Wonderbox (WonderBox 7.9 та 7.9 MakeUp)
WonderBox 7.9 та 7.9 MakeUp WonderBox

Что в коробочке

Догляд за волоссям

Догляд за волоссям

SebaMed Шампунь проти лупи та Loma Тонік для зміцнення та відновлення волосся

SebaMed Шампунь проти лупи
Шампунь від SebaMed не лише ефективно очищає шкіру голови, а й піклується про природну красу волосся. В його складі відсутні силікони, а фізіологічний рівень рН 5.5 не порушує захисну функцію шкіри.
Ніжна формула шампуню позбавляє шкіру голови від лупи завдяки активному інгредієнту Piroctone Olamine, а також допомагає зменшити зневоднення, свербіж і подразнення. Шампунь підходить для щоденного використання для чутливої шкіри голови, забезпечує волоссю об'єм та відновлення.
Повноцінний об’єм: 200 мл Ціна повноцінного об’єму: 252 грн

Loma Тонік для зміцнення та відновлення волосся
Всі засоби бренду створюються з турботою не лише про красу, а й про здоров’я локонів. Цей тонік - не виключення. Він допомагає реанімувати пошкоджене та фарбоване волосся зсередини завдяки кератину, вітаміну Е, олії з насіння жожоби та оливковій олії. Засіб також інтенсивно зволожує локони по всій довжині, запобігає ламкості та випадінню, дарує миттєвий блиск та шовковистість, захищає від УФ випромінювання. Тонік підвищує інтенсивність кольору волосся та попереджає тьмяність світлих відтінків. І все це під енергійний цитрусовий аромат журавлини та груші!
Повноцінний об’єм: 100 мл Ціна повноцінного об’єму: 849 грн
по 15 мл
Yves Rocher

Yves Rocher

Зелений крем-коректор від почервонінь для чутливої шкіри Sensitive Camomille

Sensitive Camomille – це нова гама продуктів для чутливої шкіри на основі концентрованого екстракту дикої ромашки. Крем сприяє зниженню чутливості шкіри, підвищує стійкість до зовнішніх подразників та покращує механізми її відновлення, а зелений відтінок крему-коректору нейтралізує почервоніння. Через 1 місяць регулярного використання підвищується опірність шкіри до зовнішніх подразників, знижується її чутливість та реактивність. Засіб необхідно наносити вранці на все обличчя у якості денного крему або локально на почервоніння після нанесення денного крему.

Повноцінний об’єм: 40 мл Ціна повноцінного об’єму: 575 грн




7 мл
Догляд за тілом

Догляд за тілом

Palmer's та Mades Cosmetics*

Palmer's  Тверде масло какао з вітаміное Е проти розтягнеть шкіри в ділянках живота 

Чисте какао масло у складі у поєднанні з унікальною формулою Bio C-Elaste (посилений комплекс Колагену, Еластину, Щитолистника Азіатського та олії Аргани) сприяє підвищенню еластичності та пружності шкіри, ідеально підходить для боротьби з розтягненнями на животі після швидкого зменшення ваги, під час та після вагітности, а також для унікнення надмірної сухості та в’ялості. Перед застосуванням розітріть масло долонями, адже під впливом тепла воно стає м'якшим. Масло застосовувати перед сном, наносити на живіт делікатними круговими рухами.

Повноцінний об’єм: 125 г Ціна повноцінного об’єму: 276 грн

Mades Cosmetics  Спрей для тіла Chapter (в коробочці представлений один із ароматів)*

Це прекрасний засіб, щоб зберегти відчуття чистоти і свіжості протягом всього дня.  Легка ароматна хмаринка спрею з тисячю зволожуючих краплинок стане справжньою освіжаючою знахідкою у спекотний день, адже окрім ніжного аромату спрей дає шкірі необхідне зволоження, захист від зовнішніх подразнень і сяючий здоровий вигляд.

Повноцінний об’єм: 50 г Ціна повноцінного об’єму: 112 грн

*тільки в коробочках 7.9




15 мл , 50 мл
Догляд за обличчям

Догляд за обличчям

Babe та Keep cool

Babe Живильний захист обличчя від сонця Babe Laboratorios FACIAL з SPF 20

Ніжна шовковиста текстура гіпоалергенного засобу надає шкірі здорового сяяння, захищає від УФ випромінювання та попереджає процес передчасного старіння шкіри, а комплекс сонцезахисних фільтрів з антиоксидантами та вітаміном Е зберігає пружність, молодість та красу шкіри обличчя. 

