Wonderbox (WonderBox 7.8+ та 7.8 )
WonderBox 7.8+ та 7.8  WonderBox

Что в коробочке

LEE STAFFORD

LEE STAFFORD

Шампунь для вирівнювання та Кондиціонер для вирівнювання волосся Poker Straight

Шампунь для вирівнювання волосся «Poker Straight Shampoo»

Шампунь чудово очищає шкіру голови, зволожує волосся та робить його слухняним та блискучим. Один із особливих інгредієнтів шампуню - Mega Quat – забезпечує антистатичний ефект та вирівнює волосся. Емульсія силікону полегшує розчісування та робить волосся слухняним. Спеціальний комплекс інгредієнтів  захищає локони від високих температур приладів для стайлінгу.

Повноцінний об’єм: 250 мл Ціна повноцінного об’єму: 311 грн

Кондиціонер для вирівнювання волосся "Poker Straight Conditioner"

З кондиціонером цієї серії сухість та ламкість волоссю більше не загрожують. Густий, насичений вітаміном E, натуральними екстрактами з квітки кактуса та оливкового листа, кондиціонер зволожує волосся, а спеціальний тепловий захисний полімер захищає його від УФ випромінювання та температури до 250º С.

Повноцінний об’єм: 250 мл Ціна повноцінного об’єму: 311 грн



75 мл
BABE LABORATORIOS

BABE LABORATORIOS

Гель для інтимної гігієни Intımate Hygıene Gel та Пом'якшувальний крем Emollient Cream

Гель для інтимної гігієни Intımate Hygıene Gel

Дуже ніжний гель для щоденної інтимної гігієни. Забезпечує правильний догляд максимально піклуючись про інтимну зону. Містить виключно безпечні та лагідні активні речовини (бетаїн, аллатноїн, ромашка, алое), що очищають, захищають та заспокоюють шкіру. Завдяки унікальній дерматологічній формулі з молочною кислотою, гель допомагає уникнути можливих інфекцій і подразнень, тому може використовуватись, навіть, як додатковий догляд при лікуванні гінекологічних захворювань. Продукт протестований дерматологами та гінекологами.

Повноцінний об’єм: 250 мл Ціна повноцінного об’єму: 285 грн

Пом'якшувальний крем Emollient Cream

Крем з яким шкіра забуває, що таке сухість та пов'язані з нею неприємні відчуття стягнутості, свербіж чи лущення. Дерматологічна формула крему збагачена цінними жирними кислотами омега-3, 6 и 9, які ефективно усувають проблеми сухості та огрубілості шкіри. Крем забезпечує довготривале зволоження та живлення, покращує процеси регенерації шкіри та відновлює її природній баланс. Продукт не лише доглядає, а й сприяє оздоровленню шкіри. Завдяки корисним оліям та вітамінам у складі, одразу після нанесення шкіра відчуває комфорт, стає м'якою, пружною  та дуже ніжною на дотик.

Повноцінний об’єм: 200 мл Ціна повноцінного об’єму: 502 грн




10 мл
JUST

JUST

Протизапальний Fito-крем Лаванда

Ваше яскраве та радісне літо більше не зіпсують жирний блиск, сонячні опіки, подразнення та маленькі ранки, адже у вашій косметичці тепер є крем від JUST. Цей універсальний крем з лавандовою олією, гамамелісом та алое вера інтенсивно зволожує шкіру, має антибактеріальний та протизапальний ефект, прискорює регенерацію шкіри, нормалізує роботу сальних залоз та загоює тріщинки. Приємний лавандовий аромат покращує настрій та зміцнює сон. Повноцінний об’єм: 60 мл Ціна повноцінного об’єму: 475 грн
30 мл
HOLIKA HOLIKA

HOLIKA HOLIKA

Зволожуючий крем для рук Sherbet\Custard Gudetama Lazy and Joy The Sweet Dessert

Наче вершковий крем, до складу якого входять кокосова олія, жовток яйця та молочні протеїни, цей крем для рук забезпечує шкірі комфорт та надзвичайне задоволення від використання. Справжній десерт для рук дарує шкірі неймовірну ніжність та зволоження, зачаровує солодким ароматом, попереджає зневоднення та сухість.

Повноцінний об’єм: 30 мл Ціна повноцінного об’єму: 110 грн
*В коробочці представлений один із наведених вище засобів 


30 мл
IROHA NATURE

IROHA NATURE

Ампула для обличчя

Ампула для обличчя миттєве сяяння Instant Flash Glowing*
Важлива подія чи просто бажання приховати сліди безсонної ночі тепер стануть приводами скористатися вмістом ампули Instant Flash Glowing, який миттєво перевтілює та створює ефект порцелянової шкіри. Все завдяки зволоженню алое вера, зміцненню колагеном, ліфтинг ефекту гіалуронової кислоти та частинкам Soft Focus, що вмить заповнюють та візуально зменшують зморшки та інші нерівності шкіри. Ампули стануть чудовою основою для макіяжу, а також сприятимуть його стійкості. Засіб підходить для всіх типів шкіри, використовувати перед нанесенням крему чи макіяжу.
Ампула для обличчя з ліфтинг-ефектом Instant Flash Lifting*
Миттєве розгладження мімічних зморшок та ні сліду від втоми – ось на що здатні ампули з ліфтинг ефектом Instant Flash Lifting. Це ідеальне рішення для тьмяної, зневодненої та втомленої шкіри. Всього за кілька секунд соєвий протеїн відновить водний баланс шкіри, гіалуронова кислота зробить шкіру пружною, а рослинний активний компонент Ізільянс забезпечить миттєвий ефект ліфтингу. 96% натуральних інгредієнтів роблять вашу шкіру більш пружною та сяючою. Засіб підходить для всіх типів шкіри, використовувати перед нанесенням крему чи макіяжу.

