Wonderbox (Beautiful Ukraine)
Beautiful Ukraine WonderBox

Что в коробочке

Ecotongroup

Ecotongroup

Косметичка

У особливому випуску WonderBox все має бути крутим, навіть упаковка. Наша улюблена коробочка з бантиком збирає багато компліментів, проте цього разу ми вирішили вкласти б’юті-засоби у дуже трендову та практичну косметичку. Вона виготовлена з екологічного матеріалу — картону, який миється і для того, щоб очистити її, варто лише протерти вологою серветкою або випрати за температури 30 градусів без додавання миючих засобів. Окрім цього, косметичка ду-у-уже стильна, містка та зручна, і тому ми впевнені, що вона стане вашою кращою подругою і у подорожах, і у посвякденному житті.
dini

dini

Помада для губ з матуючим ефектом

Помад забагато не буває, чи не так?

Легка текстура помади забезпечує комфорт підчас нанесення та впродовж дня, не викликає почуття сухості чи стягнутості. З помадою від dini ваші губи будуть виглядати неперевершено: стійка формула забезпечує ідеальне оксамитове покриття та насичений відтінок. Колекція складається з 12 різноманітних відтінків на будь-який смак. Цікаво, який саме у вас?

 

Повнорозмірний об’єм: 4,5 г

Ціна повнорозмірного об’єму: 70 грн


ESSE FRAGRANCE


Esse Fragrance — український бренд парфумерії, який доводить на власному прикладі те, що якісні аромати можуть бути доступні кожному. У свому боксі ви знайдете два аромати, що надихають та створюють особливий настрій, а саме: Esse 52 - легкий фруктово-квітковий аромат на кожен день, який чарує своєю виразністю та шлейфом та Esse 89 -універсальний пудровий аромат зі східними мотивами, який буде доречним як на діловій зустрічі, так і на романтичній прогулянці. 


Повнорозмірний об’єм: 60 мл

Ціна повнорозмірного об’єму: 450 грн


3 мл * 2
Avenir

Avenir

Серія Hair Reconstruction

Для краси вашого волосся вашого використовуйте засоби за схемою: шампунь — бальзам — кератин-флюїд.
Шампунь лагідно очищає шкіру голови від себуму та залишків стайлінгових продуктів, додає волоссю об’єм та легкість. Містить натуральні екстракти, які збагачують волосся корисними речовинами та поліпшують його структуру.
Бальзам забезпечує глибоке зволоження волосся та відновлює його, повертає еластичність, пружність та здоровий блиск. Заповнює пошкоджені ділянки волосся кератином і підживлює активними компонентами натуральних олій,

відновлює PH баланс волосся, усуває ефект «елекризованості».

 Кератин-флюїд надає волоссю легкий ефект сяяння, мінімізує негативний вплив зовнішніх факторів та піклується про зволоження. Кератин у складі флюїду глибоко проникає у структуру волосся, шліфує кутикулу, тим самим, захищає та дарує йому ще більше блиску. Просто нанесіть флюїд на трішки вологе волосся та зробіть звичну вам укладку.

Повнорозмірний об’єм: 200 мл, 300 мл

Ціна повнорозмірного об’єму: 130 грн

по 100 мл
White Mandarin

White Mandarin

Ніжний фітомус для вмивання

Засіб для дбайливого очищення обличчя без зусиль видаляє макіяж навіть з очей, при цьому, не висушує та не подразнює шкіру. Завдяки натуральним екстрактам водоростей, волошки, гамамелісу, мильного кореня та м’яким ПАВ на основі рослинних олій, фітомус підтримує природний рівень зволоження шкіри та надає їй пружності. 

Повнорозмірний об’єм: 160 мл

Ціна повнорозмірного об’єму: 187 грн

160 мл
3елена Аптека

3елена Аптека

Міцелярний тонік «Молодість шкіри» з вітамінним комплексом

Після вмивання не забудьте про тонізування шкіри, адже саме цей етап у догляді відновлює її рН баланс та готує до наступних кроків догляду. Тонік забезпечує потрійну дію:

 

1.       Делікатне очищення від залишків мейкапу, себуму та зовнішніх забруднень;

2.       Абсорбація токсинів;

3.       Збільшення пружності шкіри та зменшення маленьких зморшок.

