BIODERMA Sensibio H2O: 25 років піклування про красу дівчат в усьму світі

15 Травня 2020 1012

Сучасним дівчатам важко уявити своє життя без міцелярної води! Вона стає у нагоді не лише у ванній кімнаті. А якщо ви не здогадувалися про варіанти використання міцелярної води поза межами дому, тоді знайте, що вона просто must-have в екстремальних подорожах та спортзалі, навіть якщо ви подорожуєте на дачу, а спортзал влаштували у себе в кімнаті. 

Знайомимо вас із засобом-піонером міцелярних технологій для очищення обличчя! 25 років тому вперше у світі брендом BIODERMA був створений зовсім новий косметичний засіб - міцелярна вода Sensibio H2O, яка стала справжнім проривом у б’юті-індустрії. 

photo_2020-05-13_18-26-48.jpg

З 1970-х років Bioderma поєднує біологію та дерматологію, щоб створювати засоби, які допомагають шкірі відновлювати свої природні функції та протистояти навколишньому середовищу. А Sensibio H2O стала першою і єдиною дерматологічною міцелярною водою, унікальні міцели якої дуже схожі на природний склад шкіри.

Для кого?

Міцелярна вода Sensibio H2O була створена саме для потреб людей з чутливою шкірою, яким важливо було мінімізувати контакт з водою, адже навіть він викликав неабиякі подразнення та дискомфорт.

Сучасні чоловіки та жінки все частіше відчувають ознаки чутливості:  стягнутість, свербіж, сухість, лущення та почервоніння. На ці відчуття впливає буквально все: стрес, неякісне харчування, життя у великому місті, поганий сон, естетичні процедури в салоні, алергени в косметиці, недостатнє чи занадто агресивне очищення.

Чутливість – це стан, властивий будь-якому типу шкіри. І якщо ви помітили у себе його ознаки, не засмучуйтеся. Лінійка засобів Sensibio зменшить дискомфортні відчуття та допоможе шкірі повернутися до звичного стану. І зараз ми вам доведемо, що цей процес можливо розпочати вже на етапі очищення обличчя!

photo_2020-05-13_18-27-20.jpg

У складі міцелярної води Sensibio H2O ви не знайдете ні спирту, ні мила. В ній також не містяться парабени та силікони. Склад цієї міцелярної води розроблений не лише делікатно очищати обличчя, а й доглядати за чутливою шкірою: екстракт огірка заспокоює шкіру,  моносахариди забезпечують зволоження та утримання вологи шкірою, рамноза підвищує поріг чутливості і попереджає появу подразнень, ефіри жирної кислоти - складові елементи міцел - схожі з фосфоліпідами мембран клітин шкіри і допомагають відновити гідроліпідну плівку шкіри.

Як використовувати?

Якщо ви використовуєте міцелярну воду для щоденного, наприклад, ранкового очищення, то змивати її не обов’язково. У складі засобу немає мила, а тому він не викликає сухості.

Однак, якщо вам необхідно зняти макіяж, ви можете додатково скористатися іншим засобом для очищення обличчя, наприклад, гелем Sensibio. Кілька етапне очищення обличчя допоможе повністю видалити забруднення та знизити ризики виникнення акне. Проте пам’ятайте, що використовувати варто лише делікатні засоби, особливо, якщо у вас чутлива шкіра!

Sensibio H2O на 99 % видаляє макіяж, на 98% очищає шкіру від забруднень, в тому числі атмосферних, та на 78% видаляєважкі метали з поверхні шкіри, що дуже важливо для молодості та краси шкіри в умовах життя у великому місті. До речі, засіб схвалений офтальмологами, не викликає подразнень та чудово підійде для демакіяжу очей, якщо ви носите лінзи.

Зверніть увагу також на те, що Тонік та Міцелярна вода – це зовсім різні речі. Так само, як і процеси, які ви робите з цими двома засобами – тонізація та очищення. Додайте тонік до ваших б’юті процедур після етапу очищення, щоб підготувати шкіру до нанесення крему або сироватки, адже він допомагає підвищити ефективність вашого крему та відновлює pH-баланс шкіри.

photo_2020-05-13_18-27-00.jpg

Міцелярна вода від BIODERMA стане у нагоді за будь-якого стилю життя та буде завжди поруч, щоб на 99% видалити забруднення з вашого обличчя! Полюбляєте активний туризм, тренування у спортзалі, екстремальний спорт? Не дайте своєму захопленню стати причиною сухості, обвітрення чи запалень на обличчі. Візьміть з собою зручний формат пляшечки міцелярної води 100 мл у спортзал, гори чи ліс та будьте впевнені, що макіяж, піт, шкірне сало та забруднення не страшні красі вашої шкірі.

Нехай ваша шкіра сяє здоров’ям і красою разом з ювіляром цього року BIODERMA Sensibio H2O!

Хочете протестувати засіб на своїй шкірі і самостійно оцінити його властивості? Regeneration WonderBox  з мініатюрою BIODERMA Sensibio H2O та більш ніж 10-ма іншими засобами до ваших послуг!
box-34.JPG

Вас також може зацікавити