7 функцій в одному засобі для губ: Lip Up від Novexpert

17 Вересня 2019 2227

Осінь – саме той час, коли варто оточити себе теплом в усіх розуміннях цього слова. 

Одягайте улюблені в’язані кардигани та светри, тіште себе зігріваючими ваннами, запалюйте аромасвічки, готуйте неймовірні чаї з імбиру, обліпихи, смородини. Цілуйте коханого в осінньому парку, застеленому пожовклим листям. А для того, щоб поцілунки були ще ніжнішими та солодшими, нам, дівчатам, не обійтися без надійного б’юті-помічника! 

Зустрічайте найзатишнішу пору року з нашим фаворитом для краси та м’якості губ — мультифункціональним засобом для догляду за губами Lip Up від Novexpert з нової WonderBox (уважно читайте опис боксів на сторінці підписки, щоб знайти цей продукт)! 

IMG_7891.jpg

Тільки, тссссс – нікому про це! Дочитайте цей допис до кінця, щоб скоріше дізнатися, чому саме цей засіб незвичайний і чому він має бути в косметичці кожної дівчини, а вже завтра переходьте на сайт wonderbox.ua, щоб встигнути замовити бокс з ним. 

LipUp став нашим фаворитом, а ви чудово знаєте, що не в нашому стилі приховувати від вас своїх косметичних улюбленців! Тому з нетерпінням ділимося своїми враженнями від використання цього неймовірного продукту 7-в-1 з вами! 

Цей унікальний хелсі-б’юті-засіб для ніжної шкіри губ Lip Up, назва якого говорить сама за себе, робить губи доглянутими, чуттєвими, а нас, дівчат, ще більш привабливими!

IMG_7897.jpg

Lip Up поєднує у собі одразу 7 функцій і має накопичувальний ефект:

  • Створює ефект наповненості губ, робить їх більш пухкими – вважаємо, чудова альтернатива ін'єкціям;

  • Робить більш чітким та виразним контур губ;

  • Чудово зволожує;

  • Надає природній блиск;

  • Допомагає при тріщинках та сухості, заспокоює подразнену шкіру;

  • Додає яскравості природньому тону губ;

  • А ще Lip Up відмінно розгладжує дрібні зморшки та має виражений anti-age ефект.

Унікальна формула засобу містить кілька активних компонентів, що вже за 1 хвилину після нанесення надають губам видимі зволоження, блиск та об’єм.  

IMG_7901.jpg

Головний компонент Lip Up – гіалуронова кислота - пом’якшує шкіру, заспокоює її та наповнює клітини вологою;

Екстракт зелених водоростей та олія ши стимулюють синтез колагену;

Muira Puama — природний афродизіак, який стимулює кровообіг, в комплексі з ментолом надає губам об’єму та робить контури більш чіткими;

Рослинні екстракти, вітамін Е, бісаболол сприяють заживленню та захисту ніжної шкіри губ.

Вважаємо, Lip Up від Novexpert – незамінний у кожній косметичці!

●      Він робить щоденне використання навіть матової помади комфортним, як ніколи раніше. На жаль, багато матових помад або помад з яскравим кольоровим пігментом, мають властивість підсушувати шкіру. Багатофункіональний бальзам, такий, як Lip Up, стане ідеальним вирішенням цієї проблеми. Тільки уявіть, 94% дівчат користуються помадою приблизно три рази на день, а деякі – до 20 разів! Тому підтримка для ніжної шкіри губ просто необхідна, а надавати перевагу необхідно натуральним складовим.

●      Попереду осінні холоди і вітри. Саме час потурбуватися про захисні засоби для обличчя та губ. 

●      Ін'єкції гіалуронової кислоти – не єдиний, а скоріше останній з заходів для коригування форми чи об’єму губ. Починати можна і навіть необхідно виключно за допомогою косметики. Lip Up — чудовий, швидкий, безболісний та приємний спосіб надати губам здорового блиску, візуальної пухкості та якісного зволоження.

●      Мультифункціональний засіб для губ в сумочці чи косметичці – краще, ніж декілька звичайних. Бальзам відмінно виконує роль декоративної, доглядової та захисної косметики, візуально збільшуючи при цьому об'єм губ – мрії здійснюються, дівчата!

IMG_7894.jpg

Lip Up цілком безпечний та гіпоалергенний. На 100% складається з натуральних компонентів, не містить силіконів, парабенів, консервантів та продуктів тваринного походження.

Novexpert – бренд, який приділяє велику увагу безпеці своїх засобів та тестуванню їх добровольцями. Саме під час одних з таких клінічних тестів було доведено, що бальзам вже за одну хвилину помітно змінює колір, форму та об’єм губ. Завдяки накопичувальному ефекту Lip Up вже після двох тижнів використання можна помітити, що шкіра губ є відновленою, а колір, контур та об’єм більш виразними.

Використовуйте Lip Up самостійно за необхідністю до 5 разів на день, а також у якості бази під губну помаду, чи надайте улюбленому матовому засобу глянцевий блиск.

Ще більше інформації про бренд і його косметику ви знайдете на сторінках в Instagram https://www.instagram.com/novexpertukraine/  https://www.instagram.com/parure.com.ua/

Вас також може зацікавити