Wonderbox (NY TotalCareBox)
NY TotalCareBox WonderBox

Что в коробочке

CAROLINA HERRERA

CAROLINA HERRERA

Good Girl та Bad Boy

Глибокий розкішний аромат для вас символізує витонченість та жіночність. Він створений для молодих, темпераментних і волелюбних жінок. Квітково-східна композиція розкривається нотками мигдалю й кави, далі - туберози й жасмину, а у фіналі звучать боби тонка та какао, які захоплюють у світ солодких мрій та створюють ауру зваблення.  

Композиція аромату для нього асоціюється з героїзмом і силою, характеризує непередбачуваних, неординарних і привабливих чоловіків. Яскраві ноти шавлії, зеленого бергамота і перцю поєднуються з чуттєвою насиченістю бобів тонка, какао і амбри. Bad Boy підкреслює світлу і темну сторони сучасного чоловіка. Ідеальна мужня пара до Good Girl.

Повноцінний об’єм: Good Girl - 30 мл, Bad Boy - 100 мл

Ціна повноцінного об’єму: Good Girl - 1967 грн, Bad Boy - 3190 грн 


1,5*2
TheBalm

TheBalm

Тіні He said She said

Для трендового макіяжу не вистачає трішки сяйва. У ваших руках класична формула theBalm, в кращих традиціях якості та у неймовірному універсальному відтінку. Нанесіть тіні на повіки пензликом або навіть пальцем. А у зовнішній кутик ока додайте… той самий бронзер, яким оформлювала обличчя. Так погляд стане виразнішим, а макіж – гармонічним.
Ще трішки, вже у якості хайлайтера на вилиці, над верхньою губою - для додаткового об’єму та в зону декольте
Тіні представлені у палітрі What’s the Tea (9 тіней+2 праймери). Ціна: 1062 грн
Yves Rocher

Yves Rocher

Парфумована вода Cuir de Nuit

Ароматна новинка 2019 року, яка зігріває та обіймає нотами ванілі, какао, кави та перцю, створює затишний настрій. Нотка перцю додає аромату пікантної мужності, тому він цілком підійде не тільки поціновувачкам ванілі, а й чоловікам. Це аромат спокуси з чуттєвими нотами, якому неможливо опиратися. Нотка какао створює ніжний та привабливий шлейф.

Повноцінний об’єм: 30 мл

Ціна повноцінного об’єму: 975 грн 


7 мл
BTN

BTN

BTN Крем-кондиціонер, що не потребує змивання

Кондиціонер підходить для щоденного використання, не потребує змивання та захищає волосся від втрати кольору. Містить масло ши, яке миттєво усуває ламкість і посічені кінчики волосся, відновлює здоровий блиск і надає волоссю гладкість і шовковистість, а тому з легкістю застосовується і для фарбованого, і для не фарбованого волосся. Повноцінний об’єм: 300 мл Ціна повноцінного об’єму: 441 грн
300 мл
Dermaglin

Dermaglin

Маска для грудей і зони декольте

Під гарною сукнею має бути ще гарніша та м’яка, пружна та шовковиста шкіра. Маска розгладжує мікрорельєф шкіри, стимулює мікроциркуляцію крові, тонізує, підтягує та забезпечує ліфтинговий ефект завдяки зеленій кембрійській глині, яка багата мінеральними речовинами, та апельсиновій олії.

Повноцінний об’єм: 100 г

Ціна повноцінного об’єму: 165 грн 


100 г
Avenir

Avenir

Тіні для брів

Гарно оформлені брови надають обличчю виразності. Головне, виділити їх максимально природно. Використайте один відтінок з палітри, або відразу усі три для максимально натурального ефекту, а воском закріпіть волоски. У боксі представлений повноцінний об’єм. Ціна: 121 грн
Elfa Pharm

Elfa Pharm

крем Panthenol

Подбає про ділянки тіла, які найбільше страждають взимку, адже до складу крему входять декспантенол, масло ши, олія персика, а також вітамін Е, які активно борються із сухістю та лущеннями, загоюють тріщинки та активізують відновлювальні процеси шкіри. Крем – чудовий порятунок для обморожених чи обвітрених ділянок шкіри. Підходить як для тіла, так і для обличчя. За необхідності, наносити крем можна кожні дві години. Повноцінний об’єм: 75 мл Ціна повноцінного об’єму: 58 грн
20 мл
Бонусы

Бонусы

З турботою про красу ваших рук, до всіх боксів ми поклали набір від Komilfo: пилочка, апельсинова паличка та баф. До речі, його зручно завжди мати з собою у сумочці, щоб ненароком надломлений ніготь не створив зайвих проблем.
Ще одним класним бонусом у коробочках Total Care стали милі конвертики від улюбленого бренду натуральної профілактично-лікувальної косметики Just зі Швейцарії одразу з кількома засобами. Кожна власниця боксу знайшла там семпли кремів-бестселерів бренду та спрей Еукасол. 
В усіх боксах у якості бонусу для догляду за волоссям були представлені семпли від бренду  Palmer's: розгладжуючий шампунь та кондиціонер із серії "Олія оливи" - справжня знахідка для людей з неслухняним волоссям.

