WonderBox by Cosmopolitan - історія вашого ідеального побачення

7 Грудня 2019 2576 1

Знаєте, ми віримо, що дорослі дівчата не чекають на чудеса, хоча, як маленькі, безмежно хочуть в них вірити. Та дива не трапляються з тими, хто до них не готовий. Тому разом з Cosmopolitan одного дня ми вирішили створити бокс, який будь-кого підготує до будь-якої найромантичнішої події. А от якою ця подія буде - вирішувати тільки вам.

Насправді, сміливість пасує кожній з нас, впевненість в собі відкриває нові можливості. І підкорити світ своїм правилам, рішуче та безстрашно дозволити собі бути найкрасивішою, найяскравішою не так вже й складно. І тоді диво не змусить чекати на себе.

У цій коробочці ми зібрали лише розкіш, впевненість та природність, які створять ніжний, легкий та одночасно енергійний настрій. 

А вам залишається вигадати з нею свою власну романтичну історію та  підкорювати серця.

WonderBox by Cosmopolitan.jpg

Передчуття особливих моментів, підготовка до них іноді впливають на наш настрій навіть більше, ніж сама подія. Тому до найромантичнішого побачення варто теж готуватися заздалегідь. 

В боксі ми вигадали цілий ритуал і починається він з вечора напередодні.

Dr. Medion

SPAOXY GEL ГЕЛЬ-МАСКА СО2

Пробудження природної краси шкіри - місія цього японського бренду, в основі розробок якого лежить принцип "Здоров'я створює красу": стимулюючи природні сили організму, ми повертаємо шкірі молодість і сяйво. Саме це буде вашим першим кроком.

Dr.Medion.jpg

СО2 SPAOXYGEL- унікальна гелева маска, що омолоджує і відновлює дегідровану, мляву і втомлену шкіру. Це домашня неінвазивна карбоксітерапія (покращення кровообігу за рахунок інтенсивного постачання кисню в тканини), що має 12 світових патентів і є найкращою в світі системою, яка використовує СО2 терапію.

Маска насичує шкіру киснем, стимулює вироблення колагену, повертає їй щільність, пружність, гладкість і виняткове сяйво.

Насправді, видимі ознаки старіння шкіри свідчать про порушення обміну речовин на клітинному рівні шкіри і вікові зміни в ній. Одна з ключових причин старіння - порушення процесів живлення тканин і клітин киснем, живлення клітин і переважання катаболічних реакцій над анаболічними. І карбоксiтерапiя є одним з найкращих способів відновлення життєво необхідних процесів в шкірі.

Лікарі японської лаборатории MEDION Research Lab, на чолi з засновником доктором Масато Хiкi, розробили ефективне рішення вищевказаних проблем - неінвазивну карбоксітерапію Dr.MEDION у формі гелевої маски. 

Спосіб застосування маски: змішайте порошок Spaoxy Powder і гель Spaoxy Gel в чистій, сухій ємності і відразу ж нанесіть готову суміш на все обличчя, включаючи зони навколо губ і очей. Залиш на 25-30 хвилин, насолоджуючись делікатним ароматом дамаської троянди. Видаліть гель-маску, протріть шкіру вологим рушником і ополосніть обличчя водою. 

Нанесіть сироватку з ніжною текстурою VC Essence+, яка містить новітню формулу стабілізованого вітаміну С APPS® і глибоко зволожує, омолоджує, насичує шкіру живильними компонентами. Вона зробить шкіру більш щільною, еластичною і надасть виняткового сяйваі. 

Dr.Medion2.jpg

Або Clustive Water від Dr.MEDION, семпл якої ви могли знайти в боксі. Ця високотехнологічна сироватка краси з легкою водною текстурою, розроблена для максимально глибокого зволоження шкіри. Кластери нано води швидко проникають в роговий шар шкіри, зволожують його і запускають процеси омолодження. В результаті зморшки розгладжуються, а обличчя сяє.

Всю процедуру краще робити ввечері, адже вночі розпочнеться справжня магія відновлення та активізування природних процесів шкіри. Зранку обличчя сяятиме молодістю, свіжістю та рум’янцем.

