OGX: відновлення та захист вашого волосся

30 Жовтня 2019 1579

Відверто кажучи, коли ми створювали перші осінні випуски ми зовсім не очікували, що літо буде з нами аж до середини жовтня)) Ми прагнули наповнити новенькі бокси всім необхідним для зігріваючих осінніх спа-вечорів. Тому й вийшло так, що у котрий раз ми підготували для вас коробочку не просто з косметикою, а з настроєм! Впевнені, що вона органічно доповнить дівочі б’юті-ритуали у будь-яку погоду чи пору року й зробить кожну дівчину щасливою, незалежно від температури за вікном.

Нам з вами, власницям вересневих випусків (так, це справжнісінька правда: ми так само, як і ви, обожнюємо тестувати наповнення WonderBox), неймовірно пощастило випробувати олії OGX у різних погодних умовах. 

OGX_all — копия.jpg

Надзвичайно теплі і сонячні жовтневі дні подарували нам можливість ще на трошки відкласти шапки і насолодитися розкішшю та сяйвом волосся після використання олії на повну. Цей блиск — щось неймовірне. Впевнені, об'єму засобу вам буде достатньо, щоб в повній мірі оцінити його відновлюючі та захисні якості, а найприємніше те, що волосся 100% буде готово до зустрічі холодів та під надійним захистом. 

У перших осінніх боксах ми з задоволенням презентували одразу 5 видів олійок для волосся від легендарного бренду OGX, поява якого на українському ринку стала справжньою б’юті-сенсацією. Цього літа ми одні з перших представили засоби бренду в своїх коробочках красиі отримали буквально лавину позитивних відгуків

Впевнені, що підписницям нових вересневих коробочок навіть цих двох тижнів дослідження наповнення було достатньо, щоб на власному досвіді відчути швидку відновлюючу дію олії для волосся та зрозуміти, що саме ця категорія косметики — must have б’юті-арсеналу сучасної дівчини. Одразу після його першого використання волосся стає шовковистим та має надзвичайний блиск, олія і справді робить щоденну укладку розкішною та захищає її від впливу зовнішнього середовища. 

Користь олійок від OGX важко недооцінити. Натуральні ефірні олії у складі містять чимало важливих компонентів: вітамін Е, антиоксиданти та омега-3 жирні кислоти. Завдяки цим компонентам, за умови щоденного використання, волосся зміцнене, більш еластичне, захищене від впливу УФ-фактору та, як наслідок, сяюче та блискуче!

А ось обрати ту саму олійку, що ідеально підійде саме вашому типу волосся — не проста задача для дівчат)) Пропонуємо трішки ближче познайомитися з олійками з вересневих випусків від OGX — бренду, який за короткий проміжок часу зміг підкорити серця сотні тисяч дівчат України!

OGX 1 — копия.jpg

Арганова олія Марокко OGX

Ідеально підходить для сухого та ламкого волосся.

Арганова олія відома своїми надзвичайними зволожуючими та відновлюючими властивостями, і саме тому її називають рідким золотом. Ця олійка стане кращим доповненням до щоденного догляду тих дівчат, котрі мають сухе волосся по всій довжині. Результат ви помітите одразу ж після нанесення: волосся стане гладким, блискучим та шовковистим на дотик. Використовуйте олію на вологому волоссі перед сушкою або укладкою. 

Арганова олія Марокко OGX для глибокого відновлення волосся

Рекомендована для сухого, ламкого волосся, після сильних ушкоджень чи частого освітлення.

Ця олійка найкраще підійде для волосся, яке зазнало сильних ушкоджень після фарбування чи освітлення. Вона інтенсивно відновлює його по всій довжині, завдяки тому, що всі цінні та корисні складові проникають по всій структурі та ефективно відновлюють та насичують навіть дуже сухе волосся. Використовуйте олію регулярно, для накопичення ефекту, перед сушкою чи укладкою. Результат помітен одразу: волосся неймовірно м‘яке, шовковисте, гладке та блискуче! Наносити олію слід рівномірними рухами по всій довжині, приділяючи особливу увагу кінчикам. 

В інших вересневих випусках були представлені три інших олії OGX.

Зволожуюча олія OGX «Горіх Кукуї» (WonderBox Birthday Edition +)

Особливо актуальна для сухого, пористого або кучерявого волосся.

Для того, щоб забезпечити більше зволоження та еластичності жорсткому та пористому волоссю, використовуйте олію Кукуї перед його сушкою, і ви не впізнаєте свої локони! Адже олія горіха містить велику кількість вітамінів та поживних речовин, що сприяють регенерації волосся та захищають його від впливу негативних факторів (наприклад, високих температур чи УФ-променів). 

Якісне зволоження особливо важливе власницям кучерявого волосся, саме вони часто стикаються з надмірною сухістю, через що кучері можуть втратити свою форму та блиск.

За умови регулярного використання вони набудуть більш чіткої та красивої форми, та будуть тішити вас своїм блиском, м‘якістю та шовковистістю. А пряме волосся стане ще більш повним, шовковистим та гладким.

Кератинова відновлююча олія OGX (WonderBox Birthday Edition)

Універсальна та підходить всім типам волосся.

Незважаючи на те, що ця олійка призначена для усіх типів волосся, ми сміливо можемо порекомендувати її саме тим дівчатам, котрі мають тонке волосся. Кератин у складі олії-спрею заповнює всі пошкоджені ділянки, а легка текстура засобу розгладжує волосся, не обтяжуючи його. Радимо використовувати спрей на ледь вологому волоссі, аби не перенасичити його та висушити звичним для вас способом. 

Серум для волосся з кокосовим молоком OGX (WonderBox Birthday Edition))

Засіб ідеально відновить та зволожить пошкоджене, зневоднене та ламке волосся.

Кокосове молоко у складі серуму чудово відновлює та зволожує волосся завдяки цінним вітамінам, мікроелементам, флавонідам та гідролізатами. Всі ці компоненти у поєднанні один з одним чудово розгладжують волосся, відновлюють та насичують вологою навіть дуже сухе та пошкоджене волосся, в результаті ви тішитеся його надзвичайним блиском, гладкістю та еластичністю. Використовуйте серум на вологому волоссі, рівномірно розподіляючи його по всій довжині. Особливу увагу приділяйте кінчикам. 

OGX — копия.jpg

Красиве волосся — це набагато простіше, ніж здається! А ви вже визначились, яка олійка необхідна саме вашому волоссю? Діліться з нами у коментарях :)

Приємний сюрприз для наших підписниць: бренд надав знижку -25% на весь асортимент OGX! Скористайтеся промокодом на сайті makeup.ua та насолоджуйтесь розкішним голлівудським доглядом за волоссям.

OGX.jpeg

Універсальність та комплексність наших боксів — ще одні переваги, які наші підписниці цінують так само, як і емоційну складову WonderBox. А всі ці фактори — причина швидкого зникнення доступних до замовлення коробочок з нашого сайту ))

Встигніть замовити свою.

Вас також може зацікавити