WonderBox 7.5: огляд наповнення

26 Лютого 2020 1598

Не знаємо, як би ми всі витримали лютий, якщо б в ньому не було найромантичнішого свята )) Ейфорія кохання, хвилюючі емоції та тепло близьких людей захоплюють нас із таким запалом мабуть, щоб відволікти від нестерпно довгих (ніби slowmo-відео) останніх зимових днів. 

Ми дуже хотіли надихнути вас насолоджуватися цими романтичними почуттями на повну та ловити їх в кожній миті!

Love is all around! – ніжно промовляла коробочка WonderBox 7.5 до своїх власниць.

7.5.JPG

Вона стала нашим найщирішим освідченням в коханні до вас. В кожну ми поклали дрібочку любові від усієї WonderTeam.

Сподіваємося, ця WonderBox стала для вас особливою і нагадала, що любов не потрібно шукати - вона вже навколо вас!

Власне ми також знайшли любов у своєму серці до кожного продукту з її наповнення та поділилися своїми враженнями.

У коробочках 7.5 та 7.5+ ми познайомили вас з Лінією Вербена від Loccitane

Loccitane.JPG

Лосьйон для тіла

Завдяки універсальному цитрусовому  аромату, лосьйон підходить як жінкам, так і чоловікам. Його легка текстура швидко зволожує шкіру, усуваючи  сухість. Квітковий екстракт лимонної вербени, відомий в косметології як «есенція краси», заспокоює шкіру, а олія виноградних кісточок живить її. Лосьйон має чудовий ліфтинг-ефект, а також стимулює виділення меланіну, що допомагає шкірі надовго зберігати яскравий та рівний колір.

У коробочці 7.5+ був представлений Шампунь та кондиціонер лінії Вербена

Збагачений органічним екстрактом вербени, ефірною олією лимона і квіткової водою липи, шампунь  м’яко та дбайливо очищає волосся. Цитрус і Вербена не лише наповнюють ванну кімнату вишуканим ароматом, а й піклуються про шкіру голови.

Комплекс рослинних екстрактів у складі кондиціонера зволожує і пом'якшує волосся, надає здорового блиску та шовковистості, а про-вітамін В5 живить волосся та робить його м'яким і здоровим.

А у коробочці 7.5 до шампуню Вербена ми додали кондиціонер для волосся Аромакологія.

Завдяки відновлюючій, стимулюючій і регенеруючій дії компонентів (5 ефірних олій і олія солодкого мигдалю), бальзам-кондиціонер глибоко живить і відновлює волосся, полегшує його розчісування.  Як результат - шовковисте волосся, що не плутається та має природний блиск.

Аня: «Мое сердце уже давно покорил очень приятный, слегка цитрусовый аромат вербены в линейке Loccitane. Аромат лосьона держится на коже достаточно долго и мне это очень по душе!  Шампунь и бальзам сделал мои тонкие волосы мягкими, увлажненными без лишней пушистости».

Таня: «Свежий и вкусный аромат вербены с утра заряжает невероятной бодростью! С этим брендом, кажется, у каждого любовь с первого вдоха. Лосьон впитывается за пару минут, а кожа с ним мягкая и гладенькая. Мои подсушенные кончики волос шампунь дополнительно не пересушил – это уже огромный плюс! Зато великолепно промыл их, а кондиционер сделал их ухоженными и красивыми».

Лєна: «Линия с вербеной любима мной давно. Лосьон приятно ложиться на кожу и деликатно увлажняет ее, шампунь так же мягко очищает волосы и не сушит кожу головы, а после кондиционера волосы мягкие, гладкие и что самое главное – не утяжелены».

Надя: «В составе лосьона порадовало много масел, которые заметно работают на коже: она нежная и приятная, а при постоянном использовании эффект увлажнения будто накапливается. Бальзам мои волосы будто впитали – так им не хватало увлажнения. Смывать было почти нечего))»

Маска для волосся Chia seed & argan oil від Palmer's доповнила догляд за волоссям у боксі 7.5+

Справжній коктейль живильних рослинних компонентів для догляду за волоссям. За 15 хвилин дії насіння чіа стимулює його ріст, арганова олія повертає блиск навіть дуже тьмяному волоссю, вітамін Е, кокосова олія та масло ши відновлюють пошкодження. Зволоження та інтенсивний догляд компонентів маски роблять волосся сильним та м'яким.

Екстракт кінського каштана зсередини зміцнює стінки капілярів та вен, знімає набряки та важкість в ногах. Гель зволожує, охолоджує та має дезодоруючий ефект.

З лютневою коробочкою ми з вами мали змогу першими протестувати новинку від  Yves Rocher - гамму Lifting Végétal  «Ліфтинг Та Зміцнення».

Експерти Рослинної Косметики Yves Rocher віднайшли дику рослину, що володіє неймовірним ліфтинг-ефектом, та розкрили секрет її життєвої сили. Надзвичайна витривалість дикої рослини Дівоча Краса (лат. Ajuga reptans) зумовлена високим вмістом рослинного колагену, з якого вдалося отримати і запатентувати унікальний концентрат, що відновлює структуру шкіри.

