Wonderbox (WonderBox Birthday Edition + та WonderBox Birthday Edition)
WonderBox Birthday Edition + та WonderBox Birthday Edition WonderBox

Что в коробочке

PACO RABANNE

PACO RABANNE

PACO RABANNE

Нова інтерпретація легендарного аромату точно сподобається поціновувачкам квітково-шипрових композицій. Цей парфум — про сильну, пристрасну та впевнену у собі дівчину, яка зачаровує всіх, хто з’являється на її шляху. Композиція аромату чудово передає її характер: спочатку ви відчуєте солодкий і соковитий апельсин, згодом магнолія та цитрусові бутони розкриють вашу істинну красу, а фінальні ноти коньяку, пачулі та стиглої груші додадуть пікантності та п‘янкої загадковості аромату.

 

Повнорозмірний об’єм: 30 мл

Ціна повнорозмірного об’єму: 1840 грн 

5 мл
OGX

OGX

Олія-спрей Гавайський Горіх
Глибоко проникає у структуру волосся, зволожує його, насичує вітамінами та поживними речовинами, сприяє регенерації пошкоджень. Окрім цього, олійка може використовуватися для термозахисту волосся, адже створює невагому захисну плівку, яка захищає волосся від впливу високих температур під час сушки чи укладки. Завдяки Kukui Oil Anti-Frizz Hydrating Oil навіть сухі та тонкі пасма стануть зміцненими, еластичними та сяючими.

Повноцінний об’єм: 118 мл. Ціна: 248 грн

*тільки в коробочках WonderBox Birthday Edition +

Живильна сироватка Кокосове Молоко/Легка кератинова олія-спрей

Серум Coconut Milk Anti-Breakage Serum поверне волоссю здоров’я та красу. Його легка формула та текстура не обтяжують навіть дуже тонке волосся і не залишить жирних слідів. Натуральне кокосове молоко, в основі засобу, є цінним джерелом вітамінів, мікроелементів, флавоноїдів та гідролізаторів. Серум буквально змінить ваше волосся: воно буде шовковистим, слухняним, здоровим та сяючим.

Відновлююча олійка з кератином та аргановою олією попередить появу ламкості та надасть волоссю м‘якість та блиск. Вона не склеює пасма, не залишає жирних слідів та не обтяжує волосся, допомагає легшому розчісуванню, захищає волосся від впливу високих температур та насичує його кератином.

Повноцінний об’єм: 118 мл. Ціна: 248 грн

*тільки в коробочках WonderBox Birthday Edition


Mr.Scrubber

Mr.Scrubber

Кавовий скраб для тіла Sexy Сhocolate

Свіжозмелені зерна арабіки та робусти м'яко і ретельно очищують шкіру, вирівнюють її, запобігають появі та усувають видимі прояви целюліту, зменшують кількість і глибину розтяжок. 7 цінних олій в складі глибоко живлять, додатково пом'якшують і тонізують шкіру. Тіло після скрабування виглядає ідеально зволоженим і доглянутим, набуває спокусливого шоколадного аромату.

Повноцінний об’єм: 200 гр Ціна повноцінного об’єму: 239 грн 

100 г
DermaE

DermaE

Концентрований серум з вітаміном С

Серум подарує вашій шкірі сяючий та здоровий вигляд. Процеси відновлення та зволоження прискорюються завдяки активним компонентам засобу: Вітамін С захищає шкіру завдяки своїй інтенсивній антиоксидантній дії, а також вирівнює тон шкіри, зміцнює дрібні судини та надає шкірі більшої еластичності,гіалуронова кислота ефективно зволожує клітини епідермісу та розгладжує дрібні зморшки,екстракт алое та вітамін Е глибоко зволожують та відновлюють шкіру,пробіотики та екстракт зеленого чаю сприяють поліпшенню природного захисного шару, підвищують імунітет шкіри та усувають запальні процеси. 

