WonderBox Beautiful Ukraine

28 Серпня 2019 2068 1

Україна — надзвичайна! Ми обожнюємо нашу природу, культуру, традиції, і звісно ж, людей, які створюють неймовірні речі. Саме тому вже 5 років поспіль ми збираємо круті новинки українського б’юті-ринку у спеціальному випуску WonderBox Beautiful Ukraine. І кожного року ми тішимося, адже всього лише за один рік з’являється величезна кількість нових косметичних продуктів, які нічим не поступаються світовим іменам. Приготутейся відкривати красу України разом з нами!

Beautiful Ukraine.jpg


Ecoton Group .Косметичка 

Cosmetic bag.jpg

Ми вирішили, що у такому особливому ювілейному випуску WonderBox і упаковка має бути особливою. І цього разу — це мегатрендова та екологічна косметичка, виготовлена з картону, що миється. Вона дуже зручна, стильна, вмістка та невибаглива у догляді і, судячи по першим відгукам, вже встигла вразити підписниць WonderBox. У разі забруднень, достатньо всього лиш протерти її вологою серветкою або навіть випрати у пральній машинці! Впевнені, вам вона точно буде до вподоби і стане вашою найкращою супутницею в подорожах Україною (і не тільки :))

Avenir 

Комплекс для волосся Hair Reconstruction 

Avenir.jpg

3-х етапний комплекс з WonderBox Beautiful Ukraine чудово дбає про відновлення пошкодженого волосся:

Шампунь — м’яко очищує шкіру голови та волосся від забруднень та залишків стайлінгових засобів;

Кондиціонер — закриває кутикулу волосся, насичує його активними компонентами, що забезпечують гладкість та еластичність;

Флюїд — захищає волосся від негативного впливу високих температур під час укладки або сушки, надає здоровий блиск та пружність волоссю, не обтяжуючи його.


При використанні усіх засобів з лінійки, видимий результат вже після першого використання.

dini 

Помада з матуючим ефектом

Матова помада з’явилася на полицях б’юті-корнерів досить давно, та з тих пір не залишає списки базових must-have мейкап-засобів у косметичці кожної дівчинки. У WonderBox Beautiful Ukraine ми представили класний варіант матової помади від українського бренду Dini. Її легка текстура забезпечує відчуття комфорту на губах протягом дня, а стійка формула дарує губам неперевершений вигляд, адже створює ідеальне оксамитове покриття, даруючи яскравий, насичений колір. До речі, ви можете використовувати її у якості рум’ян: просто нанесіть невелику кількість помади на кінчики пальців та розподіліть легкими рухами по відповідних ділянках на обличчі. 

Dini+esse.jpg

Esse

Парфуми, які закохають з першого подиху! У кожній WonderBox Beautiful Ukraine ви знайдете 2 семпли з чотирьох:

Esse Fragrance 52 — легкий фруктово-квітковий аромат на кожен день, який чарує своєю виразністю та шлейфом. Екзотичні фрукти, що звучать на початку, неначе поєдналися у кисло-солодкий коктейль. Далі вступають квіткові ноти: жасмин, піон та конвалія надають Esse 52 прохолоди та глибини. Серце аромату — червоні ягоди, навпаки, пом’якшують парфюм та додають йому легкості, а ванільна орхідея плавно переводить вас до яскравих деревних нот, дубового моху та мускусу.

Esse Fragrance 89 — універсальний пудровий аромат зі східними мотивами буде доречним як на діловій зустрічі, так і на романтичній прогулянці. Першим у композиції Esse 89 ви почуєте насичений амельфітанський лимон та терпкий чайний лист, після чого дзвінку свіжість аромату надасть журавлина. У середині піраміди Esse 89 вдало поєднуються контрастні ноти теплого піона та холодного жасмину, а доповнює їх екзотична водяна лілія. Пікантність та чуттєвість шлейфу дарують ноти деревини та пачулі. 

Strawberry Elixir —  багатогранний, гурманський східний аромат, який точно буде тобі до вподоби, якщо ти любиш неординарні парфуми. Strawberry Elixir — немов би десерт, який хочеться скуштувати: на початку ти відчуєш ноти мигдалю та солодкої полуниці, чуттєвий характер аромату передають ваніль та перуанський бальзам, а закінчує композицію тепле та ненав’язливе поєднання мигдалю та білого мускусу.

Coffee Elixir — насичений, яскравий аромат, який оцінять поціновувачі нішевих парфумів. Насичений букет кавово-тютюнових нот м’яко переливається ароматом троянди та амбри з білим мускусом. Це ідеальні парфуми для холодної пори року, адже вони здатні зігріти навіть у найпрохолодніший день.


