Wonderbox (NY Makeup Box та NY Care Box)
NY Makeup Box та NY Care Box WonderBox

Что в коробочке

CAROLINA HERRERA

CAROLINA HERRERA

Good Girl та Bad Boy

Глибокий розкішний аромат для вас символізує витонченість та жіночність. Він створений для молодих, темпераментних і волелюбних жінок. Квітково-східна композиція розкривається нотками мигдалю й кави, далі - туберози й жасмину, а у фіналі звучать боби тонка та какао, які захоплюють у світ солодких мрій та створюють ауру зваблення.  

Композиція аромату для нього асоціюється з героїзмом і силою, характеризує непередбачуваних, неординарних і привабливих чоловіків. Яскраві ноти шавлії, зеленого бергамота і перцю поєднуються з чуттєвою насиченістю бобів тонка, какао і амбри. Bad Boy підкреслює світлу і темну сторони сучасного чоловіка. Ідеальна мужня пара до Good Girl.

Повноцінний об’єм: Good Girl - 30 мл, Bad Boy - 100 мл

Ціна повноцінного об’єму: Good Girl - 1967 грн, Bad Boy - 3190 грн 


1,5*2
Dermaglin

Dermaglin

Маска для грудей і зони декольте

Під гарною сукнею має бути ще гарніша та м’яка, пружна та шовковиста шкіра. Маска розгладжує мікрорельєф шкіри, стимулює мікроциркуляцію крові, тонізує, підтягує та забезпечує ліфтинговий ефект завдяки зеленій кембрійській глині, яка багата мінеральними речовинами, та апельсиновій олії.

Повноцінний об’єм: 100 г

Ціна повноцінного об’єму: 165 грн 


100 г
Бонусы

Бонусы

З турботою про красу ваших рук, до всіх боксів ми поклали набір від Komilfo: пилочка, апельсинова паличка та баф. До речі, його зручно завжди мати з собою у сумочці, щоб ненароком надломлений ніготь не створив зайвих проблем.
В усіх боксах у якості бонусу для догляду за волоссям були представлені семпли від бренду Palmer's: розгладжуючий шампунь та кондиціонер із серії "Олія оливи" - справжня знахідка для людей з неслухняним волоссям.
А от від John Frieda бонусом був дует Sheer Blonde – улюбленець дівчат з фарбованим волоссям та з натуральним блондом. Кондиціонер та шампунь живлять рослинними екстрактами, піклуються про насиченість світлих відтінків та відновлюють необхідний рівень вологи. Засоби підходять для щоденного використання.
В усіх зимових боксах ми представили семпл нових парфумив від Yves Rocher .

Magnesium Goods

Magnesium Goods

Магнієві пластівці для ванн

100% натуральні мінеральні пластівці, а ванна з ними - приємний спосіб збагатити свій організм цінними мікроелементами, оздоровитися і просто порелаксувати. Магній робить нашу шкіру красивою, м'язи - сильними, а нерви - міцними. А магнієва ванна загоїть тріщинки, зніме напругу і біль у м’язах та суглобах, зарядить енергією все тіло.
Повноцінний об’єм: 450 г

Ціна повноцінного об’єму: 200 грн
150 г
Догляд

Догляд

коробочка NY Makeup Box

Laneige Fresh Calming Cleanser, Toner, Serum 

До складу засобів входить комплекс Laneige Skin Equalizing на основі чистої морської води, яка насичує шкіру киснем, зволожує та мінералізує і екстракту шкірки лічі, який регулює водно-сольовий баланс в клітинах шкіри, утримує вологу в шкірі, стимулює синтез гіалуронової кислоти, колагену і еластину, а також зменшує утворення шкірного сала. 

