Новорічні WonderBox: огляд наповнення

5 Січня 2020 1719

Новорічні коробочки ми склали заради того, щоб нагадати вам про найважливіше: свято–це ви, і тільки ви вирішуєте, яким воно буде.

Box.jpg

Для коханого свято – це ваша посмішка і поцілунок в перші секунди нового року. Для дітей – гора мандаринів, яку ви разом з’їсте в сотий раз сміючись з пригод Кевіна в «Один вдома». Для батьків – те, що ви поруч, у вас все добре і ви знов їсте олів’є, як колись в дитинстві, не зважаючи на всі кіноа і авокадо у вашому холодильнику.

А перед Новим Роком найважливіше було відкласти всі клопоти, окрім гарної сукні, надихаючого плейліста, списку романтичних новорічних комедій, гори мандаринів, дзвінка батькам і маленької, але найважливої помітки в щоденнику: мої 120 хвилин з наповненням WonderBox.

Наповнити кожну клітинку свого тіла щастям, а кожну думку – оптимізмом під час очікування новорічного дива безперечно вдалося власницям грудневих WonderBox. А під бантиками зимових WonderBox, справжня святкова магія:

Догляд за тілом

У боксах Make-up та Care були представлені Магнієві пластівці для ванн від Magnesium Goods

Magnesium.jpg

100% натуральні мінеральні пластівці, а ванна з ними - приємний спосіб збагатити свій організм цінними мікроелементами, оздоровитися і просто порелаксувати. Магній робить нашу шкіру красивою, м'язи - сильними, а нерви - міцними. А магнієва ванна загоїть тріщинки, зніме напругу і біль у м’язах та суглобах, зарядить енергією все тіло.

Використайте 100-150 г на 100 літрів води. Всього в одній столовій ложці пластівців міститься 2370 мг чистих іонів магнію, які швидко поглинаються шкірою. 

Магнієві пластівці швидко розчиняються у воді, не мають вираженого запаху та ефективно розслабляють. Більшість людей, які вже користувалися цим засобом відмічають, що стали засинати краще, а дехто навіть використовує їх у ванночки для маленьких діток.

Магній гарантує детокс ефект для шкіри - покращує обмін речовин і сприяє виведенню токсинів. Тому ванни з пластівцями відмінно підійдуть тим, хто хоче омолодити шкіру і схуднути. Це справжній спа детокс просто у вас вдома.

Власниці всіх боксів мали змогу познайомитися з кремом Panthenol від  Elfa Pharm

IMG_6489.jpg

Крем подбає про ділянки тіла, які найбільше страждають взимку, адже до його складу входять декспантенол, масло ши, олія персика, а також вітамін Е, які активно борються із сухістю та лущеннями, загоюють тріщинки та активізують відновлювальні процеси шкіри. Крем – чудовий порятунок для обморожених чи обвітрених ділянок шкіри. Підходить як для тіла, так і для обличчя. За необхідності, наносити крем можна кожні дві години. Для досягнення оптимального ефекту, рекомендується систематично наносити засіб на пошкоджені ділянки протягом 7-10 днів.

З турботою про красу ваших рук, до всіх боксів ми поклали набір від Komilfo: пилочка, апельсинова паличка та баф. До речі, його зручно завжди мати з собою у сумочці, щоб ненароком надломлений ніготь не створив зайвих проблем.

Bonus.jpg

Для пружності та шовковистості зони декольте власниці всіх боксів мали змогу спробувати Маску для грудей і зони декольте від Dermaglin

Dermaglin.jpg

Маска дбайливо очистить шкіру від глибоких забруднень, ороговілих частинок і накопичених токсинів. Вона також розгладжує мікрорельєф шкіри, стимулює мікроциркуляцію крові, тонізує, підтягує та забезпечує ліфтинговий ефект завдяки зеленій кембрійській глині, яка багата мінеральними речовинами, та апельсиновій олії

Нанесіть товстий шар маски на груди і зону декольте до ключиць і накрийте рушником або лляною тканиною, залиште на 30-40 хвилин до висихання, потім змийте теплою водою.