 Повноцінний об’єм: 60 мл Ціна повноцінного об’єму: 661 гр

7 мл
Бонусы

Бонусы

theBalm

theBalm

Помада Meet Matt(e) Hughes, тіні повік What’s The Tea?

Приємні текстури, легке нанесення та насичені пігменти — все це про theBalm.

Помада Meet Matt(e) Hughes чудово підкреслить вашу природню красу цієї осені. Олія перцевої м‘яти, яка міститься у помаді, робить губи більш пухкими на чуттєвими, а сама помада лягає ідеально рівним шаром, не стягує губи та тішить вас своїм насиченим та неймовірно красивим кольором.

Тіні для повік з палетки What’s The Tea від theBalm – ваш найкращий помічник в створенні будь-якого мейку. Використовуйте їх самостійно для нейтрального макіяжу, або як базу під будь-які інші тіні для посилення їх кольору.

 Повнорозмірний об’єм: помада 7.4 г; тіні – в палетці What’s The Tea,Ціна повнорозмірного об’єму: помада 502 грн; палетка What’s The Tea 1062 грн
1,5 мл и 1,2 г
Laneige

Laneige

Laneige Prefect Renew Cream, Laneige Prefect Renew Eye Cream

В пошуках ідеального крему? Спробуйте Laneige Prefect Renew Cream. Його формула з бетаїном, скваланом, аденозином та натуральними екстрактами та оліями підтримає оптимальний баланс зволоження та шкіри та уповільнює процеси старіння. В результаті використання засобу ваша шкіра буде м‘якою, сяючою та матиме рівний, здоровий тон. А для ніжної шкіри навколо очей спробуйте Laneige Prefect Renew Eye Cream. Октакозанол та цераміди у складі крему підвищують тургор шкіри, розгладжують дрібні зморшки, зволожують та насичують антиоксидантами.

Повнорозмірний об’єм: 20 г, 50 г Ціна повнорозмірного об’єму: 1400 грн, 1950 грн

10 мл , 3 мл

*тільки в коробочках WonderBox Birthday Edition + 


Prefect Skin Refiner, Prefect Renew Emulsion
В пошуку свого ідеального догляду за шкірою? Спробуйте Laneige Prefect Skin Refiner — тонер, який відновлює еластичність шкіри, пом‘якшує її, моментально зволожує та оновлює. Активні компоненти, серед яких гіалуронова кислота, вода з керамідами та біосахариди, ефективно борються з проявами старіння та омолоджують шкіру. Після використання ви помітите, що шкіра стала ніжною, наче шовк, сяючою, доглянутою та красивою. А для найкращого ефекту, використовуйте тонер у комплексі з емульсією Laneige Prefect Renew Emulsion, яка додатково відновлює та захищає шкіру від негативного впливу зовнішніх подразників.
Повноцінний об’єм: 120 г, 100 г . Ціна повноцінного об’єму: 1375 грн, 1200 гр
15мл, 15 мл
*тільки в коробочках WonderBox Birthday Edition 
 

Babe Laboratorios

Babe Laboratorios

Очищуючий гель для вмивання для жирної та проблемної шкіри STOP AKN та Матуючий зволожуючий крем для жирної та схильної до висипань шкіри STOP AKN

Жирна шкіра? Розширені пори чи висипання? Досконале рішення для щоденного догляду за проблемною шкірою від іспанського бренду BABE Laboratorios – серія STOP AKN.

Гель з унікальною формулою, збагаченою натуральними компонентами, чудово очищує не пересушуючи шкіру. Звужує пори, регулює роботу сальних залоз, а також сприяє пілінгу верхнього шару клітин. З ним шкіра більш гладенька та сяюча здоров’ям.

*тільки в коробочках WonderBox Birthday Edition + та 7.1

Крем забезпечує необхідне зволоження шкіри та завдяки спеціальній формулі усуває жирний блиск і зменшує запалення на шкірі. Збагачений активними антисептичними, себорегулюючими, пом'якшуючими і відновлюючими компонентами. Допомагає усунути дрібні дефекти після акне. Некомедогенний та гіполлергенний.

