ЛІФТИНГ-РЕВОЛЮЦІЯ: нове слово у світі Рослинної Косметики

24 Лютого 2020 946

Дівчата, святкуємо! Нарешті ми можемо бути спокійними за майбутнє нашої шкіри. Адже улюблені бренди не дозволять їй швидко старіти, бо кожного дня працюють над чимось зовсім новим та цікавеньким для нас. Сьогодні в нас дуже круті новини про справжню рослинну antiage-революцію у світі краси, які ви в жодному разі не маєте пропустити!  Але спочатку трішки лірики☺

IMG_8807.JPG

Кожен день залишає відбиток на нашій шкірі. Стрес, поганий сон, шкідливі звички – не єдині причини тьмяного кольору, втрати пружності чи втомленого погляду. Крім способу життя існує ще й генетика, з якою боротися важче, ніж із собою, поспішаючи о 6 ранку на тренування та відмовляючи собі у зайвому келиху вина ввечері☺ Впевнені, ви знаєте, що з віком в організмі уповільнюється синтез колагену, саме через це шкіра вже не виглядає такою пружною, як раніше. До того ж, сухість шкіри значно впливає на зниження еластичності, що провокує її провисання та деформацію овалу обличчя. Більш помітними стають мімічні та з’являються нові глибокі зморшки. А коли ще й з ранку шокує набряклість навколо очей, то гарного настрою можна не очікувати.

Нам з вами, сучасним дівчатам, неймовірно пощастило, що для нас не існує жодних секретів продовження молодості. Вікові природні зміни в організмі нам, на жаль, не під силу контролювати. Але в наших руках - сповільнити їх та зробити менш помітними. Як добре, що світ не стоїть на місці, а розвиток б’юті індустрії створює таких незамінних помічників для збереження нашої з вами молодості та краси!

IMG_8809.JPG

Саме такою є (увага!) перша ліфтинг-серія на основі рослинних компонентів для жінок віком від 40 років від Експертів Рослинної Косметики Yves Rocher. Тільки уявіть: засоби з нової гамми бренду обіцяють чудово відновлювати структуру об’єми шкіри, зміцнювати її, посилювати клітинну активність та збільшувати синтез колагену й еластину. Неймовірно приємно, що одними з перших в Україні про це дізналися, мали змогу протестувати та відчути їх дію на собі саме підписниці WonderBox 7.5! Тепер на одну ідею подарунку мамі до 8-го березня стало більше☺

IMG_8819.JPG

Секрет засобів - у життєвій силі дикої рослини, що володіє неймовірним ліфтинг-ефектом. Надзвичайна витривалість дикої рослини Дівоча Краса (лат. Ajuga reptans) зумовлена високим вмістом рослинного колагену, з якого вдалося отримати і запатентувати унікальний концентрат, що відновлює структуру шкіри.

IMG_8806.JPG

Гамма представлена 5-ма засобами, що стануть відмінним і, впевнені, ефективним щоденним доглядом за віковою шкірою:

Концентрована Сироватка для Обличчя та Шиї Ліфтинг та Зміцнення

Сироватка містить висококонцентрований Рослинний Колаген, має легку зволожувальну текстуру. Через місяць завстосування помітно скорочується глибина зморщок, відновлюються контури овалу обличчя, шкіра зміцнюється на клітинному рівні. Експерти радять наносити її зранку та ввечері. При тривалому використанні шкіра виглядає більш пружною, кількість зморшок зменшується, а провисання зникають.

Денний Крем для Обличчя та Шиї Ліфтинг та Зміцнення

Крем моделює контури обличчя, зміцнює шкіру на клітинному рівні та зменшує виразність зморшок. Його дивовижно комфортна текстура миттєво проникає глибоко у шкіру, зволожує та насичує її, даруючи відчуття комфорту. Наносьте крем щодня зранку у комбінації з сироваткою цієї серії, аби ефект від засобів був максимальним. 

Флюїд-Хайлайтер для Обличчя та Шиї Ліфтинг та Зміцнення

Флюїд з невагомою текстурою та легким ефектом мерехтіння зволожує та надає шкірі сяяння. Ідеальний засіб для використання вранці у якості денного крему та основи під макіяж. При його щоденному застосуванні видимі зморшки помітно зменшуються, контури обличчя та шиї підтягуються, овал стає більш чітким, а шкіра виглядає оновленою.

Нічний Крем для Обличчя та Шиї Ліфтинг та Зміцнення

Ніжна текстура бальзаму посилює клітинну активність, зволожує та насичує шкіру, дарує їй відчуття комфорту. На ранок шкіра відновлена та наповнена енергією, а при тривалому використанні вона стає більш еластичною і пружною, виразність зморшок зменшується.

Крем-Гель для Контуру Очей Ліфтинг та Зміцнення

Зволожуюча текстура гелю освіжає, посилює сяяння, миттєво знімає набряклість в зоні навколо очей та скорочує виразність зморшок. Формула пройшла дерматологічне та офтальмологічне тестування. Миттєвий ліфтинг-ефект гарантовано!

IMG_8815.JPG

Як доречно ми з вами встигли протестувати засоби цієї лінійки перед 8 Березня! Не треба вигадувати нічого надзвичайного для подарунку мамі чи собі, адже можна подарувати турботу та комплексний догляд за шкірою обличчя від Yves Rocher. 97% інгредієнтів натурального походження у кожній баночці та більше 100 задоволених жінок при клінічних тестуваннях дарують упевненність, що ми зробили правильний вибір!


Вас також може зацікавити