А от від John Frieda  бонусом був дует Sheer Blonde – улюбленець дівчат з фарбованим волоссям та з натуральним блондом. Кондиціонер та шампунь живлять рослинними екстрактами, піклуються про насиченість світлих відтінків та відновлюють необхідний рівень вологи. Засоби підходять для щоденного використання.

Догляд

Догляд

Benton Honest Cleansing Foam

Корейська пінка для вмивання дбайливо очищає шкіру обличчя, запобігає появі сухості та доглядає. Масло насіння камелії японської нормалізує гідроліпідний баланс, лауринова кислота загоює та бореться з акне, масло ши зволожує, а центелла азіатська стимулює синтез колагену та прискорює регенерацію шкіри.

Повноцінний об’єм: 150 г Ціна повноцінного об’єму: 320 грн 

Caudalie Укріплююча сироватка з ефектом 3D моделювання

Сироватка містить 93% інгредієнтів натурального походження, які зміцнюють і тонізують шкіру, розгладжують зморшки та моделюють контури обличчя. Ресвератрол виноградної лози і мікрокомплекс гіалуронової кислоти сприяє природному виробленню гіалуронової кислоти клітинами шкіри. Ніжний трав'яний аромат цьому засобу надає унікальний фітоароматичний комплекс: екстракт квітів ромашки, лавандової води, петигрейну, чебрецю, шавлії і свіжої м'яти.

Повноцінний об’єм: 30 мл Ціна повноцінного об’єму: 1900 грн 

Phytomer  Крем-сорбет для обличчя і шкіри навколо очей

Чудовий крем з регенеруючими властивостями бореться з тьмяністю і млявістю шкіри, ознаками втоми. Його формула інтенсивно насичує вологою, робить шкіру свіжою та доглянутою, адже збагачена унікальним комплексом OLIGOMER, що підсилює здатність епідермісу дихати в забрудненому середовищі і насичує його цінними вітамінами, мінералами.

Повноцінний об’єм: 50 мл Ціна повноцінного об’єму: 3129 грн

3Lab Зволожуючий денний крем для обличчя VITA/Омолоджуючий крем Perfect (в наборі ви знайдете один з засобів)

Легкий гелевий крем Vita забезпечить шкірі пружність та молодість, наситить вітамінами та морськими мінералами, захистить від впливу УФ-променів. У складі крему абиссин 657 - мікроорганізм, знайдений на дні моря, який заспокоює навіть найчутливішу шкіру, вітаміни А, С, Е - захищають шкіру від впливу вільних радикалів, Japanese Red Grass - натуральний екстракт, багатий калієм, забезпечує цілодобове зволоження епідермісу.

Крем Perfect впливає на всі ознаки старіння шкіри, зміцнює, зволожує й підтягує шкіру. Містить рослинний комплекс 3LAB (фенхель, хміль, ембліка, омела біла, меліса, деревій, ромашка, корінь солодки, зелений чай), який тонізує, регенерує і підвищує міцність капілярів. Екстракт алое вера у складі має заспокійливу дію, відновлює пошкоджені клітини, зволожує.

Повноцінний об’єм: 58 мл Ціна повноцінного об’єму: Vita - 4200 грн, Perfect - 5360 грн

Benton Маска заспокійлива з Алое

48% води з листя алое і екстракт алое у складі маски забезпечують інтенсивне живлення, протизапальний ефект та усувають подразнення шкіри. Алое збільшує еластичність шкіри, адже має яскраво виражену зволожуючу дію і здатне уповільнити процеси старіння.Антиоксидантний захист та покращення мікроциркуляції надає вода зеленого чаю у складі. Екстракт огірка тонізує, освіжає, вирівнює тон і зменшує набряки.

Ціна маски: 69 грн 


Caudalie Кондиціонер для губ - зволожуючий антиоксидант 

Чудове відновлення навіть критично зневодненої шкіри губ. Засіб не залишає шансів неприємним відчуттям пересихання та забезпечує необхідне живлення та зволоження. Стабілізовані поліфеноли кісточок винограду мають антивікову і антиоксидантну дію. Нанесений по контуру губ, засіб ефективно бореться зі зморшками у цій зоні.

Повноцінний об’єм: 4 г Ціна повноцінного об’єму: 206 грн