WonderBox 7.9 та 7.9 MakeUp: огляд наповнення

21 Серпня 2020 1708

Літо, сонце, сік кавуна на пальчиках і посмішка на все обличчя!

IMG_2845.jpeg

Саме таким має бути серпень, саме таким має бути літо, саме таким є щастя!

Та головне у цьому щасті - це ви. Весела, легка, замріяна. Іноді сумна, іноді заклопотана, але завжди справжня! І саме для вас ми створили коробочку WonderBox 7.9 та WonderBox 7.9 MakeUp!

IMG_3045.jpeg 

У кожній з них на вас чекає корейський заспокійливий догляд за чутливою, зневодненою та схильною до запалень шкіри від Keep cool.

В основі тонеру, сироватки та лосьону від Keep cool - екстракт бамбука, що містить до 70% кремнію – одного з найпоширеніших мікроелементів в організмі людини. Він сприяє утриманню вологи шкірою, є частиною синтезу колагену та має антибактеріальну дію. Антиоксиданти в бамбуковому екстракті допомагають шкіри чинити опір УФ випромінюванню.

IMG_2849.jpeg

Заспокійливий тонер для обліччя з екстрактом бамбука Soothe Bamboo Toner містить 85% екстракту бамбука, що зумовлюють його заспокійливий та зволожуючий ефект. Він повертає шкірі пружність, позбавляє набряків та синців під очима, стимулює кровообіг. Тонер чудово підходить для сухої і для жирної шкіри, а також стане порятунком для чутливої шкіри завдяки гіалуроновій кислоті у складі та нейтральному рівню pH 5,5, що нейтралізує подразнення.

Заспокійлива сироватка для обличчя з екстрактом бамбука Soothe Bamboo Serum, у складі якої 66% бамбукового екстракту та 4.5 % екстракту центелли азіатської, що покращує регенерацію шкіри та сприяє підвищенню тонусу шкіри. Гіалуронова кислота забезпечує тривалий зволожуючий ефект. Сироватка зменшує запалення та почервоніння та стимулює шкіру виробляти колаген.

Заспокійливий лосьйон для обличчя з екстрактом бамбука Soothe Bamboo Lotion

Лосьйон регулює рівень вологи та секреції шкірного сала. Містить 51% бамбукового екстракту та 7 видів гіалуронової кислоти. Може використовуватися для будь-якої ділянки тіла та для всіх членів родини. Його рідка текстура швидко поглинається, не залишає блиску та відчуття липкості. Лосьйон чудово заспокоює шкіру після гоління та сонячних ванн.

Із задоволоненням знайомимо вас з новинкою від експертів рослинної косметики Yves Rocher – новою гаммою Sensitive Camomille на основі концентрованого екстракту дикої ромашки, що допоможе забути про почервоніння та дискомфорт шкіри обличчя. У коробочках серпня у вас є можливість протестувати засіб для зволоження, відновлення та вирівнювання тону шкіри - зелений крем-коректор від почервонінь для чутливої шкіри Sensitive Camomille.

IMG_2877.jpeg

Зелений колір крему – коректору нейтралізує почервоніння, а сам крем сприяє зниженню чутливості шкіри, підвищує стійкість до зовнішніх подразників та покращує механізми її відновлення. Рівний колір обличчя, зволоження та відчуття комфорту - ось такі враження після першого використання засобу. Постійне використання крему дозволить забути про неприємні відчуття свербежу, стягнутості та дискомфорту від почервонінь.

Кінець серпня зовсім не означає, що шкіра звикла до сонця та не потребує захисту. Саме тому у наповненні кожного боксу ви знайдете захисний живильний крем Babe Laboratorios facial з SPF 20.

Ніжна шовковиста текстура гіпоалергенного крему надає шкірі здорового сяяння, захищає від УФ випромінювання та попереджає процес передчасного старіння шкіри. А комплекс сонцезахисних фільтрів з антиоксидантами та вітаміном Е зберігає пружність, молодість та красу шкіри. Гіалуронова кислота у складі засобу підтримує водний баланс шкіри та попереджає сухість.

А щоб не нашкодити шкірі голови та волоссю щоденним очищенням, радимо спробувати ніжний дерматологічний догляд за локонами від SebaMed. У всіх коробочках ми представили шампунь проти лупи, який не лише ефективно очищає шкіру голови, а й піклується про природну красу волосся. В його складі відсутні силікони, а фізіологічний рівень  рН 5.5 не порушує захисну функцію шкіри.

Ніжна формула шампуню позбавляє шкіру голови від лупи завдяки активному інгредієнту Piroctone Olamine, а також допомагає зменшити зневоднення, свербіж і подразнення. Шампунь підходить для щоденного очищення чутливої шкіри голови, забезпечує волоссю об'єм та відновлення та сприяє здоров'ю шкіри голови.

