Wonderbox (Regeneration WonderBox)
Regeneration WonderBox WonderBox

Что в коробочке

SebaMed

SebaMed

Шампунь проти випадіння волосся

Шампунь активізує кровообіг шкіри голови завдяки ефективній формулі з кофеїном, нікотиновою кислотою та екстрактом рослини гінкго білоба. Завдяки цьому всі його корисні живильні інгредієнти та кисень надходять до коренів волосся. В складі відсутні силікони, а збалансований рівень рН 5.5 не порушує захисну функцію шкіри. Як результат – сильне, здорове та сяюче волосся.

Повноцінний об’єм: 200 мл Ціна повноцінного об’єму: 277 грн




20 мл
KÜÜL

KÜÜL

Еліксир-ампули для реконструкції пошкодженого волосся

Це справжній нано-технологічний продукт, що регенерує клітини волосся та надає вашим локонам сили, пружності, еластичності та блиску.  Гіалуронова кислота та екстракт квітів кактусу утримують вологу всередині волосся та попереджають ламкість. Гідролізований кератин створює захисний бар’єр та робить волосся шовковистим, м'яким і гладеньким. Нанесіть еліксир на чисте вологе волосся, рівномірно розподіливши по всій довжині, не змивайте.

Повноцінний об’єм: 12 мл Х 12 шт Ціна повноцінного об’єму: 1 114 грн




12 мл
Bioderma

Bioderma

Міцелярна вода для чутливої шкіри Sensibio H2O

Міцелярна вода Sensibio H2O вже 25 років є засобом must have у косметичках мільйонів дівчат в усьому світі. Все завдяки її унікальності та універсальності: засіб підходить всім типам шкіри, видаляє будь-які види забруднень з обличчя і тіла, заспокоює чутливу шкіру, запобігає появі нових реакцій на подразники та вже на етапі очищення зволожує шкіру завдяки екстракту огірка та моносахаридам. Міцелярна вода не містить спирту та агресивних очищуючих компонентів.
Повноцінний об’єм: 100/250/500 мл
Ціна повноцінного об’єму: 238/447/643 грн
20 мл
MISSHA

MISSHA

Есенція та Емульсія The First Treatment

Використовуйте есенцію після очищення обличчя для зміцнення, збереження молодості та тонусу шкіри. На 80% складається з ферментованого дріжджового екстракту, який прискорює обмін речовин у клітинах, підвищує пружність та еластичність шкіри. Перлинова пудра розгладжує мімічні зморшки, а лецитин – глибокі. Ніциаміди (водорозчинні вітаміни групи В) активізують процеси клітинного обміну, зменшують пігментні плями та сліди від акне. Швидко та якісно зволожує шкіру та бореться з її віковими змінами.

Концентрована формула емульсії миттєво відновлює водний баланс у глибоких шарах епідермісу, підвищує еластичність шкіри та захищає шкіру від пересихання. Містить 70% ферментованого дріжджового екстракту, а також екстракт рису, який забезпечує шовковистість та ідеальний колір обличчя. Чудово знімає запалення та набряки, захищає шкіру від впливу зовнішніх факторів

Повноцінний об’єм: 150 мл/50 мл

Ціна повноцінного об’єму: 1160 грн/875 грн



30 мл, 7 мл
SOTHYS

SOTHYS

Зволожуюча сироватка Hydra Hyaluronic Acid

Розроблена для зневодненої шкіри та містить унікальний запатентований комплекс boletus 1055: екстракт, який стимулює синтез гіалуронової кислоти та відновлює ліпіди – міжклітинний цемент шкіри. Тривале застосування засобу допомагає підвищити здатність шкіри зберігати вологу, сповільнити виникнення зморшок та пігментних плям. Шкіра миттєво заряджається життєвою енергію та виглядає неперевершено!

