WonderBox Summer in the City (WonderBox 7.8, 7.8+)

14 Липня 2020 1622

Ми так сильно чекали на спеку, поспішали зустрічати світанки, насолоджуватися сезонними фруктами, і так сильно захопилися різноманіттям планів, що не помітили, як літо перейшло свій екватор.

Та одне ми знаємо напевне – в кінці серпня нам точно не доведеться сумно зітхати про те, що літо пройшло повз!

Ми дарували и продовжуємо дарувати собі лише найкращі емоції, а ідеї для насолоди не закінчуються. Все ще хочеться дістати велосипед та мчати назустріч вітру, замінити спортзал на йогу в парку чи  просто дозволити собі забути про всі справи та розв’язати бантик на улюбленій коробочці WonderBox.

Box.jpeg

Пропонуємо почати з останнього, адже наповнення WonderBox 7.8 та 7.8+ – джерело секретів гарного настрою, краси, енергії та сміливості для майбутніх пригод, яке ще доступне до замовлення!

WB 7.8.jpeg

Рівненьке, шовковисте та сяюче волосся – особливий привід для гордості. Цього літа це стало можливим із засобами від LEE STAFFORD.

Lee stafford.jpeg

Шампунь для вирівнювання волосся із серії «Poker Straight» чудово очищає шкіру голови, зволожує волосся та робить його слухняним та блискучим.

Один із особливих інгредієнтів шампуню - Mega Quat – забезпечує антистатичний ефект та  вирівнює волосся. Емульсія силікону полегшує розчісування та робить волосся слухняним. Спеціальний комплекс інгредієнтів  захищає локони від високих температур приладів для стайлінгу.

А з кондиціонером цієї серії сухість та ламкість волоссю більше не загрожуватимуть. Густий, насичений вітаміном E, натуральними екстрактами з квітки кактуса та оливкового листа, кондиціонер зволожує волосся, а спеціальний тепловий полімер захищає його від УФ випромінювання та температури до 250º С.

Така пара актуальна влітку як ніколи. Впевнені, її особливо оцінять власниці пухнастого волосся.

Позначка на термометрі щодня дивує новими цифрами. Здається, від спеки неможливо врятуватися. І тільки освіжаючий душ кілька разів на день повертає відчуття комфорту та заряджає бадьорістю. Сподіваємося, ви пам’ятаєте, що для щоденних водних процедур необхідний ніжний очищаючий засіб. Чудовим рішення стане гель для інтимної гігієни Intımate Hygıene Gel від BABE LABORATORIOS

Цей засіб забезпечує особливий дбайливий догляд делікатної інтимної зони. Він максимально м’який та містить молочну кислоту, що захищає природну мікрофлору слизової оболонки від зовнішніх подразнень.

Гель дарує відчуття комфорту і свіжості, має кислотно-лужний баланс рН 4.5 і допомагає запобігти можливим інфекціям.

babe.jpeg

В умовах сухого гарячого повітря важливо не допустити зневоднення шкіри. Пом'якшувальний крем Emollient Cream від BABE LABORATORIOS швидко усуває свербіж та відчуття стягнутості та відновлює водний баланс шкіри. Також засіб дуже ефективний для догляду за чутливою атопічною шкірою, адже повертає їй природну зволоженість.

Вітамін F, жирні кислоти, олія  каріте, троянди та інка-інчі  в складі крему забезпечують повноцінний догляд і живлення для шкіри.

Приємним бонусом у всіх коробочках було розкішне зволоження на основі  найкращих природних інгредієнтів з запаморочливими ароматами - лосьйон Palmer`s. У коробочках 7.8 ви могли знайти лосьйон з маслом Ши, Оливковою чи Кокосовою олією. А у коробочці 7.8+ був представлений крем від розтяжок.

Palmer's.jpeg

Кожен лосьйон – це унікальний комплекс олій та вітамінів для глибокого зволоження, заспокоєння подразнень та неймовірного сяючого вигляду. 24 години зволоження – це не лише голосні обіцянки, а справді перевірений нами та сотнями дівчат результат.  Лосьйон дарує відчуття комфорту та легкий приємний аромат, що заряджає мрійливим настроєм, робить шкіру пружною та шовковистою.

