Авторська колекція ароматів Yves Rocher - невичерпне джерело натхнення

10 Січня 2020 1574

Впродовж віків митці надихаються  природою, її врівноваженістю або стихійністю, її кольорами та настроями. Вона була, є і буде вічним джерелом незабутніх спогадів та яскравих вражень.

Творчі люди прагнуть поділитися з нами своїм відчуттям природи, яке б відгукнулось у наших серцях. Та не лише зором чи слухом можна осягнути нескінченні прояви краси навкруги. Відчути поцілунок сонця, чи насолодитися тишею безкрайньої пустелі можна, не покидаючи власну домівку. Варто лише обрати відповідний аромат-настрій з нової колекції Yves Rocher. Ми не змогли відмовити собі в цій справжнісінькій міні-подорожі світом, першими враженнями з якої ділимося з вами.

Копия ONE_COLLECTION_post#6-2.jpg

Невичерпним джерелом натхнення колекції стали безмежна любов та захоплення парфумерів Yves Rocher природою. Цінність моменту єднання з природою вони спробували передати кожному з нас.

Колекція ароматів не лише сповнена чарівних вражень, натхненна природою, а й виготовлена за принципами ековідповідального виробництва: кришка парфумованої води виготовлена з переробленого пластику, а флакон і картонна коробка підлягають вторинній переробці.

Цікаво ще й те, що у складі ароматів лише по 3-4 основних інгредієнти. Вони прості, як і усе геніальне. Але, одночасно, не такі вже і прості… переконайтесь у цьому самі.

Парфумована вода Sel d’Azur (Морський Бриз)

Свіжий цитрусовий аромат морського бризу

Sel d'azur.jpg

«Аромат Sel d'Azur – це енергія середземноморського бризу, що проникає крізь відчинене вікно. Вібруюча сила Кедра та свіжість цедри Грейпфрута нагадують про солоні бризки моря на тлі чарівного блакитного неба…», - Марі Саламань, парфумер.

На створення аромату Марі Саламань надихнули довгі прогулянки по морському узбережжю. Ніжний та одночасно енергійний, цитрусовий та свіжий - із цим ароматом ви відчуєте подих освіжаючого бризу та сіль морських бризок на своїй шкірі. Цікаво, на що надихне вас аромат?

Парфумована вода Matin Blanc (Сонячний Ранок)

Свіжий квітковий аромат

Matin Blanc.jpg

«Парфумована вода Matin Blanc - початок нового дня: ніжний літній ранок, тепле повітря та ще кілька митей наодинці з собою. Медова солодкість Флердоранжа, доповнена вібруючою свіжістю Бергамота, готує до зустрічі з новим днем», - Фабріс Пеллегрен, парфумер.

Ніжна хмаринка цього квіткового аромату — для справжніх поціновувачок Неролі з солодкими цитрусовими нотами абсолю Флердоранжу… Вона наповнить ваш ранок приємними солодкими лінощами. Поки перші промені сонця зігріють ранкове повітря, неспішно зустрічайте початок нового дня, ніби у Франції, де розміреність та неквапливість є способом життя.

Парфумована вода Plein Soleil (Східна Казка)

Теплий квітковий аромат

Plein Soleil.jpg

«Яскраві відтінки казкової Індії та спокій білого Тадж-Махала - гармонія контрастів ... Мелодія аромату звучить ніжністю білих квітів з акордами східних прянощів», - Фабріс Пеллегрен, парфумер.

Парфумована вода Plein Soleil перетворює нашу реальність на екзотичну, розкриває всю велич та підкреслює загадковість Сходу. Вона змусить посміхатися без причин, наповнить повітря солодким п’янким ароматом, додасть грайливості настрою.

Аромат відкривається медово-квітковими нотами Туберози та екзотичною солодкістю Іланг-Ілангу, які перетікають в теплі мускусно-деревні вібрації Сандалового Дерева. Освіжаюча пряність Кардамону звучить яскравим акордом в цій східній мелодії. Із цим ароматом ви ніби у країні вічного літа та чарівних ароматів.

Туалетная вода Cuir de Nuit (Дотик Шкіри)

Чуттєвий ванільний аромат

Cuir de Nuit.jpg

«Розкрийте всі грані своєї чуттєвості: силу та беззахисність, таємничість та пристрасність. Привабливість чуттєвих шкіряних нот Ванілі, підкреслених силою Какао та Кави», - Амандін Клерк Марі, парфумер.

Це справжній релакс та затишний настрій у похмуру погоду. Нотка перцю додає пікантної мужності, тому він цілком підійде не тільки поціновувачкам ванілі, а й чоловікам. Нотка какао створює ніжний та привабливий шлейф. Мініатюра та семпли аромату були представлені в новорічних випусках WonderBox New Year. Якщо ви – щасливі власниці боксів із саме цим ароматом, діліться своїми враженнями та емоціями у коментарях.

YR_cuir de nuit.jpg

Парфумована вода Autour de Minuit (Пристрасть Опівночі)

Чуттєвий пудровий аромат

Autour de Minuit.jpg

«Аромат Autour de Minuit – незабутні переживання від першого побачення під нічним зоряним небом. Елегантні ноти Іриса переливаються безліччю відтінків, надаючи аромату таємничості та багатогранності», - Амандін Клерк-Марі, парфумер.

Парфумована вода Autour de Minuit передає таємничу вечірню атмосферу збудження, таємниць та сподівань. У ній багато запаморочливого Ірису, благородності та містичної привабливості. Лимонна свіжість Ветиверу створює вишуканий шлейф.

Парфумована вода Nouveau Genre (Атрибут Влади)

Чуттєвий деревний аромат

Nouveau Genre.jpg

«Nouveau Genre - це демонстрація сили та впевненості. Аромат з нотами Бобів Тонка та Пачулі має спокусливий та сміливий характер», - Марі Саламань, парфумер.

Із цим ароматом ви по-справжньому усвідомите свої можливості та надихнетесь на нові звершення. Він сповнений звабливої солодкої карамельно-ванільної ноти Бобів Тонка та контрастного енергетичного акорду Пачулей, які наповнюють парфум неймовірним магнетизмом. Елегантний та брутальний, він чудово пасуватиме як жінкам, так і чоловікам.

Вас також може зацікавити