WonderBox 7.4: огляд наповнення

9 Лютого 2020 2122 1

Пам’ятаєте початок січня? Світ немов завмер після новорічних канікул: бурхливі вечірки замінили тепленькі ліжка, а святковий настрій – легка ностальгія за ними. 

Ми не витримали нудного «післясвят» і відмінили сумні будні, створивши новий випуск WonderBox! Тужити за календарними святами й нудьгувати в очікуванні наступних – не у нашому стилі! 

фото-64.JPG

Кажуть, у ранньому підйомі є особлива магія. Ми запропонували підписницям це перевірити з січневими коробочками WonderBox і загадали одне особливе бажання: щоб вони стали їх улюбленим і дуже вчасним будильником, від якого хочеться не сховатися під тепленьку ковдру, а навпаки, стрибнути у вир життя і відчути його безмежне щастя. 

Кожна з дівчат WonderTeam із задоволенням приєдналась  до підписниць і готова поділитися своїми враженнями від тестування наповнення січневих боксів саме зараз. 

фото-18.JPG

Лосьйон для тіла "Масло Оливи" Palmer's

фото-31.JPG

Оливкова олія у складі насичена мінералами та вітамінами, що діють як антиоксиданти, захищаючи  шкіру та підвищуючи її пружність. Лосьйон містить антивіковий пептидний комплекс, який стимулює відновлення природного колагену, а отже,  надовго зберігає молодість шкіри. Він швидко проникає в глибокі шари епідермісу, забезпечує 24-годинне зволоження, робить шкіру шовковистою та м'якою. Не містить сульфатів, парабенів, фталатів, глютену, мінеральної олії та барвників. Лосьйон має приємний та легкий трав’яний цитрусовий аромат.

Коробочки 7.4+ доповнив крем для вирівнювання кучерявого волосся з органічним Маслом Ши від Palmer's 

фото-36.JPG

Кучеряве волосся більш схильне до пошкоджень, тож йому необхідний особливий догляд. Крем від Palmer`s перешкоджає ламкості кучерявого, та стане в нагоді власницям рівного волосся, адже спрямований на його відновлення й  живлення. Також він допомагає розплутати та вирівняти неслухняні локони. Завдяки органічному маслу Ши засіб ідеально захищає волосся та зволожує його.

Лєна: “Как всегда у средств бренда аромат просто божественный, состав подкупает. Нанесла на волосы и даже тело. Тестировать, так по полной )).”

Надя: “Я протестировала на всех родственниках, всех типах волос и участках тела))) Вывод эксперимента: крем идеальный для всех и для всего! Только на ровные волосы его нужно совсем чуть-чуть.

Катя: “Помыла голову, подсушила полотенцем, нанесла пальцами, проводя между волос…аромат кайфовый! Расчесываются шикарно (у меня вечно проблемы с этим, особенно когда феном сушу – волосы сильно путаются).”

Таня: “Отличное спасение на утро, если вечером помыла голову и не расчесала волосы. Крем помогает красиво уложить волосы, подчеркнуть текстуру и сохраняет объем. Главное – наносить его совсем по-немногу.”

Аня: “Универсальное средство без силиконов и прочей ерунды, отлично подчеркивает завитки, убирает сильную пушистость волос, а еще и кожу смягчает на ура! Аромат супер, не липнет, кожа гладкая, волосы блестящие.” 

Крем для об’єму волосся Maximum Volumizing Solution Loma

фото-69.JPG

Цей крем надасть будь-якому типу волосся об’єму та блиску, які протримаються весь день. Приємний аромат журавлини та цитрусових позбавить від втоми та налаштує  на позитивні думки. Екстракт алое та лаванди, вітамін Е, м’якоть ягід асаї - відновлять волосся та його колір, захистять від дії високих температур. Наносити крем можна на вологе та сухе волосся. У другому випадку ефект об’єму буде виражений сильніше. Завдяки своєму складу, крем забезпечить довгу фіксацію та подбає про стан зачіски.

Лена: “Когда хочется объема на короткие волосах, на ум приходит пенка и браш. Не люблю стайлинг за то, что после него приходится мыть голову на следующий день и волосы становятся совсем неподвижные. Зато люблю тестировать альтернативу стайлинговым средствам. Этот крем очень легкий и неощутимый на волосах, даже у корней.”

Надя: “У меня тонкие и ослабленные волосы и, конечно, всегда хочется больше объёма и не хочется утяжелять волосы средствами для стайлинга. Небольшое количество этого крема решило все мои проблемы, преимущество «на лицо»”

Aloe BHA Skin Toner Benton

фото-72.JPG

Тонер підходить будь-якому типу шкіри, адже чудово доповнює процес очищення, відновлює рН та водний баланс, нейтралізує вплив жорсткої води та підвищує ефективність наступного догляду. Екстракт листя алое заспокоює шкіру, стимулює вироблення колагену, має антибактеріальний ефект. Саліцилова кислота сприяє оновленню шкіри, нормалізує роботу сальних залоз та знімає запалення.