Повноцінний об’єм: 50 мл

Ціна повноцінного об’єму: 4 019 грн



15 мл
Purederm

Purederm

Маска-пілінг для ніг Shiny & Soft Foot Peeling Mask

Професійний догляд за ніжками можливий і вдома! Цей пілінг зробить ваші п'яточки гладенькими та м'якенькими завдяки ефективному складу: молочна, гліколева кислота та екстракт лимона відлущують шкіру, пом'якшують загрубілі ділянки; екстракт чайного дерева знімає запалення; мед інтенсивно зволожує і живить шкіру, має антисептичні властивості. А ще у складі кокосова та оливкова олії, різноманітні фруктові та трав'яні екстракти, які роблять шкіру надзвичайно ніжною. На попередньо очищені ніжки одягніть пілінг-шкарпетки, завернувши края, що виступають, всередину. Через 60-90 хвилин зніміть, а залишки засобу ретельно змийте теплою водою. Протягом наступних днів не використовуйте пемзу або інші механічні засоби відлущування шкіри. Огрубіла шкіра почне відшаровуватися на 3-5 день після використання. При наявності ран та подразнень - не використовувати! 

Повноцінний об’єм: 1 пара (17 г х 2 маски)

Ціна повноцінного об’єму: 100 грн



Повноцінний об’єм: 1 пара
Palmer’s

Palmer’s

Масажний концентрований крем проти розтягнень з маслом какао та лосьйон для тіла з олією ши

Чисте какао масло у складі крему у поєднанні зі спеціальним комплексом інгредієнтів на основі олій ши та аргани, колагену, еластину та лютеїну допомагають зменшити прояви розтягнень по всьому тілу. Унікальна формула сприяє  підвищенню еластичності та пружності шкіри та ідеально підходить для боротьби з розтягненнями на животі, стегнах, ногах та грудях після швидкого зменшення ваги. Регулярне застосування цього засобу двічі на день дасть вам змогу повернути колишню форму і спокусливу пружність.

Додаткове ж зволоження шкіри забезпечить лосьйон для тіла з натуральною олією ши. У комплексі з вітаміном Е, екстрактом вівса та оліями виноградних кісточок та марули лосьйон глибоко зволожує та утримує вологу, заспокоює подразнення та надає шкірі приємний аромат і сяючий вигляд. 

Повноцінний об’єм: 125 г/250 мл

Ціна повноцінного об’єму: 240 грн/250 грн



по 11 мл
CAROLINA HERRERA

CAROLINA HERRERA

212 VIP Rose

Цей енергійний аромат уособлює елегантну та радісну атмосферу гамірного Нью-Йорку та створений для амбітних жінок, які  живуть в шаленому темпі сучасного мегаполісу. Яскрава та іскриста композиція створює атмосферу свята зі свіжими акордами початкової ноти рожевого шампанського, яка перетворюється в магнетичний фруктовий аромат персикового дерева. Завершується композиція чуттєвими та пікантними деревними акордами.

Повноцінний об’єм: 50 мл

Ціна повноцінного об’єму: 2 637 грн



5 мл
Бонусы

Бонусы

Сонцезахисний крем для щоденного догляду за обличчям з SPF 50  від Babe Laboratorios допомагав захисти обличчя від сонця під час перших прогулянок, щоб шкіра не втрачала вологу, а пігментні плямине з'являлися на обличчі.

Маска для обличчя 24К GOLD від Dr.Sante доповнила коробочку, щоб зменшити шкідливий вплив ультрафіолету на шкіру та сповільнити вікові зміни. Її формула збагачена біозолотом, яке збільшує синтез колагену, а також є провідником вітамінів та мікроелементів у шкіру.

Краса шкіри починається з якісного харчування, тому вперше у коробочках був представлений корисний та багатий на вітаміни напій   – Vega Milk.  Два смаки молока -  вівсяно-бананове чи рисово-мигдальне – стали смачним та ситним перекусом чи доповненням звичних страв.