Wonderbox (Celebrate Your Beauty WonderBox)
Celebrate Your Beauty WonderBox WonderBox

Что в коробочке

Бонус

Бонус

Мінеральна вода-спрей Моршинська

Мінеральна вода-спрей Моршинська створює найдрібніші крапельки води, які м'яко огортають обличчя, очищають та освіжають.
CHI

CHI

Royal Treatment Hydrating Shampoo таRoyal Treatment Hydrating Conditioner

М'яка піна шампуню ніжно очищає шкіру голови та волосся, повертає йому втрачену еластичність та блиск, стимулює синтез колагену завдяки екстракту трюфеля. Протеїни шовку проникають всередину структури волосся, сприяють інтенсивному відновленню та утворюють захисну плівку, яка утримує вологу.
Повноцінний об'єм: 355 мп Ціна повноцінного об'єму: 784 грн
Кондиціонер насичує волосся унікальними інгредієнтами, життєвою енергією та розкішним блиском. Формула на основі протеїнів шовку, кератину, олій білого трюфеля та оливи стане справжнім королівським доглядом за сухими та пошкодженими локонами. Відновлене, гладеньке та слухняне волосся тішитиме вас своїм природним блиском та шовковистістю.
Повноцінний об'єм: 355 мп Ціна повноцінного об'єму: 804 грн 

30 мл * 2
Ellips

Ellips

ВІТАМІНИ ТЕРАПІЯ ДЛЯ ВОЛОССЯ З ОЛІЄЮ ЖОЖОБА

Ця олійка у капсулах не потребує змивання та робить ваше волосся блискучим, м'яким і доглянутим. її легка текстура не обтяжує волосся, вітаміни та цінні олії швидко проникають глибоко в структуру та зволожують ваші локони: олія жожоба робить волосся еластичним та приємним на дотик, аргонова олія, вітаміни А, С, Е та Рго УіІатіп В-5 захищають від дії високих температур та зменшують ламкість. Нанесіть вміст капсули на вологе волосся та насолоджуйтеся його здоров'ям і красою. 
Повноцінний об'єм: 6 капсул Ціна повноцінного об'єму: 90 грн 
6 капсул по 1 мл
Mr.Scrubber

Mr.Scrubber

СКРАБ ДЛЯ ТІЛА АТИЦЕЛЮЛІТНИЙ

Ароматний скраб для тіла, який зробить шкіру м'якенькою, пружною та еластичною - обов'язковий інгредієнт щотижневих ритуалів інтенсивного догляду за тілом. Абсолютна новинка від Mr.Scrubber  бореться з целюлітом, моделює силует, а зайві сантиметри тануть вже після декількох використань. Усе завдяки ефективному складу: кориця активізує кровообіг, екстракт червоного перцю «висушує» зайву вологу та пригнічує ріст клітин жирової тканини, натуральна ефірна олія апельсина проникає в глибокі шари шкіри та розчиняє жирові відкладення.
Повноцінний об'єм: 200 г Ціна повноцінного об'єму: 180 грн 

100 г
Dermaglin

Dermaglin

АНТИЦЕЛЮЛІТНА МАСКА ДЛЯ ТІЛА

Збагачена цінними мінералами зелена глина - основа ефективної процедури для зменшення це- люліту, покращення кровообігу та прискорення обміну речовин у клітинах. Це справжня знахідка для естетичного рельєфу стегон, здорової, м'якої, пружної та підтягнутої шкіри. За 30 хвилин шкіра оновлюється, протеїни шовку відновлюють її гідробаланс, а екстракт м'яти заспокоює чутливі ділянки.

Повноцінний об'єм: 100 г Ціна повноцінного об'єму: 160 грн 

100 г
theBalm

theBalm

бронзер Greg

Ідеальний контуринг, підкреслені вилиці, витончені жіночні лінії чи легкий поцілунок сонця - цьому бронзеру під силу все. Правильний холодний колір без рудого відтінку рівномірно наноситься, легко тушується та залишається на обличчі протягом усього дня. У складі засобу немає тальку, що забезпечує його м'яку та ніжну текстуру.
Повноцінний об'єм: 7 г Ціна повноцінного об'єму: 537 грн


1,5 г
Sebamed

Sebamed

Рідкий засіб для очищення сухої

У догляді від Sebamed використані останні дослідження у сфері дерматології для збереження природної краси вашої шкіри. Засоби для очищення не містять мила та мають фізіологічний рівень рН - 5,5. У боксі ви знайдете один з них: Рідкий засіб для очищення нормальної та сухої шкіри обличчя Ніжна формула цього засобу підходить навіть для найчутливішої шкіри. Засіб ефективно очищає, підтримує гідроліпідний баланс шкіри та сприяє її регенерації. Рідкий засіб для очищення жирної та комбінованої шкіри обличчя М'яка піна ефективно та глибоко очищає пори, не викликає сухості та подразнень, бореться із запаленнями. Збагачена натуральним комплексом вітамінів, вона робить шкіру еластичною та ніжною. Повноцінний об'єм: 150 мп Ціна повноцінного об'єму: 267 грн
10 мл
Babe Laboratorios

