Wonderbox (WonderBox 7.5)
WonderBox 7.5 WonderBox

Что в коробочке

Догляд для волосся і тіла

Догляд для волосся і тіла

Лінія Вербена та Аромакологія від Loccitane

ЛОСЬЙОН ДЛЯ ТІЛА ВЕРБЕНА

Завдяки універсальному аромату, лосьйон підходить як жінкам, так і чоловікам. Його легка текстура швидко зволожує шкіру, усуваючи сухість. Екстракт цитрусової вербени, відомий вкосметології як «есенція краси», заспокоює шкіру, а масло виноградних кісточок живить її.Лосьйон має чудовий ліфтинг ефект, а такожстимулює виділення меланіну, що допомагає шкірі надовго зберігати яскравий та рівний колір.

Повноцінний об’єм: 250 мл Ціна повноцінного об’єму: 729 грн

ШАМПУНЬ ВЕРБЕНА

Збагачений органічним екстрактом вербени, ефірною олією лимона і квіткової водою липи, шампунь  м’яко та дбайливо очищає волосся. Цитрус і Вербена не лише наповнюють ванну кімнату вишуканим ароматом, а й піклуються про шкіру голови.

Повноцінний об’єм: 250 мл Ціна повноцінного об’єму: 529 грн

КОНДИЦІОНЕР ДЛЯ ВОЛОССЯ АРОМАКОЛОГІЯ

Завдяки відновлюючій, стимулюючій і регенеруючій дії компонентів (5 ефірних олій і олія солодкого мигдалю), бальзам-кондиціонер глибоко живить і відновлює волосся, полегшує його розчісування.  Як результат - шовковисте волосся, що не плутається та має природний блиск.

Повноцінний об’єм: 250 мл Ціна повноцінного об’єму: 579 грн

50 мл, 50 мл та 35 мл
PETITE AMIE

PETITE AMIE

МАСКА ДЛЯ ГУБ ВІДНОВЛЮЮЧА HEY!

Ефективне рішення для зволоження шкіри губ - маска, збагачена екстрактом граната й пантенолом. Вона забезпечить дбайливий догляд за ніжною шкірою губ, схильною до лущення й  пересихання. Формула маски призначена для швидкої реанімації зневоднених губ та загоєння тріщинок за 10 хвилин, а цікавий дизайн стане приводом для простих дівочих радощів.
Повноцінний об’єм: 10 млм Ціна повноцінного об’єму: 100 грн

10 мл
YVES ROCHER ГАММА LIFTING VÉGÉTAL «ЛІФТИНГ ТА ЗМІЦНЕННЯ»

YVES ROCHER ГАММА LIFTING VÉGÉTAL «ЛІФТИНГ ТА ЗМІЦНЕННЯ»

СИРОВАТКА та КРЕМ

Експерти Рослинної Косметики Yves Rocher віднайшли дику рослину, що володіє неймовірним ліфтинг-ефектом, та розкрили секрет її життєвої сили. Надзвичайна витривалість дикої рослини Дівоча Краса (лат. Ajuga reptans) зумовлена високим вмістом рослинного колагену, з якого вдалося отримати і запатентувати унікальний концентрат, що відновлює структуру шкіри.
Концентрована Сироватка для Обличчя  і Шиї Lifting Végétal

Сироватка має легку зволожувальну текстуру та миттєво вирівнює рельєф шкіри. З першого застосування помітне скорочення глибини зморшок, відновлення контурів овалу обличчя, зміцнення шкіри на клітинному рівні. При тривалому використанні шкіра виглядає більш пружною, а кількість зморшок зменшується.

Повноцінний об’єм: 30 мл Ціна повноцінного об’єму: 885 грн

Денний крем для обличчя і шиї Lifting Végétal

Крем моделює контури обличчя, зміцнює шкіру на клітинному рівні та зменшує виразність зморшок. Його дивовижно комфортна текстура миттєво  проникає глибоко в шкіру, зволожує та насичує її, дарує відчуття комфорту.

Повноцінний об’єм: 50 мл Ціна повноцінного об’єму: 819 гр

5 та 7 мл
Бонус

Бонус

Babe Laboratorios Aloe Gel

Зволожує, заспокоює і пом'якшує шкіру і дарує їй негайне відчуття комфорту.
Містить 100% чистий алое вера, регенеруючі властивості якого посилюються завдяки вмісту в гелі заспокійливих і зволожуючих активних компонентів.
Після нанесення не залишає почуття липкості.

BENTON

BENTON

МАСКА ЗАСПОКІЙЛИВА З АЛОЕ

48% води з листя алое і екстракт алое у складі маски забезпечують інтенсивне живлення, протизапальний ефект та усувають подразнення шкіри. Алое збільшує еластичність шкіри, адже має яскраво виражену зволожуючу дію і здатне уповільнити процеси старіння.Антиоксидантний захист та покращення мікроциркуляції надає вода зеленого чаю у складі. Екстракт огірка тонізує, освіжає, вирівнює тон і зменшує набряки.

Повноцінний об’єм: 23 г Ціна маски: 69 гр

23 г
CARMEX

CARMEX

БАЛЬЗАМ ДЛЯ ГУБ SUGAR PLUM

Цей американський бальзам піклується про здоров'я ваших губ, захищає їх від зневоднення, знімає подразнення та загоює найдрібніші тріщинки. Він стане відмінним засобом для догляду, допоможе захистити ніжну шкіру від впливу сонця, вітру чи низьких температур. Екстра-зволожуюча формула зробить ваші губи надзвичайно м'якими, охолодить і знеболить подразнені ділянки, а солодкий аромат цукрової сливи подарує чудовий настрій на весь день. Повноцінний об’єм: 7.5 г Ціна повноцінного об’єму: 100 грн
Повноцінний об’єм: 7.5 г
PACOLLECTION

PACOLLECTION

КОЛЕКЦІЯ АРОМАТІВ

6 нових ароматів-емоцій сміливої колекції Pacollection від Paco Rabanne: геніальний, сексуальний, надзвичайний, небезпечний, божевільний, сильний — який оберете ви? Всі ноти в цій унісекс колекції навмисно зроблені трохи штучними. Креативний директор бренду Жульен Доссена вважає це суперсучасним способом показати ту сторону Paco Rabanne, яка завжди знаходиться в пошуку нової концепції розкоші. Для цих ароматів бренд вперше розробив спеціальні гнучкі флакони, що не б’ються. В коробочці представлені монодози ароматів: Crazy Me – з нотами сандалу, мімози та васабі, Genius Me– розмарин, мох, цитрус, Strong Me – ром, ваніль.Також в колекції ви знайдете аромати Fabulous Me –гарбуз, сандал ревінь, Dangerous Me – ваніль, імбір, сіра амбра та кедр та Erotic Me –молоко, шкіра. Повноцінний об’єм: 62 мл Ціна повноцінного об’єму: 2346 гр
3 монодози