В усіх боксах у якості бонусу для догляду за волоссям були представлені семпли від бренду  Palmer's: розгладжуючий шампунь та кондиціонер із серії "Олія оливи" - справжня знахідка для людей з неслухняним волоссям.

У складі засобів - оливкова олія, яка розгладжує волосся, а також добре заспокоює шкіру голови, запобігає свербінню.

Після цієї пари догляду волосся стає шовковим і слухняним. Кондиціонер полегшує розчісування, відновлює пошкоджену структуру волосся та забезпечує йому сяючий блиск

У боксі Care ми додали мініатюру шампуню 2 в 1 з олією кокосу від Palmer's

Palmers 2in1.jpg

Кондиціонуючий шампунь з улюбленим ароматом безлюдного острову, а насправді, з органічною олією кокосу не лише чудово очищає волосся, а й робить його шовковистим та блискучим. Полегшують розчісування волосся та забезпечують його бездоганний вигляд також олія моної та кератин. Шампунь насичує волосся вітамінами, живильними і зволожуючими речовинами, надає м'якість та відновлює пошкоджене волосся

А от від John Frieda  бонусом був дует Sheer Blonde – улюбленець дівчат з фарбованим волоссям та з натуральним блондом. Кондиціонер та шампунь живлять рослинними екстрактами, піклуються про насиченість світлих відтінків та відновлюють необхідний рівень вологи. Засоби підходять для щоденного використання.

А от у Total Care був представлений Крем-кондиціонер, що не потребує змивання від Patrice Beaute

Patrice Beaute.jpg

Кондиціонер підходить для щоденного використання, не потребує змивання та захищає волосся від втрати кольору.  Містить масло ши, яке миттєво усуває ламкість і посічені кінчики волосся, відновлює здоровий блиск і надає волоссю гладкість і шовковистість, а тому з легкістю застосовується і для фарбованого, і для не фарбованого волосся.

Догляд за обличчям у всіх трьох новорічних боксах був різним. Спільним засобом для них стала безперечна улюблениця та маст-хев дівчат - корейська тканинна заспокійлива маска з алое від Benton.

48% води з листя алое і екстракт алое у складі маски забезпечують інтенсивне живлення, протизапальний ефект та усувають подразнення шкіри. Алое збільшує еластичність шкіри, адже має яскраво виражену зволожуючу дію і здатне уповільнити процеси старіння.

Антиоксидантний захист та покращення мікроциркуляції надає вода зеленого чаю у складі. Екстракт огірка тонізує, освіжає, вирівнює тон і зменшує набряки.

У боксі Make-up була представлена серія догляду за обличчям від Laneige: Fresh Calming Cleanser, Toner, Serum

Laneige.jpg

До складу засобів входить комплекс Laneige Skin Equalizing на основі чистої морської води, яка насичує шкіру киснем, зволожує та мінералізує і екстракту шкірки лічі, який регулює водно-сольовий баланс в клітинах шкіри, утримує вологу в шкірі, стимулює синтез гіалуронової кислоти, колагену і еластину, а також зменшує утворення шкірного сала. 

Гель для вмивання зволожить шкіру під час очищення. Ніжна гелева текстура глибоко очищує, врівноважує PH-баланс шкіри. Тонер заспокоїть подразнену шкіру, вирівняє її водно-жировий баланс та впорається із зайвим виділенням себуму. А сироватка освіжить та подбає про жирну і зневоднену шкіру, наповнить її екстрактами морської води і заспокоїть шкіру.

Бокс Care доповнили засоби від 3Lab, Caudalie та L’Occitane

Care 6 care.jpg

Очищуючий гель Perfect від 3Lab

Концентрований гель прекрасно очищає та видаляє макіяж. Підходить і для нормальної, і для жирної шкіри. Гель м’яко видаляє ороговілі частинки та не викликає сухості. Збалансована формула засобу містить добірні компоненти, які делікатно доглядають за шкірою, інтенсивно зволожують, насичують корисними речовинами. 