Yves Rocher.JPG

Концентрована Сироватка для Обличчя  і Шиї Lifting Végétal

Сироватка має легку зволожувальну текстуру та миттєво вирівнює рельєф шкіри. З першого застосування помітне скорочення глибини зморшок, відновлення контурів овалу обличчя, зміцнення шкіри на клітинному рівні. При тривалому використанні шкіра виглядає більш пружною, а кількість зморшок зменшується.

Денний крем для обличчя і шиї Lifting Végétal

Крем моделює контури обличчя, зміцнює шкіру на клітинному рівні та зменшує виразність зморшок. Його дивовижно комфортна текстура миттєво  проникає глибоко в шкіру, зволожує та насичує її, дарує відчуття комфорту.

Таня: «Я очень люблю сыворотки для лица и поэтому не могу жаловаться на недостаточное увлажнение кожи лица. Это дало мне возможность протестировать сыворотку максимально разными способами. Даже без крема с ней достаточно комфортно, но, если у вас очень сухая кожа, вам все-таки будет хотеться дополнительного увлажнения. Да и для закрепления эффекта сыворотку все же лучше закрывать кремом. Средство хорошо дружит с кремами других марок, но все-таки наилучший эффект дает комбинация с кремом из этой же серии. В холодное время года этот дуэт идеален и утром, и вечером, но, когда потеплеет, попробую использовать его только вечером».

Лена: «У меня есть свой секрет, как добиться максимального эффекта увлажнения, особенно, когда кожа очень сухая, как у меня зимой! Наносите сыворотку и крем сразу и смешивайте их между собой на лице. Средства из гаммы Lifting Végétal прекрасно работают по такой схеме. Через неделю использования этой гаммы я заметила изменения, которые не могут не радовать: мелкие морщинки разгладились, кожа свежая, отдохнувшая и сияет».

Обидві коробочки доповнив догляд за обличчям від Benton. У боксі 7.5 це була Заспокійлива тканинна маска з алое. А у боксах 7.5+ - Крем для шкіри навколо очей Fermentation eye cream та Очищаюча вода з екстрактом чайного дерева.

Заспокійлива тканинна маска з алое Benton

Benton Aloe.JPG

48% води з листя алое і екстракт алое у складі маски забезпечують інтенсивне живлення, протизапальний ефект та усувають подразнення шкіри. Алое збільшує еластичність шкіри, адже має яскраво виражену зволожуючу дію і здатне уповільнити процеси старіння.

Антиоксидантний захист та покращення мікроциркуляції надає вода зеленого чаю у складі. Екстракт огірка тонізує, освіжає, вирівнює тон і зменшує набряки.

Крем для шкіри навколо очей Fermentation eye cream Benton

Зволоження тонкої шкіри навколо очей та підвищення її еластичності – особливий та важливий етап догляду за обличчям. Саме у цій зоні з’являються перші зморшки, набряки чи темні кола. Крем з керамідами і маслом макадамії від Benton інтенсивно доглядає за цією ділянкою, відновлює її захисні функції і активізує процеси клітинного оновлення.

Фільтрат ферменту галактомісіс - екстракт дріжджових грибків - ефективно живить шкіру, пом’якшує і зволожує, покращує колір обличчя, а також підвищує інтенсивність клітинних обмінних процесів. 

Очищаюча вода з екстрактом чайного дерева Benton

Освіжаюча і заспокійлива вода призначена для м'якого очищення і ефективного видалення макіяжу, вона допомагає контролювати виділення шкірного жиру і запобігає появі запалень. Очищаюча вода знімає подразнення, усуває почервоніння і покращує колір обличчя.

У складі засобу - 70% гідролата і олія листя чайного дерева. Вони ефективно освіжають, заспокоюють, пом’якшують і зволожують шкіру.

Аня: «С этим кремом под глаза я забыла, что такое стянутость и сухость кожи! Плотная текстура крема быстро тает при соприкосновении с кожей и так же быстро впитывается. У крема накопительный эффект, который делает с каждым днем мой взгляд свежее, а кожу под глазами нежной и упругой».

Надя: «Очищающая вода отлично подошла моей проблемной чувствительной коже. Отлично очищает, удаляет остатки макияжа и борется с воспалениями. После нее на лице ощущение свежести и никакой липкости».  

Катя: «Тканевая маска для лица пахнет свежестью и дает такой же эффект на коже! Кожа отдыхает под ней, напитывается экстрактом алое, отечность пропадает, как и тусклый цвет лица. Теперь это мой однозначный маст-хэв в конце рабочей недели!»

Ампули для сяяння шкіри Energizing Radiance Ampoules від Sothys знайшли дівчата серед наповнення коробочки 7.5+.

Вміст ампул діє як миттєва прозора маска: ексклюзивне тріо активних інгредієнтів позбавляє обличчя тьмяності й слідів втоми, розгладжує шкіру та насичує її енергією.