 

Повнорозмірний об’єм: 200 мл, 50 мл

Ціна повнорозмірного об’єму: 247,5 грн; 330 грн

5 мл та 5 мл
Loma

Loma

Шампунь та кондиціонер для щоденного використання

Органічні шампунь та кондиціонер для щоденного використання з ароматом апельсина, мандарина та грейпфрута. Шампунь не вимиває пігмент з фарбованого волосся, не містить сульфатів, парабенів, глютену та сої і чудово підходить для всіх типів волосся. Щоденний органічний кондиціонер подарує вашому волоссю блиск, ідеальне розчісування та термозахист. Використовуйте шампунь у комплексі з кондиціонером, щоб досягти найкращого зволоження, гладкості та блиску вашого волосся.

Повнорозмірний об’єм: 355 мл, 355 мл .Ціна повнорозмірного об’єму: 644 грн, 695 грн
15 мл
Novexpert

Novexpert

Багатофункціональний засіб для догляду за губами Lip Up

Це справжній б‘юті-хелсі-засіб 7-в-1 для ваших губ.

Він додає чіткішого контуру; надає природний блиск; створює ефект «мікроін‘єкції» — додає більшого об‘єму; розгладжує зморшки; усуває перші вікові прояви; загоює тріщинки на губах та зменшує сухість; заспокоює шкіру.

Повноцінний об’єм: 8 г Ціна повнорозмірного об’єму: 644 грн

8 г
Ella Bache

Ella Bache

Гіалуронік крем-маска інтенсивно зволожуюча

Крем-маска з гіалуроновою кислотою подарує вашій шкірі почуття комфорту, зменшить сухість та стягнутість, наповнить шкіру вологою. Результат ви помітите одразу ж після першого використання: шкіра буде зволоженою, дрібні зморшки розгладяться, а тон буде рівним та сяючим.

Повноцінний об’єм: 50 г. Ціна повноцінного об’єму: 885 гр

*тільки в коробочках WonderBox Birthday Edition +

15 мл
GUAM

GUAM

Антицелюлітна маска з морських водоростей з охолоджуючим ефектом Alga Artica/антицелюлітна маска з водоростей GUAM FIR з зігріваючою дією

Alga Artica  - ефективний та безпечний антицелюлітний засіб на основі морських водоростей. Маска сприяє мікроциркуляції крові у клітинах та нормалізації обміну речовин. Завдяки цьому шкіра стає більш тонізованою, тургор відновлюється, а стінки судин зміцнюються. Також маска містить активні речовини пролонгованої дії, які покращують вашу шкіру протягом 24 годин після використання маски.

GUAM FIR - антицелюлітна зігріваюча маска, яка допомагає змоделювати красивий силует. Концентрована формула з морськими водоростями, рослинними екстрактами та ефірними оліями відновлює та розгладжує шкіру, сприяє виведенню токсинів. Окрім цього, маска також містить мікрочасточки чорного турмаліну, який відбиває тепло тіла у вигляді інфрачервоних променів, що покращують мікроциркуляцію крові.

Повноцінний об’єм: 500 г Ціна повноцінного об’єму: 1217 грн, 1281 гр

*тільки в коробочках WonderBox Birthday Edition +

90 г
L’Occitane

L’Occitane

Очищуючий гель Aqua Reotier

Ніжний гель для вмивання, збагачений кальцієм. При контакті з водою трансформується в легку піну, яка м‘яко очищає шкіру. Завдяки цьому, Aqua Reotier ефективно усуває забруднення, видаляє залишки себуму та макіяжу, не пересушуючи шкіру. Використовуйте гель зранку та ввечері, перед нанесенням улюблених б‘юті-засобів.

 Повноцінний об’єм: 195 мл Ціна повноцінного об’єму: 599 грн

*тільки в коробочках WonderBox Birthday Edition

40 мл