Косметика Palmer’s - сила природи у кожному флаконі

16 Листопада 2019 1364 1

Дівчата – справжні естети, здатні бачити красу в усьому, відчувати її, жити за її законами. На жаль, в гонитві за справами та нав’язаними ідеалами ми дуже часто забуваємо саме про свою природну красу. 

Добре, що у нас з вами є свій перевірений роками рецепт – щомісячні коробочки краси – які не дають забути, що якісний косметичний догляд дуже важливий, і що це набагато більше, ніж просто косметика. Це – щоразу нова надихаюча історія турботи про себе. 

Якщо щоденна косметична рутина – вияв найбільшої любові до себе, то ароматний органічний догляд на основі натуральних компонентів — найприємніший спосіб це робити. Вдвічі приємніше, коли бренд косметики, який ми з вами обираємо для цього, турбується не лише про тебе, а й підтримує соціальні ініціативи, є повністю безпечним та не тестується на тваринах.  

Фото 13.11.2019, 15 31 33.jpg

Palmer’s – саме такий. Знайомі з цим експертом натуральної рослинної косметики з неймовірними ароматами вже не перший рік! І робимо все можливе, щоб познайомити і вас з якомога більшою кількістю їх косметичного асортименту.

Тільки-но уявіть, за свою 180-річну історію бренд підкорив серця людей у більше, ніж 110 країнах і став №1 в Америці з категорії засобів проти розтяжок в період та після вагітності. Palmer’s першим почав використовувати масло какао у косметиці. Найкращі натуральні інгредієнти та їх комплекси - візитівка Palmer's, тому величезна увага приділяється підтримці кожного постачальника компанії. А це, в свою чергу, гарантує незмінно високу якість косметики. Усі засоби бренду виготовляються без сульфатів, парабенів, фталатів, глютену мінеральної олії та барвників.

Різноманітні текстури, нескінченно теплі та комфортні аромати ще раз підтверджують, що у косметиці Palmer’s кожна з нас знайде для себе щось до душі та відповідно до потреб шкіри або волосся. Крем, сироватку, олію чи шампунь можна обрати з ароматом кокосу, меду, квітів, або взагалі без аромату.   

Серед усіх рослинних компонентів, які використовує бренд, зіркою, безперечно є какао масло. Це й не дивно, властивості цього інгредієнта унікальні. Мовою науковців “масло какао є потужним антиоксидантом, який має протизапальну дію, захищає та живить, сприяє регенерації клітин та загоєнню шкіри, запобігає передчасному старінню, насичує шкіру вітамінами та збільшує її еластичність”. Але ми – звичайні дівчата, що просто не уявляють світ без цікавої косметики)) Тому сміливо заявляємо: масло какао – найкращий інгредієнт для потужного та ароматного зволоження, а засоби з ним – наші фаворити в догляді за шкірою.

Неймовірно щасливі, що одного разу відкрили їх для себе, а тепер і для вас у нових WonderBox. Знайомтеся, лосьйони Palmer’s – чудові супутники наших осінніх б’юті-ритуалів: ранкового зігріваючого душу або вечірньої розслабляючої ванни. Вони – перевірений спосіб глибокого зволоження та живлення шкіри. З ними відчуття комфорту і гарний настрій на цілий день гарантовано.

Зволожуючий лосьйон для тіла з маслом Ши Palmer's Shea Formula Body Lotion

Фото 13.11.2019, 15 38 49.jpg

Органічне Масло Ши, яке використовується у цілій лінійці засобів бренду - чудова ідея для зволоження та глибокого відновлення шкіри, що забезпечує їй неперевершене сяйво та м'якість. Додавши до нього інші рослинні інгредієнти, Palmer`s створив потужну формулу краси і подарував шанувальникам органіки справжню б’юті-насолоду – зволожуючий лосьйон для тіла з маслом Ши.

Ще одна цінна олія у складі – олія Марула з насіння екзотичного фрукта з дерева Марула. Плоди Марула містять в чотири рази більше Вітаміну С, ніж апельсин. А сама олія збагачена унікальним збалансованим вмістом корисних елементів (антиоксидантами в високих концентраціях, жирними кислоти, вітамінами) і чудово підвищує еластичність шкіри та підтримує рівень вологи.

