Wonderbox (WonderBox 7.4+ та 7.4)
WonderBox 7.4+ та 7.4 WonderBox

Что в коробочке

PALMER'S

PALMER'S

ЛОСЬЙОН ДЛЯ ТІЛА МАСЛО ОЛИВИ

Оливкова олія у складі насичена мінералами та вітамінами,що діють як антиоксиданти,захищаючи шкіру та підвищуючи її пружність. Лосьйон містить антивіковий пептидний комплекс,який стимулює відновлення природного колагену,а отже,надовго зберігає молодість шкіри.

Повноцінний об’єм:250мл Ціна повноцінного об’єму:341грн
11 г
LOMA *коробочка 7.4

LOMA *коробочка 7.4

КРЕМ ДЛЯ ОБ’ЄМУ ВОЛОССЯ MAXIMUM VOLUMIZING SOLUTION

Цей крем надасть будь-якому типу волосся об’єму та блиску,які протримаються весь день.Приємний аромат журавлини та цитрусових ,екстракт алое та лаванди, вітамін Е, м’якоть ягід асаї  відновлять волосся та його колір захистять від дії високих температур. 
Повноцінний об’єм:237мл Ціна повноцінного об’єму:657грн
15 мл
BENTON * Коробочка 7.4

BENTON * Коробочка 7.4

ALOE BHA SKIN TONER

Тонер підходить будь-якому типу шкіри, адже чудово доповнює процес очищення, відновлює рН та водний баланс,нейтралізує вплив жорсткої води та підвищує ефективність наступного догляду. Екстракт листя алое заспокоює шкіру ,стимулює вироблення колагену, має антибактеріальний ефект. Саліцилова кислота сприяє оновленню шкіри, нормалізує роботу сальних  залоз та знімає запалення.
Повноцінний об’єм:250мл Ціна повноцінного об’єму:520грн
50 мл
PETITE AMIE

PETITE AMIE

МАСКА ДЛЯ ШКІРИ НАВКОЛО ОЧЕЙ

MAVERICK *коробочка 7.4
Оливкова олія, рослинні білки та пантенол лежать в основі маски для очей Maverick. Незвичайний дизайн у формі сонцезахисних окулярів точно незалишить вас байдужою. Шкіра буде в захваті від результату : зволожена та без слідів утоми. 
 A U D R E Y * 7.4+
Засвіжість погляду та боротьбу з ознаками старіння в складі маски для очей Audrey від повідає один із найпотужніших антиоксидантів — «кровдракона»(екстракт дерева кротон). Шкіра буде зволожена, без слідів утоми, пружна та еластична. 
Повноцінний об’єм:10мл Ціна повноцінного об’єму:100грн

10 мл
СOMME DES GARCONS

СOMME DES GARCONS

COPPER

Новий унісекс аромат Cooper перша солодка композиція бренду Сomme des Garcons, в якій вдало поєднані інгредієнти з усього світу : рожевий перуанський перець, мадагаскарський імбир та ваніль, ефіопська мірра, а ще чорна смородина, амбра та лист тютюну.Теплий пряний аромат поступово розкривається на шкірі. Він приголомшить, заворожить, здивує, але точно незалишить вас байдужою.
Повноцінний об’єм:100мл Ціна повноцінного об’єму:4637грн
1.5 мл*2
SATIVA

SATIVA

МАСКА АЛЬГІНАТНА

«ОСВІЖАЮЧА»№103 *коробочка 7.4
 Справжній ритуал відновлення для вашоїшкіри та цікавий експеримент для вас. Окрім освіжаючого та зволожуючого ефекту, маска добре тонізує, стимулює обмін речовин та зміцнює колагеновий шар шкіри. Органічні кислоти в екстрактах лимону, імбиру та пудрі гібіскуса покращують кровообіг, а екстракти розмарину та зеленого чаю забезпечують антиоксидантну дію. Як результат–сяюча, підтягнута та здорова шкіра. Приємним бонусом є те ,що альгінат усуває пігментацію та сліди постакне,а також зменшує чутливість шкіри.
«ЗМІЦНЮЮЧА»№107 *коробочка 7.4+
Маска добре тонізує та підвищує еластичність шкіри.Антиоксиданти зрозмарину та календули покращують її колір, а екстракти кінськогокаштану та зерен кави зміцнюють судини та знімають набряки. Якрезультат—сяюча, підтягнута й здорова шкіра. 
Повно цінний об’єм:15г Ціна повноцінного об’єму:50грн
15 г
GOSH

