Wonderbox (WonderBox 8.1 Birthday Edition та WonderBox 8.1 )
WonderBox 8.1 Birthday Edition та WonderBox 8.1  WonderBox

Что в коробочке

Догляд за шкірою

Догляд за шкірою

BANILA CO, MISSHA, SOTHYS, WISH FORMULA

У кожній коробочці ми запропонували дівчатам спробувати новий ритуал очищення обличчя із засобом-бестселлером - очищуючим бальзамом Clean It Zero від Banila Co. Серія гіпоалергенних бальзамів для очищення шкіри Clean It Zero створена у формі щербету, що при контакті зі шкірою перетворюється на олійку, яка глибоко очищує пори від водостійкого макіяжу, шкірного сала та інших забруднень. Унікальна технологія засобу дозволяє одночасно м’яко відлущити шкіру та зберегти її тонус.
У коробочці можна було знайти один з двох бальзамів: Original (WonderBox 8.1) чи Purifying (WonderBox 8.1 Birthday Edition)
7 мл

Повноцінний об’єм: 100 мл Ціна повноцінного об’єму: 849 грн

Ніч – час для відновлення всього організму, і шкіра не виключення. Під час сну вона інтенсивно оновлюється, і цей період – гарна нагода відновити шкіру після щоденного стресу та негативного впливу навколишніх факторів. Дивовижний результат від застосування на цей період комплексу Time Revolution Night Repair буде важко не помітити!

Нічна ампульна сироватка Time Revolution Night Repair Ampoul.Унікальний комплекс вітамінів та мінералів чаклуватиме над вашою шкірою вночі, щоб на ранок ви прокинулися з сяючою шкірою без недоліків та вікових змін. 

10 мл

Повноцінний об’єм: 50 мл Ціна повноцінного об’єму: 1344 грн

Нічний крем Time Revolution Night Repair Ampoule Cream. Крем насичений екстрактами, що глибоко зволожують шкіру, відновлюють здоровий колір шкіри та надають їй природного сяйва. А завдяки 50% ферментативного екстракту пробіотиків, він чудово усуває набряки, допомагає зберегти молодість та пружність шкіри. 

7 мл

Повноцінний об’єм: 50 млЦіна повноцінного об’єму: 1240 грн

За ранковий вітамінний заряд для шкіри відповідальний бренд Sothys.

У кожній коробочці представлений Зволожуючий крем, що підтримує оптимальний водний баланс шкіри та «навчає» клітини утримувати вологу завдяки запатентованому комплексу boletus 1055. Крем стимулює шкіру виробляти власну гіалуронову кислоту, що надовго збереже пружність та молодість шкіри, поверне втрачений тонус та еластичність.

15 мл 

Повноцінний об’єм: 50 мл Ціна повноцінного об’єму: 3419 грн

А коробочка WonderBox 8.1 Birthday Edition поповнилася ще двома засобами від Sothys:

Засіб для очищення з вітамінами моментально освіжає та зволожує шкіру, а також заспокоює подразнення та знімає запалення. Ніжна формула та приємний аромат засобу приховують у собі надзвичайну комбінацію інгредієнтів, що здатна не лише ідеально очистити шкіру, а з кожним застосуванням відновлювати шкіру, підвищувати міцність колагенових волокон та покращувати кровообіг. Серед  основних компонентів: екстракт ромашки, мигдальна олія, вітаміни Е та F, провітамін В5 та насичені жирні кислоти.

15 мл

Повноцінний об’єм: 125 мл Ціна повноцінного об’єму: 1727 грн

Вітамінний лосьйон відновлює водний баланс шкіри після очищення та водопровідної води. Його легка текстура не лише делікатно очищає та освіжає шкіру, а й заспокоює подразнення та тонізує завдяки екстракту грейпфрута.

40 мл 

Повноцінний об’єм: 200 мл Ціна повноцінного об’єму: 1105 грн

Отримати ідеальну шкіру лише за кільки хвилин легко з пілінг-спонжем 3в1 33 Bubble Pad від WISH FORMULA, який був представлений у WonderBox 8.1.

Спонж-пілінг здатен конкурувати з повноцінним доглядом у косметолога! Він просочений есенцією, яка є і очищенням, і пілінгом, і тонером одночасно. У складі есенції - АНА-кислоти, вітамін С та 7 рослинних екстрактів. Догляд зі спонжем забезпечує бездоганне та глибоке очищення та відлущення, зволоження та захист, ніжність та шовковистість шкіри. 

Повноцінний об’єм: 1 шт Ціна повноцінного об’єму: 110 грн





Догляд за волоссям

Догляд за волоссям

MR.SCRUBBER , O'Herbal

Для глибокого очищення шкіри голови у коробочці WonderBox 8.1 Birthday Edition дівчата мали змогу спробувати Скраб для шкіри голови та волосся з аргановою олією від Mr.SCRUBBER. Скраб покращує кровообіг та живлення волосяних цибулин, надає волоссю об’єму та попереджує лупу! Сіль та пудра абрикосових кісточок делікатно відлущують шкіру, ефективно поглинають забруднення та пришвидшують процеси регенерації. Арганова олія робить волосся шовковистим та захищає від перепадів температур. Кератин утримує вологу та стимулює ріст здорового волосся. 

