BABE Laboratorios: Короткий гайд по догляду за жирною шкірою.

27 Листопада 2019 1240

Хочемо зізнатися!

Ніколи не зустрічали дівчат, які б зовсім не переймалися питанням молодості шкіри )) Ми можемо бути зовсім не схожими одна на одну, мати різний тип шкіри, вирішувати будь-які проблеми за допомогою косметичного догляду, але молодість та краса – завжди на першому місці. Ось ви, наприклад, знали, що при правильному догляді, у власниць жирної шкіри, зморшки з'являються набагато пізніше? І тут власниці жирної шкіри сказали: «Ну хоч один плюс», - адже жирна шкіра досить проблематична. Залишилося дізнатися тільки, який саме догляд є правильним.

Нам з вами щастить! Майже кожного місяця ми гарантовано отримуємо знайомства не тільки із новою для себе косметикою, яка дуже часто стає справжнім порятунком для шкіри, а і нові б’юті-інсайти. Влучні та вчасні поради від спеціалістів брендів-партнерів WonderBox щодо принципів правильного використання косметичних засобів – безцінні. Безмежно раді, що можемо ділитися ними з вами!

Жирний блиск, розширені пори, чорні цятки, а особливо, прищі - цілий букет неприємностей, з якими неодмінно зустрічаються власниці жирної шкіри. А якщо догляд за шкірою такого типу неправильний, то можна ще й нашкодити.

Експерти  дермакосметики BABE Laboratorios підготували для нас з вами

Короткий гайд по догляду за жирною шкірою. 

Поради від BABE Laboratorios.

Давайте коротко і по суті пройдемося: чому шкіра жирна, які  топ помилки власниць жирної шкіри, і який він - правильний догляд за жирною та проблемною шкірою.

Як зрозуміти, жирна шкіра чи ні?

Через 2-3 години після вмивання притисніть кілька матуючих серветок (підійдуть і звичайні тонкі паперові) до обличчя. Головне, після вмивання не наносити крем. Якщо на лобі, носі, щоках і підборідді залишилися жирні відбитки - у вас жирний тип шкіри.

 

Основна причина формування жирного типу шкіри - це підвищена активність сальних залоз. У більшості випадків, це спадковість і проявляється вона «у всій красі» в підлітковому віці. Також можуть бути й інші причини, через які шкіра стає жирною: гормональні порушення, алкоголь, паління, захворювання шлунково-кишкового тракту, ендокринні захворювання, незбалансоване харчування, нерегулярний догляд за шкірою тощо.

Як бачите, причин може бути багато, і ніхто ні в якому віці не застрахований від того, що у нього почне жирнитися шкіра або з'являться висипання.

Якщо підвищена жирність шкіри не пов'язана з внутрішніми захворюваннями, то, завдяки правильному догляду, можна досягнути відмінних результатів.

Правильний догляд за жирною шкірою. Що таке «добре» для жирної шкіри, а що таке «погано».

1. Погано:

- Недостатнє зволоження.

Є такий вислів: «Жирна шкіра тому і жирна, бо суха». Шкірний жир - це не зволоження. Якщо шкіру добре зволожувати, то його якраз буде вироблятися менше.

- Недостатнє очищення.

Не варто нехтувати умиванням обличчя вранці, а також важливо ретельно вмивати обличчя ввечері, особливо якщо воно весь день носило на собі декоративну косметику.

- Зловживання солярієм або тривалим перебуванням на сонці.

Підсушити таким чином прищики не вийде. По факту - так можна тільки пересушити шкіру, вона стане виробляти ще більше шкірного сала, стане тьмяною і млявою.

- Вмиватися гарячою водою.

Найкомфортніша для жирної шкіри вода - кімнатної температури.

- Стрес і недосипання.

Все тому, що гормон стресу – кортизол - стимулює активну роботу сальних залоз.

2. Добре:

- Використовувати правильно підібраний догляд вранці і ввечері;

- Зменшити споживання жирної та гострої їжі, а також якомога рідше балувати себе кавою, газованими напоями та булочками.

- Висипатися і займатися улюбленою справою ☺

«Правильний догляд» - звучить красиво. А що ж він із себе представляє? Давайте розглянемо на прикладі лінійки STOP AKN BABE Laboratorios, яка призначена як для підлітків, так і для дорослих.

All.jpg

Її основна мета - доглядати за жирною і проблемною шкірою, та мінімізувати висипання.

У лінійці представлені засоби для очищення, тонізації, глибокого очищення, зволоження, локальної дії на висипання, відновлення.

Формули засобів розроблені таким чином, щоб боротися з усіма причинами виникнення акне та містять кілька запатентованих комплексів:

Цитабіол Ірис. Основні компоненти - це екстракт ірису, Вітамін А і сульфат цинку. За рахунок синергії, даний комплекс забезпечує регулювання вироблення шкірного сала, протизапальну та регенеруючу дію.