Також, у WonderBox Beautiful Ukraine на підписниць чекає багато класних засобів для догляду за обличчям. Ми пропонуємо використовувати їх у такій послідовності:

1. Ніжний фітомус для вмивання від White Мandarin дбайливо очистить шкіру від забруднень та подарує відчуття легкості і свіжості. Завдяки натуральним екстрактам водоростей, волошки, гамамелісу, мильного кореня та м’яким ПАВ на основі рослинних олій, фітомус підтримує природний рівень зволоження шкіри та надає їй пружності.  

White Mandarin.jpg

До речі, спеціально для підписниць WonderBox бренд натуральної косметики White Mandarin підготував особливий подарунок — фірмовий махровий тюрбан для сушіння волосся!

Переходь за посиланням в Instagram, напиши у коментарях про своє бажання замовити засоби для догляду за волоссям бренду натуральної косметики White Mandarin, а саме:  

Шампунь будь-якої серії + Бальзам будь-якої серії + Маску для волосся серії «Цілющі трави» і разом із замовленням ти гарантовано отримаєш подарунок!

https://www.instagram.com/whitemandarin_ua/

http://whitemandarin.com/

2. Міцелярний тонік «Молодість шкіри» від бренду Зелена Аптека тонізує та готує шкіру до наступних етапів у догляді, завдяки потрійній дії:

Делікатне очищення від залишків мейкапу, себуму та зовнішніх забруднень;

Абсорбція токсинів;

Збільшення пружності шкіри та зменшення маленьких зморшок.

Колаген та мигдальна олія у складі засобу добре тонізують шкіру, омолоджують та ефективно готують шкіру до основного догляду, насичуючи її клітини мінералами, амінокислотами і мононенасиченими ліпідами. 

Dr Sante+ЗА.jpg

3. Омолоджуючий серум для обличчя від Rose Mosketa активує природні процеси регенерації клітин, збільшує еластичність та забезпечує рівний тон шкіри. Головний компонент серуму — екстракт білої ікри, надає шкірі пружності, робить контури обличчя більш чіткими та збільшує її еластичність та тонус. Серум має легку текстуру, тож швидко поглинається шкірою та активує природні процеси регенерації клітин. Після використання засобу тон обличчя вирівнюється, шкіра зволожується та наче світиться зсередини.

Rose Mosketa.jpg

4. Зволожуючий крем для шкіри навколо очей AQUA THERMAL Dr.Sante подбає про зволоження найніжніших ділянок шкіри на обличчі. Крем на основі гіалуронової кислоти і термальної води з джерела MINISTÈRE DE LA SANTÉ забезпечує активне зволоження протягом 24 годин. Гіалуронова кислота відома своїми надзвичайними anti-age та зволожувальними властивостями, за рахунок того, що її молекули утримують воду всередині клітин. В результаті — дрібні зморшки розгладжуються, сліди втоми зникають, а твій погляд сяє.

5. Крем з олією кісточок томатів Idealift™ від Mr.Scrubber дбає про пружність та еластичність шкіри. Головний компонент — олія томатних кісточок, швидко поглинається шкірою, не залишає відчуття маски на обличчі та проникає в глибокі шари шкіри, насичує її вологою, необхідними вітамінами і мінералами. Завдяки цьому крем заповнює зморшки зсередини та підтримує тонус шкіри. Надає обличчю пружності, доглянутості та свіжості.

MrScrubber.jpg

5. Крем «Інтенсивне зволоження» з омега 3-6-9 від Pharmea. Формула крему збагачена омега 3-6-9, оливковим скваланом та натуральними оліями. При щоденному використанні цього крему шкіра стане більш зволоженою, м‘якою та сяючою зсередини, а дрібні зморшки розгладяться. Також ти можеш використовувати крем «Інтенсивне зволоження» в якості бази під мейкап, завдяки його легкій текстурі, яка швидко поглинається шкірою. 

Pharmea.jpg

6. Найголовніший б‘юті-супутник цього літа — мінеральна вода-спрей @morshynska.ua. Не уявляємо жодного спекотного дня без води-спрею Моршинська у сумочці! Вона чудово тонізує, освіжає, зволожує та заспокоює шкіру. А завдяки зручному формату її легко взяти з собою куди-завгодно: в машину, на тренування, в подорож або на роботу.

Morshynska.jpg

Перші враження наших підписниць: 

Reviews.png

Такою була WonderBox Beautiful Ukraine 2019. Цікаво, якими будуть ваші враження від українського випуску! 

Розкажіть нам про них у своєму відгуку в Instagram та обов’язково відмічайте в ньому наш аккаунт @wonderbox_ua ❤️

BU set.jpg

Вас також може зацікавити