Кожна з дівчат WonderTeam протестувала маску і ось наші враження:

Medion.jpeg

Weleda

Skin food крем для шкіри

Холод вулиці, спека в приміщеннях - перепади температур і вологості - найгірші умови для шкіри. Улюблений догляд Адель, Ріанни та Вікторії Бекхем потрапив до боксу не дарма. Це - ідеальний SOS-засіб та 100% натуральне супер живлення для будь-якої ділянки тіла. Забудьте про сухі лікті чи п’яточки, неприємну стягнутість шкіри рук та дрібні тріщинки від негоди на губах.

Weleda.jpg

Високоефективна рецептура крему відновить захисний бар'єр шкіри, зволожить та зменшить лущення, природно даруючи їй м'якість, відчуття комфорту та свіжості. Крем глибоко проникає і регенерує навіть огрубілі ділянки шкіри і забезпечить тривалий захист від вітру і холоду.  

Масли та олії, що увійшли до складу засобу: ши, насіння соняшнику і какао утримують вологу, максимально зволожуючи шкіру і підвищуючи її еластичність. Вони немов живлять її зсередини. Екстракт листя розмарину надає тонізуючий ефект. Екстракт фіалки триколірної має загоюючі властивості. Календула регенерує шкіру, а ромашка заспокоює навіть найчутливішу, запобігаючи її 

А теплі ноти ароматів солодкого апельсина і лаванди - чудово заспокоюють з. 

І не хвилюйтеся через щільну консистенцію. Здатність крему моментально поглинатися дивує його прихильниць вже майже 100 років, з 1926 року!

WELEDA.jpeg

Тепер уявіть собі ранок саме того дня, який обіцяє бути яскравим на враження. Почніть його із задоволенням та користю! 

Laino (Лено) зволожуючий гель для душу

Класичні рецепти Франції, найкращі активи Середземномор’я, які використовує лабораторія Жільбер для створення косметики Лено (Laino) гарантують  ідеальне зволоження та очищення навіть найчутливішої шкіри. А делікатні аромати засобів зачаровують. Гелі для душу не містять парабенів, сульфатів, а тому не порушують природний рівень рН і не викликають сухість чи відчуття стягнутості шкіри

Laino.jpg

Гель для душу із м’якоттю білого персика пом’якшує шкіру, має фізіологічний pH та заряджає бадьорістю. Його також можна використовувати для очищення обличчя. 

Зелений чай м’яко очищує тіло і навіть волосся завдяки гліцерину та провітаміну В5, тонізує та заряджає бадьорістю. 

Гелі складаються з більше ніж 90%натуральних інгредієнтів.

LAINO.jpeg

Обов’язково доповніть свій догляд за тілом багатофункціональною сухою олією флораль NUXE Huile Prodigieuse Florale, семпл якої ви могли знайти у боксі. Це нова квіткова і делікатна версія культового засобу на основі семи рослинних дорогоцінних  олій: олія цубакі зволожує, арганова олія - відновлює, олія макадамії живить, олія камелії зволожує, олія лісового горіха захищає, мигдалева олія пом'якшує.

Nuxe Oil_1.jpg

Ніжний, свіжий і квітковий аромат грейпфруту, магнолії та білого мускусу дарує просто неймовірний настрій!

Наші відгуки

NUXE масло.jpeg

Nashi Argan

В цей день усе має бути ідеально, тому і для вашого волосся ми підібрали тільки найкраще. Розкішний комплекс для швидкого та ефективного зволоження волосся на основі арганової та лляної  олії забезпечить інтенсивне живлення та регенерацію волосся і подарує йому незабутній аромат.

Nashi Argan_1.jpg

Перший крок - м’яке та дбайливе очищення за допомогою шампуню, який підтримує здоровий водний баланс та повертає волоссю життєву енергію і виняткову м’якість.

Завдяки чудовій формулі, що забезпечує природну зволоженість волосся, шампунь створює легку гідроліпідну вуаль, що зберігає волосся гладкими та приємним на дотик. 

Навіть кучеряве і пошкоджене волосся миттєво стає здоровим, м'яким, повним життєвої сили! 

Кондиціонер надає волоссю легкість та м’якість, зміцнює структуру локонів та запобігає появі сухості. Завдяки його дії легко розплутати навіть сильно пошкоджене чи тонке волосся, а ефект помітний вже з першого використання. Натуральний блиск і гнучкість волосся, захист локонів і продовження ефекту від фарбування вам гарантовано

Завершальний крок - пара крапель дорогоцінної олії, що захистить волосся від механічних пошкоджень та високих температур, наситить мікроелементами та надасть  розкішний блиск. І жодних хвилювань про обтяження волосся, укладка залишиться легкою та об’ємною, а волосся - шовковистим там захищеним.