В коробочці 7.4+ були представлені інші два засоби від Benton: Snail bee cream та Snail bee essence.

фото-74.JPG

Основні інгредієнти крему — муцин равлика та бджолина отрута — швидко реанімують суху та зневоднену шкіру. Засіб підвищує пружність шкіри, освітлює пігментацію та постакне, активізує синтез колагену та попереджає виникнення зморшок. При нанесенні щільна текстура перетворюється в легкий крем, який швидко проникає в шкіру, не залишаючи липкості, забезпечує відчуття зволоженості   протягом всього дня. 

фото-73.JPG

Есенція націлена відновити шкіру та підвищити швидкість її регенерації. Відсутність води у складі засобу вдало компенсується екстрактом слизу равлика. Додатковими компонентами стали сік алое та бджолина отрута. Проникаючи глибоко в шкіру, концентровані активні речовини захищають її від вікових змін, покращують колір обличчя, борються з запаленнями та постакне. Есенція – відмінний догляд також і для чутливої шкіри. Використовуючи курсами від 15 до 30 днів, необхідно робити між ними перерву у 2–4 місяці. Ефект від застосування на цей період зберігається.

Аня: “После перелета заметила, что кожа стала очень сухой. Нужно было срочно ее реанимировать, и я вспомнила про эссенцию. Закрыла ее кремом. И, о чудо, – кожа преобразилась прямо на глазах: красивый цвет, свежее сияние. Теперь хочу пройти курс в две недели, чтобы сохранить этот эффект надолго!”

Надя: “Мне очень понравился тонер с алое. Отлично матирует мою жирную кожу и подсушивает воспаления. Успела заметить, что после него следы от постакне светлеют быстрее, чем обычно.”

Катя: “У меня сухая чувствительная кожа, но при этом иногда появляются воспаления. Думала, что тонер стянет мне кожу еще больше, но этого не случилось! Кожа стала заметно более упругой, воспаления успокоились за один вечер.”

Таня: “Не нужно быть химиком, чтобы понять состав Snail bee крема: муцин улитки, пчелиный яд, гиалуроновая кислота, масла аргановое и жожоба – все что нужно для эластичности кожи. А с комбинацией эссенция+крем я вообще забыла, что такое сухость лица. Люблю эту линейку бренда.”

Лена: “После нескольких недель тестирования крема и эссенции могу с уверенностью сказать: средства работают именно так, как заявляет производитель!  Лично у меня снизилась чувствительность кожи, а ощущение увлажненности очень приятное...”

В коробочку 7.4 ми поклали маску для шкіри навколо очей Maverick Petite Amie

Оливкова олія, рослинні білки та пантенол у складі маски та незвичайний дизайн у формі сонцезахисних окулярів точно не залишить вас байдужими. Шкіра буде в захваті від результату: зволожена та без слідів втоми. 

Власницям коробочки 7.4+ дісталася маска для шкіри навколо очей антивікова Audrey.

фото-75.JPG

За свіжість погляду та боротьбу з ознаками старіння в складі маски для очей Audrey відповідає один із найпотужніших антиоксидантів — «кров дракона» (екстракт дерева кротон). Залиште маску на 10 хвилин, а потім легкими масажними рухами розподіліть есенцію по шкірі.

Лена: “Замечательное увлажнение кожи вокруг глаз, причем не только в момент снятия маски, а длительное. Для меня это важно, поскольку красота кожи вокруг глаз меня очень волнует, как и любую девочку.”

Катя: “Эффект я заметила сразу, как только сняла маску: отечность стала заметно меньше, взгляд стал более свежим и открытым.”

Туш для вій Lash Sculpting Fibre Mascara Gosh

фото-81.JPG

Туш надає погляду магнетичної загадковості, профарбовує, подовжує, фіксує об’єм та вигин кожної вії на цілий день. Екстракт морських водоростей зебезпечує довготривале зволоження, відновлює структуру вій та робить їх більш еластичними.

Аня: “Тушь ложится на ресницы равномерно, без комков. Обволакивает каждую ресничку без склеивания. В первый слой дает хорошее удлинение і классную форму, почти никакого дополнительного объема. Хорошо наслаивается, еще больше удлиняет и вот тут появляется объём.

Катя: “Тушь не осыпается, не склеивает реснички, реально даёт объём и длину. Откуда у меня ресницы появляются - не понятно. Это идеальный вариант для меня!”

Сomme des Garcons

фото-49.JPG

Новий унісекс аромат Copper - перша солодка композиція бренду Сomme des Garcons, в якій вдало поєднані інгредієнти з усього світу: рожевий перуанський перець, мадагаскарський імбир та ваніль, ефіопська  мірра, а ще чорна смородина, амбра та лист тютюну. Теплий пряний аромат поступово розкривається на шкірі. Він приголомшить, заворожить, здивує, але точно не залишить вас байдужою.