Нікотинамід (Вітамін В3 або ніацинамід). Якщо не заглиблюватися в біофізику, то він представлений у формулах засобів таким чином, що працює як антибіотик, при цьому ним не будучи. Тобто, дія сильна і ефективна, але абсолютно без побічних наслідків. Також він заспокоює запалення і попереджає появу рубців.

Саліцилова кислота. Вона відповідає за те, щоб пори на шкірі не закупорювалися, тим самим перешкоджаючи розмноженню шкідливих бактерій, які викликають прищі.

Гліколієва кислота. Працює глибоко, не на верхніх шарах шкіри, не викликаючи лущення. Ви могли її зустріти в засобах для пілінг процедур у косметологів.

1. Очищення. 

Гель для вмивання STOP AKN.

Важливо добре очищати шкіру вранці і ввечері, при цьому не пересушуючи її.

Формула даного гелю не тільки очищає, але і дозволяє відновити гідроліпідний баланс шкіри, а також регулює вироблення шкірного сала. Гель при цьому не пересушує шкіру (якщо людина з сухою або нормальною шкірою один-два рази вмиється цим гелем - нічого страшного). Містить цітабіол ірис і саліцилову кислоту.

Результат клінічних досліджень: 95% - себорегулюючий ефект.

Tonic Lotion and gel.jpg

2. Тонізація. 

Тонік для звуження і очищення пір STOP AKN.

Чудове завершення процесу очищення шкіри і створення умов для того, щоб подальший догляд був сприйнятий шкірою на максимум. За рахунок бісаболола в складі, тонік заспокоює шкіру. Ph 4 - це для того, щоб вгамувати розмноження бактерій, які провокують висипання.

Результат клінічних досліджень: на 90% зменшення вироблення шкірного сала, 80% - звуження пір.

3. Догляд. 

Матуючий зволожуючий крем (емульсія) STOP AKN.

Дуже легка текстура. У складі є безбарвна матуюча пудра. Добре зволожує і при цьому обличчя не блищить протягом дня.

Результат клінічних досліджень: 95% - себорегулюючий ефект

Mattifying moisturiser and exfoliating cream.jpg

4. Глибоке очищення (якщо немає запалень). 

Відлущуючий крем STOP AKN.

Із ним варто робити один-два рази на тиждень легкий пілінг (скрабування), якщо немає запальних процесів на шкірі.

У складі даного засобу є два типи мікрочастинок: бамбука і жожоба. Скраб дуже і дуже делікатний: шкіра не червоніє і не травмується, але при цьому засіб ефективно прибирає чорні цятки і перешкоджає їх повторній появі.

Найкраще використовувати на ніч.

5. Глибоке очищення (якщо є запалення). 

Sebum-Regulating Mask.jpg

Себорегулююча маска з білою глиною STOP AKN.

Якщо на обличчі є запалення, в якості глибокого очищення рекомендується використовувати маску з білою глиною. Вона добре абсорбує і очищає пори зсередини, не пересушує шкіру. Інтенсивно знімає верхній ороговілий шар. Не варто використовувати більше 1-2 разів на тиждень, щоб не викликати зворотну реакцію і не спровокувати вироблення шкірного сала.

Результат клінічних досліджень: 95% матова шкіра без жирного блиску.

6. Пілінг. 

Кератолічний флюїд з гліколевою кислотою STOP AKN.

Keratolytic Fluid.jpg

Не рекомендується після глибокого очищення. Забезпечує пілінг в домашніх умовах. Наноситися тільки на ніч, щоб засіб добре попрацював. Зверніть увагу, що засіб може пощипувати, а може і не пощипувати ☺ Але він однозначно працює. Вже через тиждень побачите, як вирівнюється шкіра та зникають недосконалості.

7. Засіб локальної дії. 

Гель проти акне локального застосування STOP AKN.

Наносити 3-4 рази на день. Працює навіть поверх тонального засобу. Підсушить і заспокоїть запалення.

8. Відновлення (після лікування акне).

Відновлюючий постакне крем STOP AKN.

Repairing moisturiser.jpg

Крім багатьох інших корисних компонентів, містить екстракт татарника колючого. Це «розумна рослина», яка працює безпосередньо з пошкодженнями шкіри - в зоні, де підвищене вироблення колагену і може з'явитися шрам або рубець. Тобто, цей крем рекомендується при важких формах акне.

У підсумку, щодня у вас має бути:

очищення, тонізація, зволоження, один-два рази на тиждень - глибоке очищення. Якщо є висипання - додаємо засіб локальної дії. В якості профілактики, якщо немає запалень, робимо пілінги.

Дермакосметика BABE Laboratorios вже більше 25 років піклується про шкіру дорослих і дітей, і здоров'я шкіри завжди було, є і буде на першому місці. Тому, всі формули розроблені з фармацевтичною точністю для максимальної безпеки і ефективності всіх засобів.

Вас також може зацікавити