Повноцінний об’єм: 50 мл Ціна повноцінного об’єму: 452 грн

5 мл

Keep cool Заспокійливий тонер для обличчя з екстрактом бамбука Soothe Bamboo Toner

Тонер містить 85% екстракту бамбука, що зумовлюють його заспокійливий та зволожуючий ефект. Він повертає шкірі пружність, позбавляє набряків та синців під очима, стимулює кровообіг. Тонер чудово підходить для сухої і для жирної шкіри, а також стане порятунком для чутливої шкіри завдяки гіалуроновій кислоті у складі та нейтральному рівню pH 5,5, що нейтралізує подразнення. Наносьте невелику кількість тонеру руками після вмивання чи спробуйте потримати змочені у тонері ватні диски на обличчі 10 хвилин.

Повноцінний об’єм: 160 мл Ціна повноцінного об’єму: 440 грн

Заспокійлива сироватка для обличчя з екстрактом бамбука Soothe Bamboo Serum

У складі сироватки 66% бамбукового екстракту та 4.5 % екстракту центелли азіатської, що покращує регенерацію та сприяє підвищенню тонусу шкіри. Гіалуронова кислота забезпечує тривалий зволожуючий ефект. Сироватка зменшує запалення та почервоніння, стимулює шкіру виробляти колаген.

Повноцінний об’єм: 50 мл Ціна повноцінного об’єму: 639 грн

Заспокійливий лосьйон для обличчя з екстрактом бамбука Soothe Bamboo Lotion

Лосьйон регулює рівень вологи та секрецію сальних залоз. Містить 51% бамбукового екстракту “дамьянг” та гіалуронову кіслоту, що забезпечує 7-кратний зволожуючій ефект. Може використовуватися для будь-якої ділянки тіла та для всіх членів родини. Його рідка текстура швидко поглинається, не залишає блиску та відчуття липкості. Лосьйон чудово заспокоює шкіру після сонячних ванн.

Повноцінний об’єм: 150 мл Ціна повноцінного об’єму: 567 грн

20мл , 5 мл , 20 мл



Salvador Dali

Salvador Dali

Туалетна вода DaliLight

Ніби зимовий ранок серед літа, ця туалетна вода стане вибухом свіжості в спеку. Її гармонійна композиція звучить легко та спокусливо соковитим коктейлем мандарину, яблука та лимону, яку відтіняють білі бутони лілії та жасмину. А на фінальних акордах амбри та мускусу аромат стає втіленням впевненості та чуттєвості.  

Повноцінний об’єм: 100 мл Ціна повноцінного об’єму: 1729 грн



5 мл
Засоби для макіяжу коробочка  7.9 MakeUp

Засоби для макіяжу коробочка 7.9 MakeUp

TheBalm та Vivienne Sabo

Помада Meet Matt(e) Hughes Nude

Ніжні нюдові відтінки рідкої помади Meet Matte від легендарного theBalm роблять губи неймовірно привабливими. Формула насичена олією перцевої м’яти, завдяки чому вуста стають більш пухкими та чуттєвими. Помада наноситься рівномірно, та довго тішитиме вас розкішним матовим фінішем, стійкістю та приємним ванільним ароматом.

Повноцінний об’єм: 6 мл Ціна повноцінного об’єму: 866 грн

Vivienne Sabo EYELINER FEUTRE FIN підводка-фломастер для очей

Експериментуйте зі стрілками та розкривайте свою привабливість з підводкою від Vivienne Sabo! Тонкий фетровий аплікатор підводки-фломастера дозволяє провести витончену лінію глибокого чорного кольору. Ви точно оцінете водостійку формулу у найспекотніший чи дощовий день. А ще за допомогою підводки-фломастера можна зробити не менш модний та спокусливий татуаж на плечі, декольте або там, де вам дозволить фантазія! Підводка представлена у повному розмірі.

Ціна повноцінного об’єму: 169 грн Термін придатності: березень 2021

*тільки для коробочок 7.9 MakeUp

Бонусы

Кожну з коробочок поповнили три бонуси для насолоди сонячними розвагами без опіків та зневоднення шкіри!

Один зі зволожуючих маст-хев засобів у жарку погоду – мінеральна вода-спрей Моршинська. У її складі лише мільйони свіжих крапель та вітамін Е.⠀

Вітамінний бальзам для губ з апельсиновою олією та SPF15 від O'Herbal, з яким ви забудете про лущення чи сухість! Бальзам чудово живить ніжну шкіру губ, чинить антисептичну дію та прискорює процеси оновлення.

Сонцезахисний крем для тіла Sun Energy Sport, з яким кожна хвилина протягом дня повністю безпечна та не загрожує ні опіками, ні пігментацією!