Babe Laboratorios

КРЕМ-ГЕЛЬ ДЛЯ ОБЛИЧЧЯ 24 ГОДИНИ ЗВОЛОЖЕННЯ З SPF20

Унікальна формула крему від іспанського бренду дермакосметики ВАВЕ І.АВ0КАТ0ВІ05 забезпечує необхідний щоденний догляд за шкірою обличчя. Крем позбавляє шкіру сухості, зволожує протягом усього дня та захищає її від ЕІУВ та ЦУА випромінювання (попереджає фотостаріння). Некомедогенний та гіпоалергенний засіб піклується про здоров'я шкіри: алое вера заспокоює та пом якшує, вітамін Е надає еластичності та природного сяйва, олія авокадо захищає та живить.
Нанесіть крем на очищену шкіру обличчя та шиї легкими масажними рухами. Підходить для щоденного використання.
Повноцінний об'єм: 50 мл
Ціна повноцінного об'єму: 396 грн


5 мл
Sothys

Sothys

МАСКА ЗВОЛОЖУЮЧА РОЗГЛАДЖУВАЛЬНА

Ніжна текстура гель-крему з квітково-фруктовим ароматом лише за 1 5 хвилин зробить шкіру пружною, гладенькою та зволоженою надовго. Екстракт підберезовика зміцнює бар'єрну функцію шкіри та має омолоджувальні властивості. Гіалуронова кислота насичує вологою та перешкоджає її випаровуванню.

Повноцінний об'єм: 50 мл Ціна повноцінного об'єму: 1751 грн
* продукт представлений тільки в коробочках Happy New Spring + WonderBox та Celebrate Your Beauty WonderBox

15 мл
theBalm

theBalm

тени Red Handed

Універсальний відтінок тіней під назвою «Той, кого спіймали на місці злочину» зовсім не створить вам проблем у користуванні. Тіні лягають рівномірно та не осипаються. Металевий блиск стане чудовим помічником як для повсякденного образу, так і неймовірним акцентом у вечірньому макіяжі. Висока якість, рівномірна шовковиста текстура та стійкість - як завжди, невід'ємні характеристики косметики theBalm. Повноцінний об'єм: у палітрі 12 відтінків тіней загальною вагою 9.6 г
Ціна повноцінного об'єму: 1003 грн 
1,2 г
Salvadore Dali

Salvadore Dali

DaliA

Ця грайлива квітково-фруктова композиція - втілення справжньої жіночності. Безтурботність та чуттєвість приховані за нотами кумквату, малини та гранату, які розкриваються букетом півоній, ірису та зеленого чаю. Романтично-мрійливі фінальні акорди кедру, білого мускусу та амбри залишать про вас хвилюючий спогад, де б ви не були.
Повноцінний об'єм: 100 мл Ціна повноцінного об'єму: 2063 грн
* продукт був представлений тільки в коробочках Happy New Spring   та    WonderBox та Celebrate Your Beauty WonderBox

4,5 мл
Avenir

Avenir

СИРОВАТКА ДЛЯ ЗМІЦНЕННЯ ТА РОСТУ БРІВ ТА ВІЙ

Ваша мрія про густі вії та брови втілена у комплексі олій для живлення та зміцнення. Міноксидил для стимулювання росту волосся, пантенол, олія солодкого мигдалю, жожоба, оливкова, виноградна, рицинова та кунжутна - роблять склад сироватки чудодійним. Ніби нічого надзвичайного, але догляд, зміцнення структури, відновлення й краса вій та брівок просто гарантовані.
Повноцінний об'єм: 10 г Ціна повноцінного об'єму: 94 грн
* продукт представлений тільки в коробочках Happy New Spring + WonderBox та Celebrate Your Beauty WonderBox


10 мл
Palmers

Palmers

ЛОСЬЙОН ДЛЯ ТІЛА З КОКОСОВОЮ ОЛІЄЮ ТА ВІТАМІНОМ Е

Лосьйон дарує шкірі 24 години зволоження, кокосова олія та олія моної зберігають її сяючою та здо- ровою. Вітамін Е та протеїни відновлюють, масло ши та какао пом'якшують, олія макадаміїта солодкого мигдалю зберігають захисний бар’єр, а сік алое тонізує та заспокоює шкіру. Лосьйон дарує відчуття комфорту та легкий приємний аромат, що заряджає весняним мрійливим настроєм. Повноцінний об'єм: 250 мл Ціна повноцінного об'єму: 156 грн 


11 мл