Regeneration WonderBox: огляд наповнення

26 Травня 2020 1418 1

Кілька місяців сповільнення цією весною для когось стали справжньою пригодою, для інших -  викликом собі, а для декого - довгоочікуваним шансом нікуди не бігти і не картати себе за це.

Та, незважаючи на умови, ніщо не завадило нам насолодитися теплим сонечком та ароматним цвітінням, навіть якщо і з балконів власних осель. Спортивні марафони, онлайн курси та безліч серіалів залишилися позаду, і зовсім непомітно настав час повертатися до звичного ритму життя.

У цей момент могло здатися, що всі сили та джерела енергії вже вичерпано. Але тільки не для нас з вами!

Підзарядитися та повернутися до звичного темпу життя цього квітня допомагала Regeneration Box – потужне джерело піднесеного настрою, класних передчуттів, сил та натхнення.

Regeneration WonderBox 1.JPG

«Don’t give up! Keep your energy up!» - лунало з кожної коробочки. А б’юті процедури з косметичним наповненням боксу додали бадьорості, яскравих кольорів і впевненості в своїй неперевершеності майже 1000! дівчат з усіх куточків України.

В коробочках власниць чекав (і все ще чекає на вас) ідеальний дует для волосся - дерматологічне очищення та нано-технологічний засіб для реконструкції волосся:

Hair.JPG

Шампунь проти випадіння волосся від SebaMed активізує кровообіг шкіри голови завдяки ефективній формулі з кофеїном, нікотиновою кислотою та екстрактом рослини гінкго білоба. Завдяки цьому всі його корисні живильні інгредієнта та кисень надходять до коренів волосся. Як результат – сильне, здорове та сяюче волосся.

Sebamed H.JPG

Еліксир-ампули для реконструкції пошкодженого волосся від KÜÜL відновлюють травмоване волосся та регенерують втрачені клітини, сприяють оздоровленню та зміцненню волосся. Це справжній нано-технологічний продукт, який надає вашим локонам сили, пружності, еластичності та блиску. Гіалуронова кислота та екстракт квітів кактусу утримують вологу всередині волосся та попереджають ламкість. Гідролізований кератин створює захисний бар’єр та робить волосся шовковистим, м'яким та гладеньким.

Надзвичайний набір з чотирьох засобів для догляду за обличчям був представлений у коробочці, щоб повернути життєву енергію навіть дуже втомленій шкірі, а сам ритуал догляду заряджав позитивними емоціями та найкращими відчуттями на весь день.

Skin.JPG

Міцелярна вода для чутливої шкіри Sensibio H2O від Bioderma

Міцелярна вода Sensibio H2O  - справжня улюблениця мільйонів дівчат з усього світу. А ще, саме вона стала піонером серед міцелярних вод у б‘юті-індустрії, та з’явилася на світ 25 років тому!

Міцелярна вода підходить всім типам шкіри та знімає будь-які види забруднень з обличчя і тіла: на 99% видаляє макіяж, на 98% очищає шкіру від атмосферних забруднень і на 78% - від важких металів.

Розроблена для потреб чутливої шкіри, Sensibio H2O була і є справжнім спасінням для людей, яким важливо мінімізувати контакт з водою. А ще вона не лише про очищення, адже заспокоює чутливу шкіру, запобігає появі нових реакцій на подразники та вже на етапі очищення зволожує шкіру завдяки екстракту огірка та моносахаридам.

Bioderma H2O.JPG 

Есенція та Емульсія The First Treatment від MISSHA

Есенція для обличчя – це перша сходинка на шляху до зміцнення, збереження молодості та тонусу шкіри. Засіб на 80% складаєтсья з ферментованого дріжджового екстракту, який прискорює обмін речовин у клітинах, підвищує пружність та еластичність шкіри. Перлинова пудра розгладжує мімічні зморшки, а лицетин – глибокі. Ніциаміди (водорозчинні вітаміни групи В) активізують процеси клітинного обміну, зменшують пігментні плями та сліди від акне. Есенція швидко та якісно зволожує шкіру та бореться з її віковими змінами.

Емульсія – додатковий фактор зволоження. Її концентрована формула миттєво відновлює водний баланс у глибоких шарах епідермісу, підвищує еластичність шкіри та захищає шкіру від пересихання. Містить 70% ферментованого дріжджового екстракту, а також екстракт рису, який забезпечує шовковистість та ідеальний колір обличчя. Емульсія чудово знімає запалення та набряки, захищає шкіру від впливу зовнішніх факторів.