Зволожуюча сироватка для обличчя/Антивікова сироватка з екстрактом женьшеня від 3Lab

(у боксі був представлений один з засобів)

Зволожуюча сироватка підвищує пружність шкіри та розгладжує зморшки за допомогою пом'якшуючих інгредієнтів і гліцеридів рослинного походження. Шкіра виглядає свіжою завдяки прискоренню процесів відновлення клітин. Також усуває лущення та дискомфорт, підсилює захисні функції шкіри.

Антивікова сироватка об’єднала інноваційні розробки компанії 3LAB з екстрактом гірського женьшеня. Розкішна формула зволожує шкіру, сповільнюючи процеси старіння, зменшує втому і тьмяність шкіри, прискорюючи клітинний обмін, освітлює гіперпігментацію, темні плями і веснянки, а також збільшує вироблення колагену, зменшує зморшки.

А також Ультразволожуючий крем для обличчя Аква Реотьє від  L’Occitane

Збагачений мінеральною водою з джерела Реотьє з високим вмістом кальцію, гіалуронової кислоти та рослинного гліцерину. Легка текстура крему забезпечує інтенсивне зволоження шкіри, освіжає, відновлює її водний баланс та підходить для всіх типів шкіри. Шкіра ніжна та шовковиста.

Крем для рук та нігтів Caudalie

IMG_6485.jpg

Надзвичайно ефективний живильний крем з антиоксидантними властивостями для шкіри рук, які найбільше страждають від агресивної дії зовнішнього середовища або миючих засобів. Крем уповільнює процес старіння шкіри, доглядає за кутикулою, та зміцнює нігтьову пластину. У складі засобу - олія виноградних кісточок, екстракт авокадо та масло ши, а також рослинний гліцерин.

Кондиціонер для губ - зволожуючий антиоксидант від Caudalie був представлений у боксах Care та Total Care

Чудове відновлення навіть критично зневодненої шкіри губ. Засіб не залишає шансів неприємним відчуттям пересихання та забезпечує необхідне живлення та зволоження. Стабілізовані поліфеноли кісточок винограду мають антивікову і антиоксидантну дію. Нанесений по контуру губ, засіб ефективно бореться зі зморшками у цій зоні.

До кондиціонеру у боксі Total Care приєдналися наступні засоби:

TC 6 care.jpg

Укріплююча сироватка з ефектом 3D моделювання від Caudalie

Сироватка містить 93% інгредієнтів натурального походження, які зміцнюють і тонізують шкіру, розгладжують зморшки та моделюють контури обличчя. Ресвератрол виноградної лози і мікрокомплекс гіалуронової кислоти сприяє природному виробленню гіалуронової кислоти клітинами шкіри. Ніжний трав'яний аромат цьому засобу надає унікальний фітоароматичний комплекс: екстракт квітів ромашки, лавандової води, петигрейну, чебрецю, шавлії і свіжої м'яти.

Крем-сорбет для обличчя і шкіри навколо очей Phytomer

Чудовий крем з регенеруючими властивостями бореться з тьмяністю і млявістю шкіри, ознаками втоми. Його формула інтенсивно насичує вологою, робить шкіру свіжою та доглянутою, адже збагачена унікальним комплексом OLIGOMER, що підсилює здатність епідермісу дихати в забрудненому середовищі і насичує його цінними вітамінами, мінералами.

Зволожуючий денний крем для обличчя VITA або Омолоджуючий крем Perfect від 3Lab

Легкий гелевий крем Vita забезпечить шкірі пружність та молодість, наситить вітамінами та морськими мінералами, захистить від впливу УФ-променів. У складі крему абиссин 657 - мікроорганізм, знайдений на дні моря, який заспокоює навіть найчутливішу шкіру, вітаміни А, С, Е - захищають шкіру від впливу вільних радикалів, Japanese Red Grass - натуральний екстракт, багатий калієм, забезпечує цілодобове зволоження епідермісу.