Лосьйон для тіла з кокосовою олією і вітаміном E Palmer's Coconut Oil Formula with Vitamin E Coconut

Фото 13.11.2019, 15 35 39.jpg

Олія кокосу - ідеальний натуральний компонент, який використовують для інтенсивного живлення, зволоження та захисту шкіри, бореться з процесами старіння. Перед тим, як потрапити до лосьйону, олія рафінується. Цей процес зберігає жирні кислоти в її складі. А вони вже створюють захисний бар'єр, який дозволяє шкірі дихати, зберігає вологу та запобігає зневодненню шкіри. Лауринова кислота в складі має протимікробну та антибактеріальну дію.

Ще одна органічна олія з квіток Тіаре – Моної, дарує лосьйону неймовірний аромат, а нам – додаткове  зволоження та відновлення шкіри, підтримуючи її природний захисний бар'єр.

Зібрали для вас свої враження від тестування!

Фото 13.11.2019, 15 34 07.jpg

Олена:

Моє знайомство з брендом почалось з крему для обличчя з какао маслом. Це було арома-кохання з першого подиху )) А на одному з WonderBrunch мені пощастило протестувати масло в твердій формі і я закохалась вдруге )) Виявилось, що воно тане при контакті зі шкірою і достатньо швидко поглинається, залишаючи на ній неймовірний аромат. З того моменту вважаю всі засоби Palmer's справжніми ласощами для тіла. Аромати засобів - окрема історія. Вони і СПА вдома нерозлучні для мене. Шкіра після засобів залишається приємною на дотик та зволоженою протягом усього дня, а також приємно та ненав’язливо ароматною. 

Таня:

Знаєте, як зазвичай відбувається тестування косметики у Wonder-офісі? Особливо, коли є кілька засобів для порівняння? Швидесенько наносиш один лосьйон на одну руку аж до плеча, другий - на другу і побіг… Та не цього разу))) Цього разу побіг, а потім повернувся, щоб сховати до сумочки і нікому не віддавати:) 

Мені здалося, що у лосьйону з кокосом більш глибока дія, шкіра - оксамит після нього. А цей нереальний аромат - просто магія якась. Ділюся секретом. Ввечері після душу скористайтеся саме кокосовим лосьйоном і відчуєте, що засинаєте у пухнастій, теплій, м’якій хмаринці. Аромат просто заколисує, а шкіра ніби дихає як ніколи раніше. Неймовірний засіб, неймовірні відчуття.

А от на день дуже рекомендую засіб з маслом Ши. Не заважає вашому звичному парфуму, миттєво поглинається шкірою - хвилина, і ви вже не пам'ятаєте, що щось нанесли на шкіру, а масло тим часом діє! 

Марина:

Я тестувала засоби після бассейну і запевняю вас, моя шкіра була неймовірно вдячна, а мені було комфортно і ароматно! Що ще треба дівчині для гарного початку дня? Лосьйон з кокосовою олією – мій фаворит. Справжнє Рафаелло для шкіри )) Легкий аромат залишається на шкірі і навіть на одязі на цілий день. Швидкість для мене головне. Тому швидке поглинання лосьйону – виявилось приємним бонусом. 

Аня: 

Я обожнюю домашній СПА, а у осінньо-зимовий період гарячі ванни – й зовсім щось особливе для мене )) Головний мій секрет: не обмежувати себе у можливих б’юті-інсайтах. Тому у СПА-процедурах вдома намагаюсь додавати до своїх улюбленців тестування нові для себе засоби. В один з таких я зрозуміла, що насичені текстури лосьйонів Palmer's – те, що врятує мою шкіру взимку. Кожної з мініатюр мені вистачило на два рази. Я наносила на все тіло відразу після ванни. Гадаю, повнорозмірний лосьйон з маслом какао поїде зі мною в одну з моїх зимових мандрівок.

Фото 13.11.2019, 15 27 51.jpg

PALMER'S  - це більше, ніж косметична історія у майже 180 років. Це – чудові текстури, насичені ефективні формули, приємні аромати та, найголовніше – довіра по всьому світу. Познайомити вас з ним ще ближче для нас – неймовірна гордість!

Вас також може зацікавити