Доречі, над парфумерною композицією засобів працювали італійські парфумери, які знаються на незабутніх ароматах. І цей легкий, казковий аромат залишається з вами навіть після сушки волосся.

Nashi Argan.jpg

Що вражає ще більше, соціальна відповідальність бренду не відстає від якості його косметики, тому ні сировина, ні готові продукти не тестуються на тваринах, в вся енергія, яка використовується у виробництві, береться з поновлюваних ресурсів: вітру, сонця. Що тут можна сказати - краса в кожній краплі і ідеї!

Наші відгуки

Nashi Argan.jpeg

NUXE Insta-Masque

Три новинки з трьома ультра-сенсорними формулами для свіжої та сяючої шкіри від лабораторії Nuxe продовжать ваші ранкові б’юті ритуали: 2 хвилини, 2 направлені дії, 2 активних інгредієнти в кожній. Кожна з них містить в собі виключно натуральні інгредієнти, а також квіткову воду троянди, яка заспокоює і зволожує шкіру і має елегантний ароматом.

Нанесіть будь-яку (в коробочці представлена 1 з масок), приймаючи ранковий душ, готуючи каву, чи просто обираючи сукню і насолоджуйся миттєвим ефектом. 

Nuxe Insta-masque.jpg

Insta-Masque Exfoliating + Unifying Mask

Ніжний скраб з дрібними частинками і гелевою текстурою, яка перетворюється на олію під час масажу - вирівнює колір шкіри, робить його яскравішим, очищає і розгладжує шкіру. Трояндова вода та олія макадамії у складі надають  їй природного сяяння. А аромат фіалки і троянди дарують радісне передчуття.

Insta-Masque Detoxifying + Radiance-Enhancing Mask

Детокс-маска на основі трояндової води та деревного вугілля(бамбук) відмінно виводить токсини та надає шкірі сяяння. Гелева текстура перетворюється на молочко під час контакту з водою і легко змивається, очищуючи шкіру, і за 2 хвилини змушуючи вас забути про тьмяність обличчя

Insta-Masque Purifying + Smoothing Mask

М’яка очищуюча маска завдяки трояндовій воді та білій глині у складі має легку текстуру, всього за 2 хвилини матує шкіру та робить пори менш помітними, миттєво вирівнює шкіру. Швидко висихає, не залишаючи відчуття стягнутості на шкірі, завдяки білій глині в складі.

Nuxe Insta-masque 2.jpg

Маска поєднує в собі переваги квіткової води троянди з білою глиною, щоб дуже м’яко очистити шкіру.

InstaMask.jpeg

Доповни свій ранковий догляд за шкірою улюбленим ритуалом Гвінет Пелтроу та Рейчел Зоуі.  

Skyn Iceland

Охолоджуючі Патчі для Шкіри навколо Очей з Технологією гексапептидів

В основі ефективності патчів -  Ісландський комплекс, що є власною розробкою skyn ICELAND®, який відновлює поживні речовини, втрачені шкірою в результаті стресу. Життєво важливі мінерали найчистіших ісландських вод, олія насіння арктичної морошки і насіння арктичної журавлини, багаті омега-жирними кислотами, вітамінами і потужними антиоксидантами, насичують енергією найглибші шари шкіри і повертають їй сяйво молодості.

Skyn Iceland 1.jpg

Ці зіркові улюбленці бадьорять навіть найвтомленішу шкіру, роблять дрібні зморшки менш помітними та забезпечують миттєвий ефект ліфтингу. Ідеально усувають набряки та темні кола під очима завдяки еластину, що підвищує пружність і покращує тон шкіри, знижують ризик появи передчасних зморшок. Свіжий, ефектний вигляд і відкритий погляд із ними гарантовано!

Skyn Iceland.jpg

Зірковий стиліст, Рейчел Зоуі, визнає, що ці патчі бадьорять краще за каву, а Гвінет Пелтроу назвалв їх відмінним засобом від втоми і набряків.

Skyn Iceland.jpeg

Ahava

Секрет чудової комбінації зволоження та омолодження від ізраїльського бренду - у спеціально розробленому комплексі OsmoterTM – суміші мінералів Мертвого моря для відновлення водного балансу шкіри. Комплекс покращує обмін речовин на клітинному рівні та надовго зволожує шкіру.

