Ducray: історія бренду

22 Квітня 2014 1113

Історія бренду розпочалась у 30-х роках минулого сторіччя з людини, що виявилась справжнім провидцем, - Альберта Дюкрея. Він досить рано звернув увагу на важливість і необхідність медичного і фармацевтичного підходу до патологій з боку шкіри і зокрема волосистої частини шкіри голови, а також на застосування технічних продуктів з оригінальними рецептурами та властивостями.

image

Альберт Дюкрей народився у 1901 році у сім’ї дерматолога, вивчав перукарську справу, після чого продавав пристрої для завивки волосся. Він помітив, що шампунь у перукарських салонах має дуже погану якість.

Тоді він створив свою власну фірму з ім'ям “Dr Дюкрей”, запропонувавши шампуні  у склянках об'ємом на одне застосування,  які він назвав Lik’savons.

Після війни у 1945 році Альберт Дюкрей вступає в нову фазу успіху. Він оселяється у Віші і, скориставшись захопленням споживачів усім американським, починає випускати “Hollywood Shampoos”. Ця продукція продається у магазинах  “Casino” .

image

Паралельно з засобами для волосся, створюються перші засоби для догляду за шкірою , а саме – лінія мила, адаптованого до кожного окремого типу і стану шкіри.

У 1957 Альберт Дюкрей починає орієнтувати продаж своєї продукції на аптеки.

У 1969 році Лабораторії П’єр Фабр викупають марку “Dr Дюкрей”. Інновації її засновника повністю розквітають у групі, що спеціалізується на дермокосметичних засобах для шкіри і займається найпередовішими дослідженнями волосся.

До самої своєї смерті у 1990 році  Альберт Дюкрей уважно стежить за розвитком марки, що носить його ім'я. 

У 70-х роках  минулого сторіччя Лабораторії П’єр Фабр остаточно позиціонують марку у дерматології. У 1977 році ця марка завойовує дерматологів. Сама ідея марки стає більш медично-орієнтованою. Народжується «Метод  Дюкрей».

Дюкрей доповнює свої засоби все більш ефективними і приємними у застосуванні продуктами, що стають відомими у світі. 

У 2000-х піонери в області догляду за волоссям, Дерматологічні Лабораторії Дюкрей перетворились також на експерта з догляду за шкірою.

Завдяки постійній співпраці з Дослідницьким Центром з Дерматології і Косметології П'єр Фабр, з медичними працівниками, практикуючими лікарями і фармацевтами, вони виявились здатними прийняти цей виклик.

Дерматологічні Лабораторії Дюкрей присвячують свої дослідження здоров'ю і красі шкіри і волосся, прагнучи запропонувати засоби з догляду, що будуть чудово адаптованими до кожної вимоги, а їх ефективність та переносимість буде, безумовно, підтверджена клінічними  дослідженнями під наглядом дерматологів. 

Дізнатися більше про марку ви можете на її офіційному сайті в Україні.

Вас також може зацікавити