Avenir Cosmetics - європейська якість косметики за українськими цінами

27 Січня 2020 1075

За 7 років існування WonderBox ми з вами на 100% впевнилися, що коробочки краси - найкращий спосіб познайомитися з косметикою з усього світу та підібрати для себе найдієвішу. Цікаво, як зазвичай це вдається дівчатам, які не знайомі з WonderBox? )) Дослухаються до рекомендацій подружки чи улюбленої блогерки, ретельно досліджують склад та сам бренд чи просто орієнтуються на всесвітньо відомі бренди?

На перший погляд це здається нескладно)) Про іноземні бренди купа інформації в мережі, а ось стосовно українських марок існує серйозний інформаційний дефіцит. Робимо все можливе, щоб виправити це і знайомимо вас із найрізноманітнішою косметикою з України і у наповненні боксів, і у нашому блозі.

Brows+lashes.jpg

Щиро віримо і неодноразово перевірили це на власному досвіді, що сучасна українська косметика варта особливої уваги. Навіть якщо іноді її скромні цінники дивують, самі косметичні засоби мають всі шанси, вразити своєю якістю. І тоді це - кохання назавжди.

Все через те, що український виробник думає про українського споживача, розуміє його потреби, використовує дієві сертифіковані компоненти відмінної якості, орієнтуючись на іноземні бренди. І це викликає повагу. Економити на вартості продукту допомагають інші прийоми, як то мінімалістичний дизайн. Доречі, вважаємо лаконічність упаковки дуже стильною. А ви?

З однією з таких українських косметичних марок ми вже неодноразово знайомили вас у наповненні WonderBox. 

Brow kit.JPG

Під кришечкою новорічних WonderBox на вас чекала палетка для брів, а підписниці одного з осінніх випусків тестували туш для вій. 

Mascara.JPG

Бренд професійної та декоративної косметики AVENIR Cosmetics сьогодні пропонує продукцію для салонів краси та для наповнення наших з вами косметичок, а також успішно розширює асортимент новими лінійками засобів догляду за волоссям, обличчям та тілом.

З деякими з них ми вже встигли познайомити вас і протестувати їх особисто. 

Hair.jpg

Ми такі ж самі дівчата, як і ви. І нам було дуже цікаво, з чого почалась історія AVENIR Cosmetics, як розробляється косметика та які цінності бренду. З радістю скористалися своєю дружбою з брендом, і взяли невеличке інтерв’ю у його команди, щоб і вас познайомити з ним ще ближче.

Avenir.JPG

WonderBox: Як усім відомо, бренд розпочав своє існування з продажу гель-лаків для нігтів. Що саме стало поштовхом до виникнення Avenir Cosmetics?

AVENIR: Бренд AVENIR Cosmetics з'явився у 2008 році. На той час на ринку України переважала велика кількість турецьких, китайських та європейських марок. Ми провели  аналіз та зрозуміли, що якість та кольорова гамма засобів не завжди влаштовували українських дівчат. Крім того, постачальники брендів буквально нав'язували асортимент, навіть якщо він мав слабкий попит в нашій країні. Ми побачили у цьому можливість і почали орієнтуватися на потреби та запити саме українських жінок.

WonderBox: Ви пропонуєте широкий асортимент продукції: починаючи від гель-лаків для нігтів, закінчуючи косметичним доглядом для обличчя. Для настільки різних за призначенням товарів необхідний абсолютно різний підхід у виробництві. Хто та як розробляє формули ваших засобів?

AVENIR: У нас команда однодумців, які прагнуть довести, що українська марка косметики може успішно конкурувати зі світовими брендами. Ми часто відвідуємо виставки, багато спілкуємося, збираємо інформацію, відстежуємо тенденції світової косметичної індустрії. Не можна сказати, що ми самі розробляємо склад засобів - швидше ми адаптуємо світові тенденції в нашій марці.

WonderBox: Ціни на ваші засоби відносно невисокі та доступні будь-якій дівчині в країні. Як нам відомо, низька ціна зазвичай лякає та викликає питання щодо якості. Чим обумовлена цінова політика вашої продукції та як вона дозволяє вам запропонувати дійсно якісний товар?

AVENIR: Основна ідея, закладена в концепцію нашого бренду - ми продаємо косметику без націнки за бренд. Таким чином, засоби, за якістю аналогічні преміум або люкс сегменту, ми можемо запропонувати за більш доступною ціною. Ми використовуємо контрактне виробництво в Україні або країнах Європи. Грамотне поєднання ціна-якість - наш головний маркетинг.

WonderBox: Найбільшою популярністю серед вашого асортименту засобів користується серія декоративної косметики для брів. Як би ви на прикладі пояснили споживачу, як за невисоку ціну отримати якісний продукт?

AVENIR: У кожному нашому засобі ми намагаємося дати більше, ніж наші конкуренти. Наприклад, в тіні для брів ми додали віск для фіксування, в помадку для брів - зручний аплікатор для нанесення (не змінюючи ціни), в засіб для зміцнення брів і вій - крім гарної композиції рослинних олій, ми додали активатор росту міноксидил. І такий підхід ми використовуємо для всіх наших продуктів - дати більше за ту ж ціну.

WonderBox: Якими світовими брендами ви надихаєтесь створюючи свою продукцію?

AVENIR: Конкретні бренди ми назвати не можемо, але, якщо наші партнери розробляють щось успішне для світових брендів - ми розглядаємо такі продукти і в нашу марку. Умовно кажучи - що добре для Chanel або Dior, те добре і для AVENIR Cosmetics))) 

WonderBox: Чи плануєте ви ще більше розширятися та що новенького чекати серед асортименту AVENIR Cosmetics у новому році?

AVENIR: Виділимо три новинки:

1.  Кавово-апельсиновий скраб-детокс

2.  Бельді* на основі ефірних масел та трав

* Густе мило темного кольору у вигляді пасти, що прийшло до нас зі Сходу. Там воно є справжнім банним ритуалом. Класично виготовляється з оливкового жмиху. Бельді глибоко але ніжно очищує та відлущує шкіру, ідеально підходить для масажу.

3. Пінка-детокс для вмивання з PatcH2O + D-Panthenol зі зручною щіткою-масажером.

Не можемо дочекатися, коли спробуємо новинки Avenir Cosmetics, а ви? ))

Саме в цьому і є запорука успіху бренду: актуальність, турбота про дівчат та  доступні ціни. Суворий контроль якості та відповідність європейським стандартам на виробництві AVENIR Cosmetics дозволяє створювати нові якісні засоби на будь-який смак та для будь-якої потреби!

MakeUp set.JPG

Не можемо не радіти, що в Україні є виробники, які виводять вітчизняну б'юті-індустрію на новий рівень і цілком справедливо займають своє місце у наповненні WonderBox поряд зі світовими бестселерами, що, погодьтесь, ні на секунду не змушує сумніватися у їх якості.

Вас також може зацікавити