Формула засобу в ампулах містить:

- екстракт бруньок бука, що відновлює водний баланс шкіри, зменшує кількість зморшок, знімає подразнення та підвищує пружність шкіри;

- екстракт коренів елеутерококу, який запобігає передчасному старінню та стимулює мікроциркуляцію в клітинах;

- біоволокна мигдалю, які формують розгладжуючу плівку на поверхні шкіри, створюючи миттєвий ліфтинг-ефект.

Таня: «Эти ампулы - то, что нужно для любителей ритуалов красоты и профессионального ухода у себя дома! Меня они спасают после бессонных ночей и тяжелых рабочих будней. А если пользоваться ими постоянно, здоровый оттенок и сияние станут вашими неотъемлемыми характеристиками кожи».

Катя: «Пользуюсь этими ампулами 2 недели и уже не узнаю себя в зеркале) Тон выровнялся, кожа подтянулась и сияет. Теперь и тональный крем не нужен!»

Доглядали за губами в обох коробочках Маска для губ відновлююча Hey! від Petit Ami та Бальзам для губ Sugar Plum від Carmex.

Маска для губ відновлююча Hey! від Petite Ami

Petite Amie.JPG

Ефективне рішення для зволоження шкіри губ - маска, збагачена екстрактом граната й пантенолом. Вона забезпечить дбайливий догляд за ніжною шкірою губ, схильною до лущення й  пересихання. Формула маски призначена для швидкої реанімації зневоднених губ та загоєння тріщинок за 10 хвилин, а цікавий дизайн стане приводом для простих дівочих радощів.

Carmex Бальзам для губ Sugar Plum

Carmex.JPG

Цей американський бальзам піклується про здоров'я ваших губ, захищає їх від зневоднення, знімає подразнення та загоює найдрібніші тріщинки. Він стане відмінним засобом для догляду, допоможе захистити ніжну шкіру від впливу сонця, вітру чи низьких температур. Екстра-зволожуюча формула зробить ваші губи надзвичайно м'якими, охолодить і знеболить подразнені ділянки, а солодкий аромат цукрової сливи подарує чудовий настрій на весь день.

Лєна: «Моя любимый Carmex и моя любимая слива в одной баночке – это просто волшебство! Этот фруктовый, приятный и такой девчачий бальзам теперь достаю из сумочки каждый раз, когда нужна порция вдохновения и немного летних ноток в эту слякотную погоду: и ранки на губах залечит и настроение поднимает!»

Надя: «Если вы когда-то задумывались над увеличением губ – маска Petit Ami отличный способ их «примерить» и посмотреть на результат))) Дизайн маски равнодушной меня точно не оставил. А вот по действию маска превзошла мои ожидания еще больше. У меня очень сухие губы, которые я, к тому же, люблю кусать. Не сложно догадаться, что трещинки и недостаток увлажнения – мои постоянные проблемы. Но, (о, чудо!) маска их практически решила за свои 10 минут действия. Она точно станет моим еженедельным ритуалом реанимации и увлажнения».

А за настрій відповідали 6 нових ароматів-емоцій сміливої колекції Pacollection від Paco Rabanne: геніальний, сексуальний, надзвичайний, небезпечний, божевільний, сильний — який оберете ви?

Pacocollection.JPG

Всі ноти в цій унісекс колекції навмисно зроблені трохи штучними. Креативний директор бренду Жульен Доссена вважає це суперсучасним способом показати ту сторону Paco Rabanne, яка завжди знаходиться в пошуку нової концепції розкоші. Для цих ароматів бренд вперше розробив спеціальні гнучкі флакони, що не б’ються.

 Аромати колекції та їх головні ноти:

Crazy Me - сандал, мімоза та васабі.

Genius Me - розмарин, мох, цитрус.

Fabulous Me - гарбуз, сандал ревінь.

Dangerous Me - ваніль, імбір, сіра амбра і кедр.

Erotic Me - молоко, шкіра.

Strong Me - ром, ваніль.

Катя: «Почувствовать себя сексуальной можно даже если ты в пижаме в 6 утра и с растрепанными волосами! Аромат Erotic Me с легкостью преображает ощущения себя в этом мире и пробуждает женственность и чувственность. Такой эротичный молочно-фруктовый микс очень приятно носить на себе и постоянно помнить о своей привлекательности!»

Аня: « О том, что я опасная, я узнала от Paco Rabanne)) Нежная ваниль – моя слабость в ароматных композициях. А в Dangerous Me она такая необычная, с мощным кедровым послевкусием на базе такой же мощной амбры, но так нежно окутывает меня и будоражит фантазию».

Лєна: «Я продолжаю бунтовать ))) и Paco Rabanne мне отлично подыграл своим новым ароматом Strong Me. Это любовь номер 2 после Copper в январской коробочке. Однозначный унисекс, но такой тёплый и обнимательный, пробуждает сутра, убаюкивает под вечер. Сильный и надёжный. Стойкость на 5 из 5.» 

Вас також може зацікавити