Повноцінний об’єм: 250 мл Ціна повноцінного об’єму: 259 грн

Крім основного наповнення, як завжди, ми доповнили коробочки приємними бонусами для краси та здоров’я! Цього разу в усіх коробочках дівчата знайшли:

Шампунь та кондиціонер від O'Herbal на основі рослинних екстрактів, які ефективно доглядають за шкірою голови та волоссям. Шампунь делікатно очищає, заспокоює подразнення та нормалізує водно-жировий баланс шкіри. Кондиціонер покращує еластичність волосся, надає йому сили, м’якості та блиску.

80 г та по 75 мл
Догляд за тілом

Догляд за тілом

BABE LABORATORIOS, BIOTRADE, WELEDA

Під час зміни сезонів шкірі особливо портібне глибоке зволоження та живлення, тому коробочки поповнилися ще двома засобами.

Зволожуюче молочко для тіла з олією жожоба для миттєвого комфорту від Babe Laboratorios, у складі якого зібрані найцінніші інгредієнти для ніжності та краси шкіри: олія жожоба стимулює процеси регенерації та попереджує сухість шкіри, сік алое забезпечує еластичні, ромашка загоює подразнення.

Повноцінний об’єм: 500 мл Ціна повноцінного об’єму: 337 грн

 У коробочках WonderBox 8.1  також був передставленний Лосьйон для тіла з 12% мочевини від Biotrade, що врятує навіть найсухішу шкіру, стане запорукою її пружності та краси, а також захистить її від перепадів температур. Основний компонент лосьйону – мочевина -  має протизапальний ефект, зменшує подразнення та свербіж, нормалізує рівень вологи.

Повноцінний об’єм: 400 мл Ціна повноцінного об’єму: 399 грн





по 10 мл
Догляд за тілом WonderBox 8.1 Birthday Edition

Догляд за тілом WonderBox 8.1 Birthday Edition

WELEDA Крем Skin Food

А у власниць WonderBox 8.1 Birthday Edition була нагода спробувати Крем Skin Food від Weleda.
Цей крем - справжній SOS-засіб та 100% натуральне супер живлення для будь-якої ділянки тіла, з яким ви забудете про сухі лікті чи п’яточки, неприємну стягнутість шкіри рук та дрібні тріщинки від негоди на губах.Масла та олії у складі засобу інтенсивно живлять шкіру, екстракт листя розмарину надає тонізуючий ефект, а екстракт фіалки триколірної має загоюючі властивості.
Повноцінний об’єм: 30 мл Ціна повноцінного об’єму: 264 грн
10 мл
Декоративна косметика WonderBox 8.1

Декоративна косметика WonderBox 8.1

COLOUR INTENSE Рідкі тіні з аплікатором

Підкреслити сяйво очей власницям WonderBox 8.1 легко вдалося з рідкими тінями від Colour INTENSE.М’яким аплікатором зручно наносити тіні на повіки, а розтушовувати їх можна пензликом чи просто пальцем. Тіні дуже стійкі та швидко фіксуються. Тіні можна використовувати самостійно, і як основу під сухі тіні, яка значно підвищує стійкість макіяжу.

Повноцінний об’єм: 6 мл Ціна повноцінного об’єму: 69 грн



6 мл
Новинка аромату

Новинка аромату

Nina Ricci Nina Rose

А для яскравого настрою у цю мальовничу осінь у кожній коробочці дівчата познайомилися з новинкою аромату від Nina Ricci - Nina Rose.

Новинка 2020 року від Nina Ricci дарує ще більше свіжості, солодких мрій та насолоди! Цей аромат – ніби ковток радості для насолоди кожною миттю життя! Першим лунає соковитий та свіжий акорд бергамоту, лимону та груші. Далі він розчиняється у ніжності жасмину, неролі та апельсинового квіту. Фінал композиції по класичному витончений: мускус та кедр надають аромату ефектну глибину та пікантну спокусливість.

Повноцінний об’єм: 30 мл Ціна повноцінного об’єму: 1659 грн



1,5 мл
Бонуси

Бонуси

Colour Intense , Just , GUAM

Здоров'я, мабуть найактуальніша тема на сьогодні. що турбує кожного. Тому бонуси в коробочках не обійшли цю тему боком. У кожній WonderBox 8.1 ви знайдете Антисептик від Colour Intense, що за 30 секунд знищує 99.9% бактерій, миттєво випаровується, не залишає відчуття липкості  не пересушує шкіру, а навпаки доглядає за руками, адже містить у складі пантенол та гліцерин.

Спрей Еукасол від Just для зміцнення імунітету та протистояння бактеріям - унікальне поєднання ефірних олій евкаліпту, камфори, ментолу, м’яти та розмарину. Він полегшує дихання при застуді чи алергії, знімає напругу та втому, покращує концентрацію уваги, вгамовує головний біль, очищує повітря та нейтралізує неприємні запахи у приміщенні і, що найголовніше, захищає від бактерій, вірусів та грибків! Важно знайти більш актуальний засіб на сьогодні, погодьтеся.

100, 1,5 мл та 8 мл