А крем проти розтяжок – це особливий комплекс олій, колагену та еластину, що допомагає зменшити прояви розтягнень по всьому тілу. Унікальна формула сприяє підвищенню еластичності та пружності шкіри та ідеально підходить для боротьби з розтягненнями на животі, стегнах, ногах та грудях після швидкого зменшення ваги.

Наші ручки найбільше контактують із зовнішнім світом та сонцем, тому їм просто необхідний додатковий догляд. Наче вершковий крем, до складу якого входять кокосова олія, жовток яйця та молочні протеїни, крем для рук Gudetama Lazy and Joy The Sweet Dessert Hand Cream  від HOLIKA HOLIKA забезпечує шкірі комфорт, та надзвичайне задоволення від використання.

Hand cream.jpeg

Справжній десерт для рук дарує шкірі неймовірну ніжність та зволоження, зачаровує солодким ароматом, попереджає зневоднення та сухість.

Спека змушує сальні залози працювати активніше, тому головне правило догляду за обличчям влітку – якісне очищення. Варто особливо ретельно очищати обличчя від комбінації себуму, поту та крему.  В кожній коробочці був приємний бонус якраз для цієї мети – маска-ексфоліант Peel-off від Dr. Santé. Вона чудово видаляє забруднення, сприяє оновленню клітин та вирівнює колір обличчя. Все завдяки часточкам мінералу вулканічного походження, що ніжно полірують шкіру. Як результат - шкіра пружна та гладенька.

DrSante.jpeg

За інтенсивне та глибоке зволоження обличчя у коробочках 7.8+ відповідальний бренд SOTHYS.

Зволожуюча сироватка та маска зволожуюча розгладжуюча на основі запатентованого комплексу boletus 1055 стимулюють синтез гіалуронової кислоти та відновлює ліпіди – міжклітинний цемент шкіри.

Лише за 15 хвилин маска зробить шкіру пружною, гладенькою та зволоженою надовго.

А з сироваткою шкіра миттєво заряджається життєвою енергію та виглядає неперевершено!

Також у коробочці 7.8+ був представлений зволожуючий гель для обличчя з алое та прополісом від BENTON, що здатен заспокоїти шкіру після палючого сонця. Засіб відмінно знімає запалення та свербіж, підвищує еластичність шкіри, нормалізують її водно-жировий баланс, збільшує синтез колагену та стимулює обмінні процеси в шкірі.

У всіх коробочках для насолоди яскравим та радісним літом без жирного блиску, сонячних опіків та подряпин представлений Протизапальний Fito-крем Лаванда від JUST.

Ми впевнені, цей універсальний крем з лавандовою олією, гамамелісом та алое вера має бути в косметичці кожної дівчини! Він стане в нагоді як спекотного літа, так і холодної зими.

Just.jpeg

Крем чудово заспокоює сонячні та побутові опіки - просто наносьте його кожні 5 хвилин, поки біль повністю не вгамується.

Захопіть засіб з собою на відпочинок на природі. Настирливих комах не уникнути ніде, та з протизапальним ефектом крему свербіж від укусів не зіпсує вам настрій!

Лавандова олія надзвичайна своїми властивостями ще й у тому, що здатна нормалізувати роботу сальних залоз та інтенсивно зволожувати шкіру.   А значить, крем на її основі стане в нагоді як власницям жирної, так і власницям сухої шкіри.

Ну а наостанок приємний заспокійливий лавандовий аромат здатен покращити настрій, врівноважити думки та зміцнити сон. Погодьтеся, це те, що треба після насиченого емоціями чи справами дня!

Звісно, літо – це романтичні прогулянки та вечірки. І взагалі кожен день ніби свято! Треба виглядати приголомшливо, а іноді навіть приховувати сліди безсонної ночі.

З брендом IROHA NATURE це справа кількох секунд! 