Missha.JPG

Зволожуюча сироватка від SOTHYS

Сироватка розроблена для зневодненої шкіри та містить унікальний запатентований комплекс boletus 1055: екстракт, який стимулює синтез гіалуронової кислоти та відновлює ліпіди – міжклітинний цемент шкіри. Тривале застосування засобу допомагає підвищити здатність шкіри зберігати вологу, сповільнити вникнення зморшок та пігментних плям. Шкіра миттєво заряджається життєвою енергію та виглядає неперевершено!

Sothys_H.JPG

Сезон відкритих п’яточок попереду, а значить, професійний догляд можливий і вдома. Це довело кислотне оновлення та інтенсивне живлення шкіри ніжок з маскою-пілінг для ніг Shiny & Soft Foot Peeling Mask від Puredern!

Цей пілінг зробить ваші п'яточки гладенькими та м'якенькими завдяки ефективному складу: молочна, гліколева кислота та екстракт лимона відлущують шкіру, пом'якшують згрубілі ділянки; екстракт чайного дерева знімає запалення; мед інтенсивно зволожує та живить шкіру, має антисептичні властивості. А ще у складі кокосова та оливкова олії, різноманітні фруктові та трав'яні екстракти, які зроблять шкіру надзвичайно ніжною.

Foot mask.JPG

Доповненням до домашніх тренувань, спа-процедур та боротьби з наслідками постійних смачних спокус стали засоби від Palmer’s.

Чисте какао масло у складі крему проти розтяжок у поєднанні зі спеціальним комплексом інгредієнтів на основі олій ши та аргани, колагену, еластину та лютеїну допомагають зменшити прояви розтягнень по всьому тілу. Унікальна формула сприяє підвищенню еластичності та пружності шкіри та ідеально підходить для боротьби з розтягненнями на животі, стегнах, ногах та грудях після швидкого зменшення ваги. Регулярне застосування цього засобу двічі на день дасть вам змогу повернути колишню форму і спокусливу пружність. 

Palmers SM.JPG

Додаткове ж зволоження шкіри забезпечить лосьйон для тіла з натуральною олією ши. У комплексі з вітаміном Е, екстрактом вівса та оліями виноградних кісточок та марули лосьйон глибоко зволожує та утримує вологу, заспокоює подразнення та надає шкірі приємний аромат і сяючий вигляд.

Palmers Shea.JPG

Створити атмосферу справжнього свята та насолоджуватися кожним днем було дуже просто з ароматом 212 VIP Rose від CAROLINA HERRERA

Цей енергійний аромат уособлює елегантну та радісну атмосферу шумного Нью-Йорку та створений для амбіційних жінок, які  живуть в шаленому темпі сучасного мегаполісу. Яскрава та іскриста композиція створює атмосферу свята зі свіжими акордами початкової ноти рожевого шампанського, яка перетворюється в магнетичний фруктовий аромат персикового дерева. Завершується композиція чуттєвими та пікантними деревними акордами.

Carolina Herrera.JPG

Коробочка також поповнилася приємними та корисними бонусами!

Сонцезахисний крем для щоденного догляду за обличчям з SPF 50  від Babe Laboratorios допомагав захисти обличчя від сонця під час перших прогулянок, щоб шкіра не втрачала вологу, а пігментні плямине з'являлися на обличчі.

Babe SPF.JPG

Маска для обличчя 24К GOLD від Dr.Sante доповнила коробочку, щоб зменшити шкідливий вплив ультрафіолету на шкіру та сповільнити вікові зміни. Її формула збагачена біозолотом, яке збільшує синтез колагену, а також є провідником вітамінів та мікроелементів у шкіру.

DrSante.JPG

Краса шкіри починається з якісного харчування, тому вперше у коробочках був представлений корисний та багатий на вітаміни напій   – Vega Milk.  Два смаки молока -  вівсяно-бананове чи рисово-мигдальне – стали смачним та ситним перекусом чи доповненням звичних страв.

У рисово-мигдальному молоці зберіглася уся користь мигдалю, який:

  1. Є джерелом вітаміну Е – природного антиоксиданту

  2. Багатий харчовими волокнами та протеїном, які сприяють нормалізації травлення, 

  3. Містить цінні Омега-3, які дуже корисні для серцево-судинної системи.

А от вівсяно-бананове молоко увібрало у себе усю користь вівса, який 

  1. Містить 12 незамінних амінокислот, 

  2. Є джерелом вітамінів В, що покращують ефективність обміну речовин, 

  3. Багатий клітковиною, яка сприяє нормалізації травлення.

Коробочка Regeneration WonderBox - справжній вітамінно-енергійний коктейль для кожної з нас і вона все чекає на вас на сайті!
Regeneration WonderBox.JPG

Вас також може зацікавити