GUAM: новітні технології для нашої краси і стрункості

24 Жовтня 2019 1685

WonderGirl – сучасна дівчина, яка любить рухатися у ногу з часом та у кілька кліків отримує доступ до будь-якої інформації *

* Знайдено у WonderСловнику ))

Якщо ви – WonderGirls, які за кілька кліків отримали доступ до безлічі інформації про здоровий спосіб життя і, озброєні знаннями, рушили в бій, вам просто необхідно прочитати цей допис до кінця! 

Бути в тренді дуже корисно, особливо коли мова про ЗОЖ))) Згодні, спорт і правильне харчування гарантують неймовірні результати. І поки ви до них долучаєтесь, ми робимо все можливе, щоб вам було максимально приємно це робити і знайомимо з усім необхідним!

Ефективний косметичний догляд — чудовий командний гравець! Косметика здатна підсилювати ефект від тренувань та правильного харчування, збільшувати пружність шкіри, насичувати корисними мікроелементами і дбати про її молодість, зменшувати дискомфорт у м'язах і навіть допомагати підтримувати отриманий результат. 

Вам пощастило! WonderTeam знає, де таку знайти і залюбки знайомить вас з нею. 

Так у WonderBox Birthday Edition+ з'явилися маски для обгортання на основі морських водоростей від нашого постійного партнера GUAM

Guam_2.jpg

Додамо до життя маленький б’юті-марафон з косметикою цього італійського бренду?! 

Не засмучуйтесь, якщо не встигли замовити бокс, наш партнер дарує постійну знижку для наших WonderGirls!

GUAM discount.jpeg

Доведено у WonderChallenge: рухатися до перемоги в одній команді з GUAM легко та неймовірно приємно. Наше знайомство з брендом розпочалося близько 6 років тому і за цей час партнерства перетворилося у однозначну любов до бренду, його команди та косметики. 

А ось історія самого GUAM почалась ще минулого століття в Італії, де молодий підприємець Едіджіо Сієна звернув увагу на човни, заповнені водоростями, які місцеві здавна використовували для підтримання краси та здоров’я. Так народилася ідея створення косметики з силою моря, і лише після довгих лабораторних досліджень вона була втілена у крутих засобах. Зараз GUAM виготовляє найрізноманітніший асортимент косметики для тіла, обличчя та волосся, а комплексні програми з її використанням – одні з найпопулярніших у догляді за шкірою, схудненні та боротьбі з целюлітом.

Морська Італія надихає! А згадувати про літні пригоди холодними осінніми вечорами так приємно... Вам так само, як і нам, подобається відчувати оксамит та гладкість шкіри під час відпусток на морі? Будьте впевнені, що вас очікує власна романтична історія з брендом GUAM, тому що його косметика – з самого серця моря ))

В основі засобів бренду закладено запатентованный комплекс водоростей, а у поєднанні з іншими природніми компонентами (каоліновою глиною, очищеною морською сіллю та водою, ефірними рослинними оліями найвищої якості та фітоекстрактами) він забезпечує косметиці швидкий ефект, який вражає. 

Вдале поєднання користі природних компонентів та інноваційних технологій у догляді за шкірою, яке забезпечує неймовірний результат — одна з причин, за яку ми любимо GUAM. Цей бренд дійсно особливий, і наша любов не обмежується ефективністю та користю косметики. Кожного року бренд презентує круті новинки і це не може не тішити б’юті-дослідників!

Засоби бренду піклуються про кожну ділянку тіла, а результати помітні після першого ж застосування продукту. Ми самі в цьому переконалися, і мріємо, щоб з ними познайомилася кожна дівчина! Наші бокси - чудовий спосіб це забезпечити. 

Наприклад, у вересневих святкових WonderBox Birthday Edition + ми представили одразу два засоби, які ефективно коригують силует, зменшують набряки та підвищують пружність шкіри.

Один з них – улюблениця багатьох дівчат – новинка минулого року – Антицелюлітна маска з водоростей GUAM на основі технології FIR з зігріваючою дією.

Guam.jpg

Ця маска для тіла — справжня б’юті-революція! Адже у ній поєднані антицелюлітний комплекс GUAM з дією довгохвильового інфрачервоного випромінювання (Far Infrared Rays — FIR) — це випромінювання розігріває глибокі шари шкіри і підсилює мікроциркуляцію. Так клітини шкіри поглинають значно більшу кількість активних речовин, що містяться в морських водоростях і рослинних екстрактах. А отже їх ефективність і вплив на підшкірні жирові відкладення посилюється.

