олія Флораль Huile Prodigieuse Florale

DSC01410.jpg

Суха олія Флораль від NUXE має у своїй  основі сім рослинних дорогоцінних олій та комплексно доглядає за шкірою та волоссям! Вона дарує їм ніжність, зволоження та живлення, має антивіковий ефект, заспокоює подразнення та захищає шкіру. З її ніжним, свіжим і квітковим ароматом грейпфруту, магнолії та білого мускусу святом наповниться кожна клітинка вашого тіла.

№19 Jean Paul Gaultier

Парфумована вода So Scandal!

DSC01449.jpg

Екстравагантно, впевнено, сміливо та скандально – тільки так можна з’явитися на свято! Ви настільки прекрасна, що поруч з вами вибухає чуттєвість під нотки нового аромату So Scandal! Від Jean Paul Gaultier! На початку аромат звучить кисло-солодкою малиною та ніжними апельсиновими квітками. У серці аромату лунає спокусливий жасмин та ніжна тубероза.  Фінальні акорди наповнені молочним відтінком, що надовго залишає слід тепла, легкості та жіночності.

№20 Yves Saint Laurent

Туш для вій з ефектом накладних вій Mascara Volume Effet Faux Cils

DSC01459.jpg

Ви - головна окраса свята!

Легендарна туш з ефектом накладних вій Mascara Volume Effet Faux Cils від YVES SAINT LAURENT підкорює нові вершини. Удосконалена формула туші Lash Care додасть драматичності і звабливості вашому погляду лише одним помахом щіточки. Текстура туші й нейлонова щіточка дарують віям неймовірний об’єм і насичений колір і поки ви вражатимете неймовірним поглядом з-під розкішних вій, вітамін В5 в складі туші догляне за ними. 

№21 Yves Saint Laurent

Помада для губ Rouge Pur Couture №9

DSC01468.jpg

Останній штрих до вашої краси! Вже 40 років помада Rouge Pur Couture продовжує бути іконою, яка уособлює безтурботну жіночність та сміливість кожної з нас. А тепер і вашу! З першого нанесення вона подарує губам розкішний відтінок, а вам - відчуття максимального комфорту завдяки інтенсивному зволоженню та догляду.  Насичений відтінок №9 Rose Stiletto стане ідеальнім не лише для святкування, а у повсякденних справах. А золотий футляр помади Rouge Pur Couture дарує відчуття дотику до прекрасного – до світу от кутюр.

Відкривати всі ці мішечки один за одним - це справжнє диво! Як і їх наповнення, аде ми абсолютно впевнені, кожен з цих засобів - прост маст хев в кожній косметичці і справжня мрія кожної жінки. 21 мрія в одній коробці!

Advent.jpeg

Нарешті, яка б дата не була за календарем, справжнє свято - це  ви! І ми з задоволенням вам це доводимо зараз і плануємо нагадувати ще багато років поспіль))

Адвентів залишилось трішки більше 10 штук, і вони чекають на вас рівно до 31 січня! Не зволікайте влаштувати собі справжнє свято краси незалежно від календаря або настрою. 

Бо щойно ви відкриєте Адвент календарь WonderBox, до вашого графіку додасться же 21 щасливий день! 

Вас також може зацікавити