Iroha Nature – іспанський бренд, заснований Пурі Мартінез у 2004 році. Бренд – справжній європейський революціонер у б’юті індустрії, адже перші тканинні маски в Європі з’явилися саме у нього!

Сьогодні Iroha Nature обирають динамічні, активні та сучасні жінки! Вони – уособлення натхнення, впевненості, радості та руху у великому місті. Вони вміють поєднувати роботу, розваги, подорожі та втілення мрій. Воно обожнюють тішити себе та свою шкіру найкращим доглядом та, на жаль, мають для цього не так багато часу. Та в їх житті є особлива таємниця неперевершеного вигляду за будь-яких умов – рожеві ампули від Iroha Nature – ідеальне доповнення динамічного активного життя.

«Досить думати про життя. Живи!» - промовляє філософія бренду Iroha Nature. І як же нам імпонує ідея щосекунди відкривати для себе світ, бути в ньому собою та не боятися жити!

Цієї філософії ми хотіли навчити і наших підписниць, тому з асортименту бренда ми обрали справжню чарівну паличку, яка миттєво зтирає зі шкіри будь-які ознаки втоми та чудово вписується в ритм важливих справ та насолоди життям.

У коробочці ви могли знайти одну з тих самих рожевих ампул:

Iroha.jpeg

Вміст ампули Instant Flash Glowing миттєво перевтілює шкіру та створюють ефект порцелянової шкіри.

Все завдяки зволоженню алое вера, зміцненню з колагеном, ліфтинг ефекту гіалуронової кислоти та частинкам Soft Focus, що вмить заповнюють та візуально зменшують зморшки та інші нерівності шкіри.

Ампули стануть чудовою основою для макіяжу, а також сприятимуть його стійкості. 

Ампула для обличчя з ліфтинг-ефектом Instant Flash lifting здатна миттєво розгладити мімічні зморшки. Це ідеальне рішення для тьмяної, зневодненої та втомленої шкіри. Всього за кілька секунд соєвий протеїн  відновить водний баланс шкіри, гіалуронова кислота зробить шкіру пружною, а рослинний активний компонент ізільянс забезпечить миттєвий ефект ліфтингу. 96% натуральних інгредієнтів роблять вашу шкіру більш пружною та сяючою.

Залишилося лише розставити кілька акцентів – і ви готові не лише поринути у вир літніх задоволень, а й непомітно підкорювати весь світ!

У коробочці 7.8 ви могли знайти помаду від GOSH.

Lipstick.jpeg

5 соковитих відтінків помади Velvet Touch Lipstick Matt та пристрасний червоний рідкої губної помади Liquid Matte Lips дозволили підкреслити вашу індивідуальність та створити яскравий настрій.

Lipstick_2.jpeg

Надзвичайно комфортна формула помади Velvet Touch Lipstick Matt з вітаміном Е, рослинними оліями та бджолиним воском забезпечила не лишу ідеальне покриття, а й догляд за губами.

Жоден бокс не залишився без символу вічної таємниці та загадки. Туалетна вода Her golden secret від ANTONIO BANDERAS підкреслила вашу елегантності та стала причиною причиною захопливих поглядів – таких, які б вам подарував справжній спокусник Антоніо Бандерас.

З 1997 року його парфумерний дім створює аромати, які є втіленням успіху, сміливості та пристрасті, які підкоряють серця та не залишають байдужими!

Antonio banderas.jpeg

Один з них - ніжна та приємна, гармонійна та зваблива композиція туалетної води Her golden secret. На початку вона звучить соковитим яблуком та ледь помітним персиком, розкривається пікантною смородиною та свіжим апельсином, які перетворюються на шлейф з легкою східною ноткою пачулі та солодкої ванілі.

Ось такою соковитою, по-літньому ароматною, насиченою кольорами і текстурами вийшла WonderBox 7.8! Ще декілька боксів чекає на вас на нашому сайті, а ми чекаємон на ваши відгуки і історії тестування засобів з боксу!

WB 7.82.jpeg

Вас також може зацікавити