Крем Perfect впливає на всі ознаки старіння шкіри, зміцнює, зволожує й підтягує шкіру. Містить рослинний комплекс 3LAB (фенхель, хміль, ембліка, омела біла, меліса, деревій, ромашка, корінь солодки, зелений чай), який тонізує, регенерує і підвищує міцність капілярів. Екстракт алое вера у складі має заспокійливу дію, відновлює пошкоджені клітини, зволожує.

Ще одним класним бонусом у коробочках Total Care стали милі конвертики від улюбленого бренду натуральної профілактично-лікувальної косметики Just зі Швейцарії одразу з кількома засобами. Кожна власниця боксу знайшла там семпли кремів-бестселерів бренду та спрей Еукасол. Спрей та фіто-крем з календулою вже знайомі підписницям минулих випусків і вже стали улюбленцями багатьох дівчат та їх родин, які оцінили їх натуральний рослинний склад та їх універсальність. Крем чудово доглядає навіть за найчутливішою шкірою дорослих та дітей, а також прискорює процес загоєння шкіри при синцях і розтягненнях, зменшує м'язові болі, загоює опіки та обмороження. Спрей Еукасол, який відмінно допомагає у профілактиці сезонних захворювань, усуває неприємні запахи у приміщеннях та підвищує працездатність та концентрацію.

Новими для дівчат стали крем для рук з ромашкою та денний крем для обличчя.

Крем для рук з ромашкою має антисептичну і заспокійливу дію, знімає подразнення, запалення, загоює мікротріщини, а при щоденному застосуванні крем робить шкіру рук м'якою, еластичною, зберігає її природний захисний шар.

Денний крем для обличчя Альпійська троянда у складі має запатентований зволожуючий комплекс з Едельвейса та льодовикової води, а стовбурові клітини альпійської троянди зберігають молодість шкіри.

Бездоганні шкіра та волосся вже готові до свята. Залишилося лише розставити яскраві та сяючі акценти за допомогою макіяжу. Новорічну ялинку, звісно, не затьмарити. Але стати зірками ночі підписницям новорічних боксів було дуже легко. 

Для цього в усі бокси ми поклали Тіні для брів від Avenir та тіні для очей TheBalm

Avenir

Avenir.jpg

Гарно оформлені брови надають обличчю виразності. Головне, виділити їх максимально природно. Ми рекомендували икористати один відтінок з палітри, або відразу усі три для максимально натурального ефекту, а воском закріпити волоски, щоб гарно трималися усю ніч.

TheBalm - Тіні He said She said

Для трендового макіяжу не вистачає трішки сяйва.  У коробочках дівчат знаходилися класична формула тіней TheBalm, в кращих традиціях якості та у неймовірному універсальному відтінку. Наш улюблений варіант їх використання: нанести тіні на повіки пензликом або навіть пальцем. А у зовнішній кутик ока додати той самий бронзер, яким оформлювали контури обличчя. Так погляд стає виразнішим, а макіж – гармонічним.

Ще трішки, вже у якості хайлайтера на вилиці, над верхньою губою - для додаткового об’єму та в зону декольте.

А от у боксі Make Up ми створили власну ідею новорічного макіяжу, втілити яку нам допомогли наступні засоби:

5 makeup.jpg

Бронзер від Ofra 

Бронзер від професійної марки косметики, якому віддають перевагу візажисти, зробить у цю ніч ваш макіяж виразним та яскравим. М’яка ніжна текстура легка у використанні, надає шкірі мерехтіння та створює ефект засмаги.

Щоб без проблем нанести бронзер, варто користуватися м’яким пухнастим пензликом (це допоможе уникнути плям на обличчі). Головне – добре розтушувати засіб та не залишити чітких ліній.

Ofra.jpg

Згадуємо знаменитий метод цифри 3 та наносимо: від середини лоба до вилиць, від вилиць до підборіддя. А щоб уникнути різниці між тоном обличчя та тіла, не забувайте про шию. Не бійтеся комбінувати бронзер з хайлайтером: забагато сяйва точно не буде, а от цілісний та виразний макіяж - гарантовано. 