Повноцінний об’єм: набір 5 шт по 1.5 мл Ціна повноцінного об’єму: 399 грн
*В коробочці представлений один із наведених вище засобів

1 шт
GOSH *

GOSH *

Губна помада

Губна помада Velvet Touch Lipstick Matt*

Цього літа соковиті відтінки та карамельний аромат помади Velvet Touch Lipstick Matt дозволять підкреслити вашу індивідуальність та створити яскравий настрій. Надзвичайно комфортна формула помади з вітаміном Е, рослинними оліями та бджолиним воском забезпечує не лише ідеальне покриття, а й догляд за губами.

Pідка губна помада Liquid Matte Lips*

Спеціальна формула помади Liquid Matte Lips забезпечить рівномірне покриття та залишиться на губах протягом всього спекотного дня. Помада також містить рослинні олії та не сушить вуста, а спеціальний компонент LiPerfection покращує циркуляцію крові та створює ефект збільшення.

Повноцінний об’єм: 4г/4мл Ціна повноцінного об’єму: 299 грн/345 грн

*В коробочці представлений один із наведених вище засобів в різних відтінках

** тільки в коробочках 7.8 



4г/4мл
ANTONIO BANDERAS

ANTONIO BANDERAS

Her golden secret

Аромат цієї туалетної води – символ вічної таємниці та загадки. Він стане втіленням вашої жіночності та причиною захопливих поглядів. Ніжна та приємна, гармонійна та зваблива композиція туалетної води на початку звучить соковитим яблуком та ледь помітним персиком, розкривається пікантною смородиною та свіжим апельсином, які перетворюються на шлейф з легкою східною ноткою пачулі та солодкої ванілі. Сміливо рушайте збирати компліменти, зачаровуйте та спокушайте разом зі своїм золотим секретом від ANTONIO BANDERAS!

Повноцінний об’єм: 50 мл Ціна повноцінного об’єму: 729 грн




10 мл
Догляд коробочка 7.8 +

Догляд коробочка 7.8 +

SOTHYS та BENTON

Маска зволожуюча розгладжуюча
Ніжна текстура крем-гелю з квітково-фруктовим ароматом лише за 15 хвилин зробить шкіру пружною, гладенькою та зволоженою надовго. Комплекс boletus 1055 змінює бар’єрну функцію шкіри та має омолоджувальну властивість. Гіалуронова кислота насичує вологою та перешкоджає її випаровуванню.

Повноцінний об’єм: 50 мл Ціна повноцінного об’єму: 1 932 грн

Зволожуюча сироватка
Розроблена для зневодненої шкіри та містить унікальний запатентований комплекс boletus 1055: екстракт, який стимулює синтез гіалуронової кислоти та відновлює ліпіди – міжклітинний цемент шкіри. Тривале застосування засобу допомагає підвищити здатність шкіри зберігати вологу, сповільнити виникнення зморшок та пігментних плям. Шкіра миттєво заряджається життєвою енергію та виглядає неперевершено!

Повноцінний об’єм: 50 мл Ціна повноцінного об’єму: 4 019 грн

BENTON 

Зволожуючий гель для обличчя з алое та прополісом 

Заспокоїти шкіру обличчя після палючого сонця допоможе гель з 80% соку алое та прополісом. А ще, засіб не лише відмінно знімає запалення та свербіж, а й  підвищує еластичність шкіри, нормалізують її водно-жировий баланс, збільшує синтез колагену та стимулює обмінні процеси в шкірі. Гель швидко поглинається та не залишає відчуття липкості.

Повноцінний об’єм: 100 мл  Ціна повноцінного  об’єму: 520



15 мл , 30 мл
Бонуси

Бонуси

Dr. Santé та Palmer`s

Приємним бонусом у всіх коробочках було розкішне зволоження на основі найкращих природних інгредієнтів з запаморочливими ароматами - лосьйон Palmer`s. У коробочках 7.8 ви могли знайти лосьйон з маслом Ши, Оливковою чи Кокосовою олією. А у коробочці 7.8+ був представлений крем від розтяжок.
Також в кожній коробочці був ще один бонус – маска-ексфоліант Peel-off від Dr. Santé. Вона чудово видаляє забруднення, сприяє оновленню клітин та вирівнює колір обличчя. Все завдяки часточкам мінералу вулканічного походження, що ніжно полірують шкіру. Як результат - шкіра пружна та гладенька.