 

Колаген та мигдальна олія у складі засобу добре тонізують шкіру, омолоджують та ефективно готують шкіру до основного догляду, насичуючи її клітини мінералами, амінокислотами і мононенасичені ліпідами.

 

Повнорозмірний об’єм: 250 мл

Ціна повнорозмірного об’єму: 46 грн

Dr. Sante

Зволожуючий крем для шкіри навколо очей AQUA THERMAL


Крем з легкою текстурою на основі гіалуронової кислоти і термальної води з джерела MINISTÈRE DE LA SANTÉ забезпечує активне зволоження протягом 24 годин. Гіалуронова кислота відома своїми надзвичайними anti-age та зволожувальними властивостями, за рахунок того, що її молекули утримують воду всередині клітин. В результаті — дрібні зморшки розгладжуються, сліди втоми зникають, а ваші очі сяють.

Повнорозмірний об’єм: 15 мл
Ціна повнорозмірного об’єму: 88 грн


Rose Mosketa

Rose Mosketa

Омолоджуючий серум для обличчя з екстрактом білої ікри

Головний компонент серуму — рідкісний та цінний екстракт білої ікри, надає шкірі пружності, робить контури обличчя більш чіткими та збільшує її еластичність та тонус. Завдяки білку ікри, який містить мікроелементи, ненасичені жирні кислоти, амінокислоти та вітаміни стимулюється ріст фібробластів та колагенових волокон. Серум має легку текстуру, тож швидко поглинається шкірою та активує природні процеси регенерації клітин. Після використання засобу тон обличчя вирівнюється, шкіра зволожена та наче світиться зсередини.

Використовуйте писля очищення і тонізації, перед основними засобами догляду.

 

Повнорозмірний об’єм: 15 мл

Ціна повнорозмірного об’єму: 200 грн

15 мл
Mr. Scrubber

Mr. Scrubber

Крем для обличчя з олією кісточок помідорів Idealift™

Всім нам хочется, аби шкіра завджи була молодою та красивою. І це бажання цілком здійсненне з кремом з олією кісточок помідорів від Mr. Scrubber. Головний компонент — олія томатних кісточок, швидко поглинається шкірою, не залишає відчуття маски на обличчі та проникає в глибокі шари шкіри, насичує її вологою, необхідними вітамінами і мінералами. Завдяки цьому крем заповнює зморшки зсередини, підтримує тонус шкіри. Надає обличчю пружності, доглянутості та свіжості.

 

Повнорозмірний об’єм: 50 мл

Ціна повнорозмірного об’єму: 579 грн

10 мл
Моршинська

Моршинська

Мінеральна вода-спрей

Б’юті-фаворит тисяч дівчат по всій Україні!

Тренування, подорож, прогулянка з дітьми або просто спекотний день — все це чудові причини для того, щоб використати мінеральну воду-спрей Моршинська. Вона чудово тонізує, освіжає, зволожує та заспокоює шкіру. І до речі, це класне доповнення до домашніх СПА-ритуалів!

 

Повнорозмірний об’єм: 150 мл

Ціна повнорозмірного об’єму: 80 грн

150 мл
Pharmea

Pharmea

Крем для обличчя “Інтенсивне зволоження”

Крем для інтенсивного зволоження всіх типів шкіри, захищає від втрати вологи, відновлює ліпідний бар’єр.

Омега 3 кислоти гальмують процеси старіння шкіри; зберігають колаген - еластичну основу шкіри, що відповідає за пружність і відсутність зморшок. Дефіцит омега 6 призводить до сухості, втрати еластичності та погіршення зовнішнього вигляду шкіри. Омега 9 кислоти підтримують бар'єрну функцію дерми, утримують вологу в епідермісі, підвищують еластичність шкіри.

Повнорозмірний об’єм: 60 мл

Ціна повнорозмірного об’єму: 90 грн

60 мл