Новорічне диво від Novexpert

24 Грудня 2019 1191

Передноворічні клопоти у самому розпалі. Закрити робочі дедлайни чи влаштувати коротку подорож до Європи, до самого серця свята? Купити новеньку сукню собі, встигнути на манікюр і до перукаря, чи присвятити свій час декору домівки, щоби свято зустрічало вас кожен раз, коли повертаєтесь додому. А ще ж новорічне меню! І якщо з усього цього списку чимось можна пожертвувати, то з подарунками близьким зволікати аж ніяк не можна.

Так само, як б’юті бренди піклуються про нашу з вами красу, вони потурбувалися і про те, щоб, ця краса стала найкращим подарунком від нас з вами, зібравши найдієвіші засоби в подарункові набори.

Почнемо з улюбленця підписниць WonderBox, французького бренду Novexpert, бестселер якого, багатофункціональний догляд для губ LipUp, став причиною захвату і сліз одночасно. Захвату тих, хто отримав і протестував його в боксі; і сліз тих, хто просто не встиг, але дуже мріяв про знайомство з ним.

Доповнивши LipUp бестлелером бренду,  сироваткою бустером з гіалуроновою кислотою Booster Serum with Hyaluronic Acid, яка цього року святкує своє 5-річчя, та фірмовим блокнотом, Novexpert створив особливий подарунковий набор, упакований в стильний жерстяний тубус, який можна використовувати як ємність для зберігання для усіляких дрібниць. Набір вийшов лімітованою серією, вартість якого стала ще однією несподіванкою, і складає лише ціну основного продукту - сироватки бустера Booster Serum with Hyaluronic Acid (LipUp і блокнот в подарунок!).

COFFRET-NOEL-2019_B-P-C_FD-ROSE_1000x1000px.jpg

Склад сироватки бустера вирізняє наявність гіалуронової кислоти в величезній концентрації (71%) і в 4 різних молекулярних масах: висока молекурярная маса (1 млн дальтон) - залишається на шкірі і допомагає утримувати вологу; середня молекулярна маса (100 тис дальтон) - зміцнює імунітет шкіри і захищає її; низька молекулярна маса (50 тис дальтон) - проникає в шкіру і стимулює синтез колагену; дуже низька молекулярна маса (5 тис дальтон) - глибоко проникає в шкіру і працює в матриксі шкіри.

Сироватка бустер може використовуватися самостійно, а також як підтримуюча терапія при ін'єкціях гіалуронової кислоти - для продовження ефекту наповненості шкіри.

Відчуваєте недостатню зволоженість, наповненість шкіри, помічаєте її втому та маленькі зморшки, що точно не додають гарного настрою - тоді Booster Serum with Hyaluronic Acid -рішення для вас.

COFFRET-NOEL-2019_BOITE---PRODUITS---CARNET_1000x1000px.jpg

Мульти-функціональний Lip Up є чудовим продовження догляду з гіалуроновою кислотою для губ, бо поєднує у собі одразу 7 функцій і має накопичувальний ефект:

Створює ефект наповненості губ, робить їх більш пухкими – вважаємо, чудова альтернатива ін'єкціям;

Робить більш чітким та виразним контур губ;

Чудово зволожує;

Надає природній блиск;

Допомагає при тріщинках та сухості, заспокоює подразнену шкіру;

Додає яскравості природньому тону губ;

А ще Lip Up відмінно розгладжує дрібні зморшки та має виражений anti-age ефект.

Унікальна формула засобу містить багато активних компонентів, що вже за 1 хвилину після нанесення надають губам видимі зволоження, блиск та об’єм.  

А дізнатися, чому ми і тисячі дівчат з усього світу в захваті від нього, ви зможете у нашому попередньому дописі.

Космецевтика Novexpert є сертифікованою EcoCert, 100% має натуральне походження, на 100% гіпоалергенна, 100% веган, не містить консервантів і шкідливих компонентів, а тому безпечна для використання абсолютно всіма жінками, а також чоловіками.

Чи це не найкращий подарунок під ялинку?

COFFRET-NOEL-2019_FOND-ROSE_1000x1000px.jpg

Але попереджаємо, з моменту виходу допису, кожну хвилину залишається на 1 набір менше, бо ті, кому вже знайомі ці засоби, не вагаються ані секунди!

Вас також може зацікавити