Лена: “Мне, например, аромат был в течении дня самым разным. Такой настроенческий и однозначно, для тех, кто хотел бы побыть немного бунтарем. Сначала он интенсивный древесный и немного пыльный, потом мужские нотки заменяются женскими, восточными, в конце дня аромат укутывает ванилью и корицей.”

Надя: “Для меня - это новые, неклассические, многогранные впечатления. Как ржавчина, которая разъедает металл, аромат разрушает банальность не оставляет шансов скучать. С ним хочется ворваться в новый день, чтобы сделать миссию выполненной, а сказку - реальностью.”

В коробочці 7.4 дівчата знайшли альгінатну маску Sativa «Освіжаючу» №103, а в 7.4+ була представлена маска Sativa «Зміцнююча» № 107

Окрім освіжаючого та зволожуючого ефекту, маска №103 добре тонізує, стимулює обмін речовин та зміцнює колагеновий шар шкіри. Органічні кислоти в екстрактах лимону, імбиру та пудр гібіскуса покращують кровообіг, а екстракти розмарину, гібіскуса та зеленого чаю забезпечують антиоксидантну дію.

Маска №107 маска зміцнює та зволожує шкіру обличчя, добре тонізує та підвищує еластичність шкіри. Антиоксиданти з розмарину та календули покращують її колір, а екстракти кінського каштану та зерен кави зміцнюють судини та знімають набряки. Як результат — сяюча, підтягнута та здорова шкіра. А ще, приємним бонусом є те, що альгінат усуває пігментацію та сліди постакне, а також зменшує чутливість шкіри.

фото-79.JPG

Таня: “Эта маска - настоящий вечерний ритуал обновления кожи. Я нанесла маску и предпочла лечь релаксировать с ней. Она приятно холодит и обеспечивает хотя бы несколько минут покоя. На брови лучше не наносить или предварительно смазать их жирным кремом, чтобы маска снялась без проблем. Вообще постарайтесь избегать контакта с волосами. Результатом довольна - кожа стала подтянутой, отечность ушла.”

Лена: “Для начала нужно хорошо очистить кожу лица, иначе маске сложно будет сработать. При смешивании маски главное – делать все быстро и ни на что не отвлекаться. А потом так же быстро нанести на лицо и лечь, чтобы маска не стекала смешными “щупальцами”, как у морского жителя )).”

Надя: “Я считаю, что попробовать альгинатную маску нужно каждой девушке хотя бы раз в жизни. Это очень интересный и увлекательный опыт! Наносить нужно равномерно и толстым слоем, а главное – очень быстро. Только в этом случае маска превратиться в желешку, которая равномерно снимается с лица и не высыхает на нем”

Катя: “Шикарное ощущение чистоты, увлажненности и гладкости, кожа бархатная и очень нежная. Маска отлично подходит после распаривающей процедуры или после механической чистки, так как хорошо сужает поры.”

Аня: “Состав маски очень привлекательный. Нет непонятной химии. Лучше использовать холодную воду, маска тогда пластифицируется медленнее. Обычно края маски засыхают быстрее и доставляют неудобства при снятии. Покрывайте лицо во всех участках одинаково толстым слоем, чтобы этого избежать. А еще я можно распылить на линию волос термальную воду. Маска снимется без проблем, а кожа под ней будет идеально свежей и отдохнувшей.”

Рerfect renew regenerator Lаneige

фото-24.JPG

Завершіть догляд відновлюючим ритуалом для  сяяння, шовковистості, омолодження шкіри та попередження нових зморшок. Комплекс керамідів у складі інтенсивно насичує шкіру вологою, заповнюючи простір між її клітинами. Екстракт очерету  виконує протизапальну дію, глибоко очищає пори, а також стимулює клітковий метаболізм. Аргінін вирівнює колір обличчя. Гіалуронова кислота зміцнює пружність. Сироватка підходить для всіх типів шкіри, усуває сухість та прискорює процеси регенерації.

Таня: “Сыворотка образует тонкую пленку, удерживающую влагу, а также содержит гиалиновую кислоту, которая так необходима уставшей коже! Можно использовать ее как самостоятельный увлажнитель для комбинированной или жирной кожи, но для сухой кожи или для любой другой в зимнее время лучше все-таки многоступенчатый уход, который "запечатает" все полезные компоненты сыворотки в кожу.”

Ми познайомили вас з наповненням перших WonderBox у 2020 році, найсвіжішими нашими враженнями про засоби з нього та новими емоціями від їх тестування, які ми для вас зібрали. А ви обіцяйте, обов’язково поділитися своїми!

Вас також може зацікавити