GOSH

ТУШ ДЛЯ ВІЙ LASH SCULPTING FIBRE MASCARA

Туш надасть погляду магнетичної загадковості, профарбує, подовжить, зафіксує об’єм та вигин кожної вії на цілий день.Екстракт морських водоростей забезпечить довготривале зволоження, відновить структуру вій та зробить їх більш еластичними.
Повноцінний об’єм:10мл Ціна повноцінного об’єму:410грн
10 мл
Бонус коробочка 7.4

Бонус коробочка 7.4

Dr. Sante Бальзам для губ

Чудесне доповнення коробочки, бальзами для губ насичени маслом кокоса, аргани або ши .
3,6 г
LАNEIGE

LАNEIGE

РERFECT RENEW REGENERATOR

Комплекс керамідів у складі інтенсивно насичує шкіру вологою,заповнюючи простір між її клітинами. Екстракт очерету ви конує протизапальну дію, глибоко очищає пори, а також стимулює клітковий метаболізм. Аргінін вирівнює колір обличчя. Гіалуронова кислота зміцнює пружність. Сироватка підходить для всіх типів шкіри, усуває сухість та прискорює процеси регенерації.
Повноцінний об’єм:40мл Ціна повноцінного об’єму:1600грн
7 мл
PALMER’S  *корбочка 7.4+

PALMER’S *корбочка 7.4+

КРЕМ ДЛЯ ВИРІВНЮВАННЯ КУЧЕРЯВОГО ВОЛОССЯ З ОРГАНІЧНИМ МАСЛОМ ШИ

Кучеряве волосся більш схильне до пошкоджень,тож йому необхідний особливий догляд. Крем від Palmer`s перешкоджає ламкості кучерявого, та стане в нагоді власницям рівного волосся, адже спрямований на його відновлення й живлення. Також він допомагає розплутати та вирівняти неслухняні локони. Завдяки органічному маслу Ши засіб ідеально захищає волосся та зволожує його.
Повноцінний об’єм:237мл. Ціна повноцінного об’єму:620грн
237 мл
BENTON * Коробочка 7.4+

BENTON * Коробочка 7.4+

SNAIL BEE CREAM

Основні інгредієнти цього крему муцин равлика та бджолина отрута швидко реанімують суху та зневоднену шкіру. Засіб підвищує пружність шкіри,освітлює пігментацію та постакне, активізує синтез колагену та попереджає виникнення зморшок.При нанесенні щільна текстура перетворюється в легкий крем, який швидко проникає в шкіру не залишає липкості, забезпечує відчуття зволоженості протягом всього дня.
Повноцінний об’єм:50мл Ціна повноцінного об’єму:590грн
12 мл
BENTON * Коробочка 7.4+

BENTON * Коробочка 7.4+

SNAIL BEE ESSENCEЕ

Есенція націлена відновити шкіру та прискорити її регенерацію. Відсутність води у складі засобу вдало компенсується екстрактом слизу равлика. Додатковими компонентами стали сік алое та бджолина отрута. Проникаючи глибоко в шкіру, концентровані активні речовини захищають її від вікових змін, покращують колір обличчя, борються звуграми ,запаленнями та постакне. Есенція стане дбайливим доглядом та кожі для чутливої шкіри. Есенцію варто використовувати курсами від 15 до 30 днів, після чого необхідно зробити перерву у  2–4 місяці. Ефект від застосування на цей період зберігається.
Повноцінний об’єм: 60мл Ціна повноцінного об’єму:590гр
15 мл