Зволожуючий денний крем для нормальної та сухої шкіри (було представлено у перших 200 боксах)

Перевершить всі ваші очікування і забезпечить дбайливий догляд, м'яке зволоження і безцінний ефект омолодження. День за днем шкіра стає більш пружною, ідеально рівною і ніжною, як дорогоцінний шовк. Крем попереджає зневоднення шкіри, адже насичує її амінокислотами, які утримують вологу, прибирає дрібні зморшки. Містить вітамін Е та екстракт алое вера, які чудово заспокоюють шкіру та в цілому збагачує її цілющими мінералами, що містяться в складі грязі Мертвого моря.

Ahava.jpg

Очищуючий тонізуючий  засіб "Все в одному"(представлено у решті боксів)

Ніжне молочко, дбайливо змиває невидимі частинки пилу і макіяжу, очищає пори і нормалізує роботу сальних залоз та підходить для будь-якого типу шкіри. Засіб може застосовуватися навіть для шкіри навколо очей і не потребує змивання. Насичений вітамінами, він зволожує, пом'якшує шкіру, стягує пори і відновлює її. Вирішує проблему жирного блиску, має антиоксидантну дію, відновлює pH-баланс шкіри та дарує відчуття комфорту.  

Ефективно видаляє макіяж і інші забруднення шкіри, залишаючи її чистою, тонізованою, м'якою, зволоженою за допомогою комплексу OsmoterTM і здатною утримувати вологу.

Не містить парабени, SLS / SLES (лаурет сульфату натрію), продуктів нафтопереробки, агресивних синтетичних інгредієнтів і ГМО і є цілком гіпоалергенним засобом.

AHAVA.jpeg

Впевнені, тепер ваша шкіра сяє, як ніколи! А її природна свіжість і колір навіть викликають легеньку заздрість. І це без будь-якого мейкапу!

Та все ж таки без яскравих акцентів ніяк- і те, що ми для вас підготували у коробці, приголомшує!

Nouba Рідка стійка помада NouBa Millebaci №7

Впевненість та пристрасть –  неодмінно притаманні кожній жінці. Не бійтеся їх проявити - адже ви варті захоплення!

Nouba.jpg

З цією насиченою та надстійкою помадою ви забудете про те, що помада може розтікатися, залишати сліди губ на чашці чи… поцілунків - на його обличчі. Адже не просто так її назва - Millebaci - у перекладі з італійської означає “тисяча поцілунків”.

Nouba2.jpg

Ідеальний насичений червоний колір пасує всім без винятку, а завдяки своїй особливій текстурі, помада легко наноситься і розподіляється не вимагаючи особливих мейкап-навичок. Найтонше шовкове покриття, абсолютно невагоме, дозволяє легко забути про помаду і почуватися цілком природно і комфортно. Насичені матові, сатинові і блискучі відтінки, які представлені в палітрі лінійки, зроблять ваш образ ще більш розкішним і незабутнім. Помада акцентує увагу на губах, від яких просто неможливо буде відірвати погляд.

Nouba.jpeg

Scandal Jean Paul Gaultier

Жан Поль Готье неординарна особистість у світі високої моди: він сміливий, оригінальний, епатажний та скандальний. А влакониа ароматів Жан Поль Готьє у вигляді бюстів – легендарні. Та чому б не поскандалити і не вразити несподіванкою?

Jean Paul Gaultier.jpg

Культовий шипровий, квітковий аромат Scandal – провокаційний та збуджуючий. Це яскрава та зухвала композиція, яка привертає увагу оточуючих до його власниці.

Першим відчувається свіжий цитрус, який потім трансформується у квіткове звучання. А ще далі, розігріваючись на шкірі, - у багатогранну солодку карамель з медом та пачулі.

З цим насиченим та солодким ароматом хочеться не скандалів, а лише яскравих та приємних пригод.

Jean Paul Gaultier_1.jpg

Ця пара ніжок нагадує, з яким веселощами можна йти по життю. Легкість, грайливе ставлення до будь-якої події – у серці аромату. Сумно – час зробити щось незвичайне!

JP Gaultier.jpeg

Здається, до найкращого побачення цього року ви цілком готові! Воно буде саме таким, як хочеш ви, бо ви диво і варті усіх чудес на світі! 

Вперед до романтичних пригод!


Вас також може зацікавити