Гель для вмивання зволожить шкіру під час очищення. Ніжна гелева текстура глибоко очищує, врівноважує PH-баланс шкіри. Наступним тонер заспокоїть подразнену шкіру, вирівняє її водно-жировий баланс та впорається із зайвим виділенням себуму. А сироватка освіжить та подбає про жирну і зневоднену шкіру, наповнить її екстрактами морської води і заспокоїть шкіру.
Повноцінний об’єм, ціна : гель - 230 мл, 617 грн; тонер - 250 мл, 675 грн, серум - 80 мл, 800 грн

Benton Маска заспокійлива з Алое 

48% води з листя алое і екстракт алое у складі маски забезпечують інтенсивне живлення, протизапальний ефект та усувають подразнення шкіри. Алое збільшує еластичність шкіри, адже має яскраво виражену зволожуючу дію і здатне уповільнити процеси старіння.

Антиоксидантний захист та покращення мікроциркуляції надає вода зеленого чаю у складі. Екстракт огірка тонізує, освіжає, вирівнює тон і зменшує набряки.

Ціна маски: 69 грн 

Elfa Pharm крем Panthenol

Подбає про ділянки тіла, які найбільше страждають взимку, адже до складу крему входять декспантенол, масло ши, олія персика, а також вітамін Е, які активно борються із сухістю та лущеннями, загоюють тріщинки та активізують відновлювальні процеси шкіри. Крем – чудовий порятунок для обморожених чи обвітрених ділянок шкіри. Підходить як для тіла, так і для обличчя. За необхідності, наносити крем можна кожні дві години.

Повноцінний об’єм: 75 мл Ціна повноцінного об’єму: 58 грн



Palmers *коробочка NY Care Box

Palmers *коробочка NY Care Box

Шампунь 2 в 1 з олією кокосу

Кондиціонуючий шампунь з улюбленим ароматом безлюдного острову, а насправді, з органічною олією кокосу не лише чудово очищає волосся, а й робить його шовковистим та блискучим. Полегшують розчісування волосся та забезпечують його бездоганний вигляд також олія моної та кератин. Шампунь насичує волосся вітамінами, живильними і зволожуючими речовинами, надає м'якість та відновлює пошкоджене волосся

Повноцінний об’єм: 400 мл Ціна повноцінного об’єму: 378 грн



50 мл
Декоративні засоби

Декоративні засоби

Avenir Тіні для брів

Гарно оформлені брови надають обличчю виразності. Головне, виділити їх максимально природно. Використайте один відтінок з палітри, або відразу усі три для максимально натурального ефекту, а воском закріпіть волоски, щоб гарно трималися усю ніч.

У боксі представлений повноцінний об’єм. Ціна: 121 грн 


Ofra Бронзер * Коробочка NY Makeup Box

Бронзер від професійної марки косметики, якому віддають перевагу візажисти, зробить у цю ніч ваш макіяж виразним та яскравим. М’яка ніжна текстура легка у використанні, надає шкірі мерехтіння та створює ефект засмаги.Сатинова структура бронзера надасть тілу красивого та спокусливого сяйва. 

У боксі представлений повноцінний об’єм. Ціна: 440 грн 

TheBalm Тіні He said She said

Для трендового макіяжу не вистачає трішки сяйва.  У ваших руках класична формула theBalm, в кращих традиціях якості та у неймовірному універсальному відтінку. Нанесіть тіні на повіки пензликом або навіть пальцем. А у зовнішній кутик ока додайте… той самий бронзер, яким оформлювала обличчя. Так погляд стане виразнішим, а макіж – гармонічним.

Тіні представлені у палітрі What’s the Tea (9 тіней+2 праймери). Ціна: 1062 грн 

theBalm Міні - блиск* Коробочка NY Makeup Box

Блиск має насичений колір, не розтікається зволожує губи та містить природні антиоксиданти, що пом'якшують, живлять і вирівнюють їх. До складу додані екстракти  зеленого чаю, чудодійного алое вера і женьшеню. Вони надають тонізуючий ефект, омолоджуючи поверхню губ і надаючи їм пружність.