Маску необхідно нанести тоненьким шаром на шкіру ділянок, які потребують особливого догляду. Зазвичай це зона від колін до талії (уникаючи особливо ніжної шкіри) і “закрити” звичайною харчовою плівкою. Вона попереджає передчасне висихання маски і навіть підсилює її дію. 40 хвилин - маску можна знімати і насолоджуватись першими доторками до більш підтягнутої шкіри, яка тримає тонус. За регулярного використання ефект корекції фігури - гарантований.

Наступний продукт – новинка 2019-го року - Антицелюлітна маска GUAM з морських водоростей з інтенсивною охолоджуючою дією

Основний компонент маски — морські водорості ARTICA Ascophyllum nodosum. Завдяки активній охолоджуючій дії маски, прояви целюліту та підшкірний жировий прошарок зменшуються,  за рахунок чого стегна стають меншими в об’ємі та більш підтягнутими. Окрім цього, маска завдяки ментолу та екстрактам кінського каштану, плющу та орегано, чудово усуває втому та тяжкість у ногах, поліпшує силует та підвищує пружність та тонус шкіри. 

Guam_3.jpg

Якщо ви щасливі власниці боксу з однією з цих масок, то ви вже, певне, мали змогу оцінити їх дієвість. Неодмінно діліться враженнями в коментарях.

А ми продовжимо знайомство з новинками бренду, які з’явилися на ринку України цього року. Тому що мовчати про них - справжній б’юті-злочин))  Наступний герой - Фанго гель антицелюлітний для тіла.

FangoGel_1530.jpg

Завдяки інноваційній технології з ліпоактивними наносферами, гель прицільно бореться з локалізованими жировими відкладеннями та корегує силует. Кажучи простою мовою, проникаючи до шкіри, наносфери шукають зайві жирові клітини, нападають та перемагають :) їх! Кофеїн додатково забезпечує сильну антицелюлітну дію за рахунок лімфодренажу та виведення набряків. Фанго гель має дуже приємну консистенцію та швидко вбирається шкірою, надаючи їй пружності та еластичності. 

Знаючи бренд роками, безмежно поважаємо його за відсутність перебільшень і порожніх обіцянок схуднути на 50 см/50 кг за 5 днів. Вони завжди дуже уважно ставляться до формулювань в описах продуктів - тому ви отримуєте рівно те, що обіцяє вам банка маски або флакон з дренажною олією. Фанго гель вперше обіцяє саме схуднення, яке забезпечує новітня технологія ліпоактивних наносфер і ми віримо на всі 100%. Не тільки віримо, а вже й активно гель використовуємо!
 

Ефективність бренду доведена в усьому світі, перевірена нами, а тепер вже і власницями WonderBox Birthday Edition +, тож не сумнівайтеся, а краще скоріше перевіряйте її на власному досвіді. 

Так у мріях про життя на італійській рів'єрі, неочікувано для самих себе ми зустрічаємо Італію в Україні. Вся сила моря та цінні властивості морських водоростей в косметиці GUAM до наших з вами послуг. Не розлучайтесь з морем, якщо обожнюєте його і обов'язково придбайте щось від бренду для ваших особливих осінніх спа-процедур.

Ми любимо GUAM за постійне вдосконалення та новаторство, які засновані на принципах гуманності та турботи. Нещодавно бренд відзначив ювілей – 20 років на ринку України, а WonderTeam була серед гостей свята. Підготували для вас маленький фотозвіт з заходу))

IMG_0659.JPG

Українське представництво відмовилися від гучних святкувань, а натомість зібрали колег, друзів і партнерів у ботанічному саду. І зовсім не для пікніку чи прогулянки осінніми краєвидами. Відомі блогери, фотографи та директори компаній висаджували рідкісні та екзотичні дерева. 

IMG_0658.JPG

Наша команда з задоволенням долучилася до цієї зеленої ініціативі і тепер у Києві росте і наше деревце. У центрі міста стало більше краси, а головне – чистого повітря у майбутньому.

IMG_0656.JPG

Ще більше про наші секрети догляду від GUAM у Highlights Інстаграм “WonderChallenge”  (https://www.instagram.com/wonderbox_ua/). Заходьте та надихайтесь!

Вас також може зацікавити