А ще, спробуйте використати такий же прийом на ключицях та зоні декольте. Сатинова структура бронзера надасть тілу красивого та спокусливого сяйва.

Мініатюра блиску для губ TheBalm 

Блиск має насичений колір, не розтікається зволожує губи та містить природні антиоксиданти, що пом'якшують, живлять і вирівнюють їх. До складу додані екстракти  зеленого чаю, чудодійного алое вера і женьшеню. Вони надають тонізуючий ефект, омолоджуючи поверхню губ і надаючи їм пружність.  

На завершення мейку ми радили використати свою звичайну чорну туш, а кольоровий акцент додати за допомогою улюблениці багатьох дівчат — туші Vivienne Sabo Cabaret, у незвичному синьому та фіолетовому відтінках. Наносити її варто було на кінчики вій. Туш чудово підкреслює колір очей, робить їх ще виразнішими і гармоніює з відтінком тіней з боксу.

Наша ідея макіяжу за допомогою засобів з боксу у цьому відео: https://www.instagram.com/tv/B6h1U7uJlfG/

Завершальний елемент впевненості та елегантності  - парні чоловічий та жіночій аромати – чуттєвий та звабливий дует від CAROLINA HERRERA, який вражає, був представлений в усіх боксах:

GG BB.jpg

Good Girl

Глибокий розкішний аромат символізує витонченість та жіночність. Аромат створений для молодих, темпераментних і волелюбних жінок, які хочуть підкреслити свою яскраву індивідуальність, вроджений шарм і магнетичну чарівність, перед якими неможливо встояти.

Квітково-східна композиція розкривається нотками мигдалю й кафи, далі - туберози й жасмину, а у фіналі звучать боби тонка та какао, які захоплюють у світ солодких мрій та створюють ауру зваблення

Bad Boy

Ідеальна мужня пара до Good Girl, створена для одночасно безстрашного та чутливого чоловіка. Композиція аромату асоціюється з героїзмом і силою, характеризує непередбачуваних, неординарних і привабливих чоловіків. Аромат Bad Boy вражає уяву так само швидко і точно, як блискавка.

Парфумерна композиція належить до групи східних пряних ароматів, а це завжди надзвичайне тяжіння протилежностей. Яскраві ноти шавлії, зеленого бергамота і перцю поєднуються з чуттєвої насиченістю бобів тонка, какао і амбри. Bad Boy підкреслює світлу й темну сторони сучасного чоловіка.

В усіх зимових боксах ми представили семпл нового зимового аромату від Yves Rocher, а у боксі Total Care була представлена його мініатюра.

Парфумована вода Cuir de Nuit

YR_cuir de nuit.jpg

Для ароматної новинки 2019 року парфумер Амандін Клерк Марі вибрала Ваніль, щоб підкреслити всі відтінки чуттєвості. Цей аромат-настрій зігріває та обіймає нотами ванілі, какао, кави та перцю, створює затишний настрій. Нотка перцю додає пікантної мужності, тому він цілком підійде не тільки шанувальницям ванілі, а й чоловікам. Це аромат спокуси з чуттєвими нотами, якому неможливо опиратися. Нотка какао створює ніжний та привабливий шлейф.

Парфумована вода — лише одна витончена грань нової особливої лінійки від улюбленого бренду — справжньої зірки інстаграм-розпаковок б’юті-блогерів по всьому світу. Ми теж дослідили її і вже готуємо про неї свіженький блог, який вийде вже зовсім скоро.

Отож Новорічні коробочки вийшли яскравими, різноманітними і повними сюрпризів. Сподіваємося, як і ваше свято!

Наостанок поглянемо на кожну з них:

New Year MakeUp Box

Makeup.jpg

New Year Care Box

Care.jpg

New Year Total Care Box

Total Care.jpg

А ми вже готуємо нові бокси і нові б'юті пригоди для вас!

Вас також може зацікавити