WonderBox by Cosmopolitan: нова сторінка твоєї романтичної історії

20 Листопада 2019 4987 4

WonderBox  - це щоразу нова б’юті – пригода світом, косметичні відкриття, перетворення буденної косметичної рутини на магічні ритуали та просто позитивні емоції.

Цього холодного листопада віддаємо тебе в теплі обійми гарячого какао у затишній кав’ярні, яскравого нічного міста, коханої людини чи захопливого роману, що тільки набирає оберти.

Обирай будь-які місце і час, а ми надихатимемо тебе на особливе побачення, що залишиться в пам’яті найкращими емоціями, асоціаціями та спогадами.

Date.jpg

Ми об’єдналися з Cosmopolitan щоб ти сама створила свою надзвичайну романтичну історію, яка підштовхне тебе до б’юті-експериментів та перетворить звичайні побачення на особливі. Для цього ми створили WonderBox by Cosmopolitan, наповнення якого ми ретельно підібрали разом із б’юті редакцією журналу, аби ти отримала максимальне задоволення від себе та свого життя.

Будь сміливою та впевненою у собі, а ми підкажемо кілька секретів для цього.

Впевненість в собі - це не маскування недоліків, це - в першу чергу, визнання своєї краси й унікальності, а вже потім - правильно підібрана косметика, що їх тільки підкреслює. Саме тому, акцент в боксі ми зробили на глибокому та перевіреному всім світом догляді за шкірою, що гарантує їй свіжість, молодість та красу, а тобі – ще кілька приводів для задоволення своїм відображенням у дзеркалі.  

Opened box.jpg

 А щоб твій образ закарбувався у пам’яті, додамо кілька фінальних штрихів: помаду – виклик одноманітності, стійку за будь-яких умов, аромат – асоціацію з незабутніми моментами поруч із тобою, ніжний дотик оксамитової шкіри, блиск та силу волосся.

Не пропусти коробочку WonderBox by Cosmopolitan, яку ми зібрали саме для тебе.

1 sq.jpeg

Кількість боксів суворо обмежена. Залиш нам свій мейл і вчасно дізнайся про старт підписки.

Кнопка.jpeg

Отримуй задоволення та готуйся до чогось неймовірного, адже під бантиком цієї коробочки  - найкращі засоби для найкращої тебе:

Інноваційний японський ритуал для глибокого збагачення шкіри киснем, омолодження і відновлення дегідрованої, млявої і втомленої шкіри. Звучить як магія, а насправді є результатом наукових досліджень і 12 світових патентів. 

Ультрасенсорна формула абсолютної новинки для свіжої, сяючої і красивої шкіри. 2 направлені дії, 2 активних виключно натуральних компоненти, 2 хвилини дії.

Засіб, з якого свій ранок починають Рейчел Зої, Гвінет Пелтроу та Олена Кригіна. Його унікальні арктичні ігредієнти подарують твоїй шкірі незабутній ефект ліфтингу, детоксу і зволоження.

Комплекс з мінералів Мертвого моря, що входить до засобу, який чудово активує природні клітинні процеси в шкірі.

Ексклюзивний італійський комплекс для вишуканої процедури відновлення та захисту волосся на основі коштовної золотої олії з Марокко з розкішним ароматом, розробленим італійськими парфумерами.

Hair.jpg

Одразу два всесвітніх бестселери для тіла - в два рази більше насолоди для вас і вашої шкіри. Мультифункціональний sos-засіб, що стане ідеальним живленням для ліктів, п’яточок і навіть губ. Та нова приголомшлива квіткова композиція культового французького засобу.

Очищення на основі найкращих активів Середземномор'я, яке виготовляється за класичним французьким рецептом - 95% натуральних інгредієнтів і фантастичний аромат. 

Легендарний мейкап-засіб, що увійшов до б’юті історії, який своїм пристрасним кольором надихне і подарує впевненість. Він стійко триматиметься на твої губах, не залишаючи слідів ні на чиїх інших.

Lips.jpg

Бешкетний аромат, що надихне на легкість та грайливий настрій. Солодкий, як твої мрії, непередбачуваний, як ти. Весь світ біля твоїх ніг. 

Будь, якою заманеться,

твої улюблені WonderBox та Cosmopolitan.


Box.jpg

Вас також може зацікавити