IMG_2848.jpeg

Зміцнити та відновити локони по всіх довжині допоможе тонік для волосся Hair Care Fortifying Reparative Tonic від Loma.

Всі засоби бренду створюються з турботою не лише про красу, а й про здоров’я локонів. Цей тонік - не виключення. Він допомагає реанімувати пошкоджене та фарбоване волосся зсередини завдяки кератину, вітаміну Е, олії з насіння жожоби та оливковій олії.

Засіб також інтенсивно зволожує локони по всій довжині, запобігає ламкості та випадінню, дарує миттєвий блиск та шовковистість, захищає від УФ випромінювання. Тонік підвищує інтенсивність кольору волосся та попереджає тьмяність світлих відтінків.  І все це під енергійний цитрусовий аромат журавлини та груші!

Догляд за тілом розпочнемо особливим комплексом олій, колагену та еластину, що допомагає зменшити прояви розтягнень по всьому тілу - Масло какао для живота проти розтягнень від Palmer's. Унікальна формула сприяє підвищенню еластичності та пружності шкіри та ідеально підходить для боротьби з розтягненнями на животі, стегнах, ногах та грудях після швидкого зменшення ваги та під час вагітності. Олія лаванди у складі засобу допомагає розслабитися, вгамувати думки та насолоджуватися моментом.

IMG_3042.jpeg

На цьому подорожі не закінчуються! Наступна зупинка – казковий світ, у який вас перенесе спрей для тіла з колекції CHAPTER від Mades Cosmetics. Колекція Chapter розповідає 5 казок-легенд, що пов’язані з квітами та фруктами. Легка ароматна хмаринка спрею CHAPTER з тисячі зволожуючих краплинок стане справжньою освіжаючою знахідкою у спекотний день. Вона не лише обійматиме вас приємним ароматом та доглядатиме за шкірою, а й дозволить відчути загадкову історію, що приховується за звичними кокосом, персиком чи малиною.

На черзі фантазійний світ уявою найвідомішого сюрреаліста Сальвадора Далі. Легкість та невагомість, що лунає з його полотен надихнула парфумерів бренду Salvador Dali на створення туалетної води DaliLight.

IMG_2846.jpeg

Ніби зимовий ранок серед літа, ця туалетна вода стане вибухом свіжості у спекотному літі. Її гармонійна композиція звучить легко та спокусливо соковитим коктейлем мандарину, яблука та лимону, яку відтіняють білі бутони лілії та жасмину. А на фінальних акордах амбри та мускусу аромат стає втіленням впевненості та чуттєвості.  

Таке по-справжньому літнє та чарівне наповнення доповнилося трьома засобами для макіяжу та втілилося у коробочку WonderBox 7.9 MakeUp (в цій коробочці не представлений спрей для тіла  CHAPTER від Mades Cosmetics).

IMG_3049.jpeg

Додавайте вашому легкому денному чи таємничому вечірньому макіяжу дуохромного сяйва тіней He said She said із палітри What’s the Tea від TheBalm. Неймовірно універсальний відтінок розкривається кожного разу по-новому, коли ви змінюєте спосіб нанесення: просто пальчиком, пензликом чи вологим способом.

Зробіть губи неймовірно привабливими з ніжними нюдовими відтінками рідкої помади Meet Matte від легендарного theBalm. Формула, насичена олією перцевої м’яти, завдяки чому вуста стають більш пухкими та чуттєвими. Помада наноситься рівномірно, та довго тішитиме вас розкішним матовим фінішем, стійкістю та приємним ванільним ароматом.

Експериментуйте зі стрілками та розкривайте свою привабливість з підводкою-фломастером EYELINER FEUTRE FIN від Vivienne Sabo! Тонкий фетровий аплікатор підводки-фломастера дозволяє провести витончену лінію глибокого чорного кольору. А ще ви точно оцінете водостійку формулу у найспекотніший чи дощовий день!

Та навіть це ще не все! Кожну з коробочок поповнили три бонуси для насолоди сонячними розвагами без опіків та зневоднення шкіри!

Один зі зволожуючих маст-хев засобів у жарку погоду – мінеральна вода-спрей Моршинська. У її складі лише мільйони свіжих крапель та вітамін Е.⠀

Вітамінний бальзам для губ з апельсиновою олією та SPF15 від O'Herbal, з яким ви забудете про лущення чи сухість! Бальзам чудово живить ніжну шкіру губ, чинить антисептичну дію та прискорює процеси оновлення.

Сонцезахисний крем для тіла Sun Energy Sport, з яким кожна хвилина протягом дня повністю безпечна та не загрожує ні опіками, ні пігментацією!

Ось такий він – серпень з WonderBox - чуттєвий, турботливий та водночас енергійний та яскравий! Він все ще чекає на вас, щоб подарувати незабутні враження та відчуття!

IMG_3048.jpeg

Вас також може зацікавити