Повноцінний об’єм: 7 мл Ціна повноцінного об’єму: 413 грн 

На завершення мейку ми радили використати свою звичайну чорну туш, а кольоровий акцент додати за допомогою улюблениці багатьох дівчат — туші Vivienne Sabo Cabaret, у незвичному синьому та фіолетовому відтінках. Наносити її варто було на кінчики вій. Туш чудово підкреслює колір очей, робить їх ще виразнішими і гармоніює з відтінком тіней з боксу.
*Коробочка NY Makeup Box
Догляд

Догляд

NY Care Box

3Lab

Очищуючий гель Perfect

Концентрований гель прекрасно очищає та видаляє макіяж. Підходить і для нормальної, і для жирної шкіри. Гель м’яко видаляє ороговілі частинки та не викликає сухості. Збалансована формула засобу містить добірні компоненти, які делікатно доглядають за шкірою, інтенсивно зволожують, насичують корисними речовинами.

Повноцінний об’єм: 200 мл Ціна повноцінного об’єму: 1530 грн

Зволожуюча сироватка для обличчя/Антивікова сироватка з екстрактом женьшеня(у боксі представлений один з засобів)

Зволожуюча сироватка підвищує пружність шкіри та розгладжує зморшки за допомогою пом'якшуючих інгредієнтів і гліцеридів рослинного походження. Шкіра виглядає свіжою завдяки прискоренню процесів відновлення клітин. Також усуває лущення та дискомфорт, підсилює захисні функції шкіри.

Антивікова сироватка об’єднала інноваційні розробки компанії 3LAB з екстрактом гірського женьшеня. Розкішна формула зволожує шкіру, сповільнюючи процеси старіння, зменшує втому і тьмяність шкіри, прискорюючи клітинний обмін, освітлює гіперпігментацію, темні плями і веснянки, а також збільшує вироблення колагену, зменшує зморшки.

Повноцінний об’єм: 120 мл/40 мл Ціна повноцінного об’єму: 3200 грн/4080 грн

L’Occitane

Ультразволожуючий крем для обличчя Аква Реотьє

Збагачений мінеральною водою з джерела Реотьє з високим вмістом кальцію, гіалуронової кислоти та рослинного гліцерину. Легка текстура крему забезпечує інтенсивне зволоження шкіри, освіжає, відновлює її водний баланс та підходить для всіх типів шкіри. Шкіра ніжна та шовковиста.

Повноцінний об’єм: 50 мл Ціна повноцінного об’єму: 795 грн

Benton Маска заспокійлива з Алое

48% води з листя алое і екстракт алое у складі маски забезпечують інтенсивне живлення, протизапальний ефект та усувають подразнення шкіри. Алое збільшує еластичність шкіри, адже має яскраво виражену зволожуючу дію і здатне уповільнити процеси старіння. Антиоксидантний захист та покращення мікроциркуляції надає вода зеленого чаю у складі. Екстракт огірка тонізує, освіжає, вирівнює тон і зменшує набряки.

Ціна маски: 69 грн

Caudalie

Кондиціонер для губ - зволожуючий антиоксидант 

Чудове відновлення навіть критично зневодненої шкіри губ. Засіб не залишає шансів неприємним відчуттям пересихання та забезпечує необхідне живлення та зволоження. Стабілізовані поліфеноли кісточок винограду мають антивікову і антиоксидантну дію. Нанесений по контуру губ, засіб ефективно бореться зі зморшками у цій зоні.

Повноцінний об’єм: 4 г Ціна повноцінного об’єму: 206 грн

Крем для рук та нігтів

Надзвичайно ефективний живильний крем з антиоксидантними властивостями для шкіри рук, які найбільше страждають від агресивної дії зовнішнього середовища або миючих засобів. Крем уповільнює процес старіння шкіри, доглядає за кутикулою, та зміцнює нігтьову пластину. У складі засобу - олія виноградних кісточок, екстракт авокадо та масло ши, а також рослинний гліцерин.

Повноцінний об’єм: 50 мл Ціна повноцінного об’єму: 499 грн