Wonderbox (WonderBox 8.4 та 8.4 +)
WonderBox 8.4 та 8.4 + WonderBox

Что в коробочке

Догляд для чоловіків коробочка 8.4 +

Догляд для чоловіків коробочка 8.4 +

SOTHYS, Mades Cosmetics ,Mont Blanc

Створюючи цю коробочку, ми загадали бажання: нехай у вас не вистачає терпіння чекати особливих дат та приводів для щастя та любові!
Почніть дарувати тепло почуттів та кохання зараз, даруйте їх кожен день, все життя! Пориньте у романтично-косметичну пригоду, яка закарбується в пам’яті незабутніми емоціями, окрилятиме та надихатиме вас обох!
Навчіть коханого вашому улюбленому щоденному ритуалу очищення та зволоження обличчя з брендом SOTHYS!
Енергетичний очищуючий засіб SOTHYS з брутальним мускусним ароматом – гарна нагода спробувати одразу три б’юті процедури: вмивання з гелем, скраб для глибокого очищення пор та маску для наповнення клітин енергією.
Легкий зволожуючий флюїд SOTHYS на основі екстракту рису та мірту наситить шкіру вологою та заспокоїть подразнення після гоління. Магній та екстракт олівіну наповнять шкіру сяйвом та енергією, а олія соєвих бобів зміцнить імунітет шкіри.
Легка та приємна формула атиперспіранту у формі крему від Mades Cosmetics сприятиме збалансованій роботі сальних залоз та залишить шкіру вашого чоловіка ніжною та зволоженою.
Унікальну атмосферу тепла, чоловічої витонченості та харизми створить парфумована вода Mont Blanc Explorer. Це квиток до фантастичної подорожі континентами, адже у композиції аромату – нотки з усіх куточків світу! Це поєднання свіжості, пряності та терпкості: бергамоту, шалфея, рожевого перцю, шкіри , амброксона, пачулі та какао.
Догляд за волоссям

Догляд за волоссям

Rene Furterer

Про шовковистість та сяйво волосся подбає живильна серія Karite Nutri від Rene Furterer*!

Ніжна ароматна піна шампуню не просто очистить волосся, а й наситить його вітамінами, мінералами та кислотами, сприятиме його відновленню та захисту.

Найкращий прояв любові до свого волосся – це 8 годин інтенсивного живлення та відновлення пошкоджень! Живильний нічний крем для волосся Karite Nutri на основі олії каріте відновить рівень вологи у волоссі, поверне локонам пружність та життєву енергію. 

*для коробочок 8.4+

Зволожуюча серія Karite Hydra від Rene Furterer!

Шампунь на основі масла Ши подарує волоссю силу, зробить його слухняним та блискучим. Жирні кислоти попередять втрату вологи та реанімують посічені кінчики. Легка формула зволожуючого крему, ніби вода, миттєво проникне у структуру волосся, щедро наситить його живильними речовинами та реанімує посічені кінчики.

*для коробочок 8.4



Догляд для тіла коробочка 8.4+

Догляд для тіла коробочка 8.4+

Mades Cosmetics

Казковий аромат, спокуслива еластичність та неймовірна краса шкіри – все це втілено в формули крему-масла для тіла Лимонник від Mades Cosmetics. В одній його баночці поєднані найцінніші олії та екстракти, зібрані з усіх куточків світу: далекосхідний лимонник, африканська гінкго білоба, олія амазонської пальми мурумуру, олія з зерен кіноа, вирощених у високогірних Андах.

Ідея для завершення сьогоднішнього вечора - тепла ванна з краплями релаксу та ніжності з шипучою таблеткою для ванни від Mades Cosmetics. Вона створить ефект пінного шампанського та подарує шкірі неймовірне задоволення) і можливо не тільки вашій! 



Бонуси

Бонуси

І приємні бонуси ) ,семпли ароматів Paco Rabanne   та  Nina Ricci , а в коробочках 8.4 ще і миниатюра Легкого крему для обличчя 24 години зволоження від BABE Laboratorios .
Догляд для обличчя

Догляд для обличчя

SOTHYS , Рetite Amie, Dr.PawPaw

Преміальний ритуал краси зі скрабом для обличчя SOTHYS. Його м’які мікрогранули забезпечать легкий пілінг та залишать шкіру неймовірно шовковистою. Рисовий крохмаль та оксид кремнію забезпечать ідеальний фарфоровий фініш на обличчі без жодного блиску та нерівностей. Формула скрабу також насичена ефірними оліями та вітамінами, які зміцнюють захисні властивості шкіри та активно її зволожують.

 Або 

Подаруйте собі відчуття свіжості та комфорту з міцелярним гелем SOTHYS, який легко справляється з макіяжем та будь-якими забрудненнями шкіри. Формула засобу збагачена екстрактом малини та чорної смородини, багатими на вітаміни та мікроелементи. Разом вони тонізують, зволожують, зміцнюють судини, стимулюють процеси оновлення клітин. 

Зізнайтеся собі та своїй красі у коханні з тканинною маскою «Кохання для обличчя. Сяйво» від Рetite Amie.  Нехай шкіра відпочине, насититься пептидами, амінокислотами та екстрактом водоростей. А всі подразнення та турботи знімуть трояндова вода, екстракт огірка та алое. І набряки та тьмяний колір залишаться у минулому.

Спокусливого червоного кольору та романтизму вашим губам додасть червоний бальзам для губ Dr.PawPaw, який був представлений в коробочках 8.4 + .Формула на основі всього трьох компонентів - екстракту папаї, оливкової олії та алое вера - подарує губам неймовірну ніжність та ледве помітний, проте такий чуттєвий аромат!

А для коробочок 8.4 ми підготували  Dr.PawPaw універсальний бальзам врятує обвітрені губи, заспокоїть подразнення шкіри, пом’якшить сухі ділянки та навіть наситить живильними речовинами волосся.  Як би ви не використовували його – ви будете приголомшені результатом! Та сьогодні радимо спробувати його саме для губ!






Догляд для тіла коробочка 8.4

Догляд для тіла коробочка 8.4

SOTHYS , Mades Cosmetics

Казковий аромат, спокуслива еластичність та неймовірна краса шкіри – все це втілено у лінійці догляду за тілом від SOTHYS!

Ніжний скраб для тіла на основі лимонної цедри та рослинних олій задовольнить навіть найвибагливішу шкіру. Легкий масаж з цим скрабом дозволить миттєво відчути тонус та пружність шкіри!

Лосьйон для тіла SOTHYS покращить циркуляцію крові, зніме запалення та втому. Екстракти цитрусових зміцнять захисний бар’єр шкіри та нададуть їй розкішного сяйва та тонусу.

Шипуча таблеткою для ванни від Mades Cosmetics. Вона створить ефект пінного шампанського та подарує шкірі неймовірне задоволення)