WonderBox 7.1: Огляд наповнення

19 Жовтня 2019 2541

День Народження WonderBox — особливе та найулюбленіше свято не лише для нас, а й для тисяч дівчат з усієї України, тому ми зробили все можливе, щоб вересневі бокси стали особливо вражаючими для наших підписниць. І нам це 100% вдалося! 

Тільки но подивіться перші відгуки про них – це щось неймовірне!

Снимок экрана 2019-10-19 в 09.30.30.png

У вересні на честь нашого 7-річчя крім стандартного випуску WonderBox 7.1 вийшли ще два спеціальних лімітованих: Birthday Edition та Birthday Edition +

Наповнення наповнення кожного з них — маленька мандрівка країнами світу! І у вас є унікальний шанс теж насолодитися нею, тому що підписка на бокси 7.1 ще відкрита! Встигніть подарувати собі цю маленьку незабутню всесвітню б’юті-подорож! Рушаймо?

WonderBox 7.1.jpg

Замовити коробочку можна вже зараз ось тут

Lady Million Empire Paco Rabanne

Paco Rabanne 2.jpg

Bonjour!

Гадаєте насолодитися France romantique можна, лише прокинувшись у Франції?

А ось і ні ))

Парфум, представлений у перших вересневих боксах, Lady Million Empire від Paco Rabanne здатен перенести вас туди, як тільки ви вперше відчуєте його ніжний квітковий аромат.  

Композиція нового Empire з відомого сімейства Lady Million наче маленький телепорт у апельсинові сади десь у мальовничому Провансі, де сонце зігріває стиглі та солодкі плоди... їх аромат чудово доповнює головну ноту серця парфуму — Магнолії. А витончені акорди пачулі, сливи та коньяку – неординарний фінал звучання новинки від улюбленого Paco Rabanne. 

Цей вражаючий рожевий діамант для впевненої у собі дівчини, яка здатна підкорити світ! Нам, сучасним дівчатам, так пасує! впевненість))

* У лімітованих випусках WonderBox Birthday Edition та Birthday Edition + аромат був представлений у мініатюрах, у стандартному WonderBox 7.1 — у семплі.

Додатково кожна з підписниць випуску отримала ексклюзивну картку-знижку на 500 грн на покупку аротматів Paco Rabanne у мережі Brocard

Як щодо прогулянки Лос-Анджелесом? 

З неймовірно розкішним блискучим волоссям та бездоганним нюдовым мейкапом після б'юті-сеансу з коробочкою 7.1 тільки на зіркову алею! 

Косметика одразу декількох американських брендів зі стандартного випуску WonderBox 7.1 надихає саме на такий настрій!

Шампунь та кондиціонер для щоденного використання від Loma, одна з Арганових олій для волосся OGX та makeup засоби The Balm до ваших послуг!

Шампунь та кондиціонер для щоденного використання Loma (був представлений у всіх боксах)

Loma.jpg

Органічні шампунь та кондиціонер з ароматом цитрусових — апельсина, мандарина та грейпфрута піклуються про красу та здоров’я волосся. Шампунь — чудове рішення для щоденного догляду, адже він підходить для всіх типів волосся, не вимиває пігмент, не містить сульфатів, парабенів, сої та глютену. Щоденний кондиціонер забезпечує волоссю м’яке зволоження без обтяження, здоровий блиск та шовковистість. 

OGX Argan Oil of Morocco Penetrating або OGX Argan Oil of Morocco Extra Penetrating (з WonderBox 7.1)

OGX 1.jpg

Олія OGX доведе образ до неперевершеності! 

Голівуд обожнює блиск та сяйво, тож підіграємо йому!

Обидві олійки — справжнє спасіння для пошкодженого, сухого та виснаженого фарбуванням волосся, адже арганова олія славиться своєю неймовірною зволожуючою та відновлюючою дією. Вони швидко повертають здоровий блиск навіть дуже пошкодженому волоссю, що після догляду з олією буквально віддзеркалює світло, а їх аромати - маленька історія кохання. 

Argan Oil of Morocco чудово живить та зволожує навіть дуже сухе волосся без обтяження, робить його м’якими на дотик, сяючим та перевтілює щоденну укладку на розкішну зачіску з першого використання.

Олія – must have для дівчат, що мають сухе і пористе волосся по всій довжині. 

OGX Argan Oil of Morocco Extra Penetrating стане чудовим доповненням у догляді за дуже пошкодженим волоссям, наприклад, після агресивного висвітлення чи хімічної завивки. Формула засобу глибоко проникає у його структуру та насичує кератином та мінералами зсередини, надаючи природного блиску та шовковистості. 

Олії та серум OGX (з WonderBox Birthday Edition та WonderBox Birthday Edition +):

OGX.jpg

Kukui Oil Anti-Frizz Hydrating Oil надає волоссю еластичність, неймовірний блиск та силу, моментально зволожує та насичує вітамінами завдяки цінним компонентам олії горіха Кукуї у складі. Після використання олійки волосся доглянуте та під надійним захистом від високих температур і впливу навколишнього середовища.

Keratin Oil Intense Repair Healing Oil заповнює пошкоджені ділянки кератином, не обтяжуючи волосся, надає розкішний блиск та м‘якість. Олія – найкраще доповнення у догляді за тонким та знесиленим волоссям. Усуває його ламкість, зволожує, не склеює, не залишає жирних слідів та не обтяжує волосся, допомагає легшому розчісуванню, захищає волосся та насичує його кератином. 

Coconut Milk Anti-Breakage Serum попереджає пошкодження та інтенсивно зволожує волосся, наповнює його вітамінами. Основний активний компонент — натуральне кокосове молоко – цінне джерело мікроелементів, флавоноїдів та гідролізатів. Серум швидко поліпшує вигляд волосся, роблячи його блискучим, шовковистим та зміцнюється зсередини.

*Наносьте олійки та серуми на висушене рушником волосся перед сушкою чи укладкою. Так вода не заважатиме волоссю поглинути олію і вже після першого використання воно буде тішити вас блиском, м’якістю та еластичністю.

Приємний сюрприз для наших підписниць: бренд надав знижку -25% на весь асортимент OGX! Скористайтеся промокодом OGX2019 на сайті makeup.ua та насолоджуйтесь розкішним голлівудським доглядом за волоссям.

Легкий нюдовий мейкап зробить образ ще крутішим, а ваш день ще незабутнішим!

MakeUp.jpg

Тіні для повік Oh La La та рідка міні-помада Meet Matte ( були представлені у всіх боксах) ніжних нейтральних відтінків від легендарного theBalm до ваших послуг! Нюд – вічна классика, а мініатюри theBalm знамениті своїми яскравим дизайном та зручними об'ємами, яких вистачає дуже надовго.

За доглядові ритуали для обличчя у WonderBox 7.1 цього разу відповідали бренди з сонячної Іспанії, романтичної Франції, мальовничої Польщі та далекої Кореї. 

Можливо саме зараз ранкові б’юті-процедури з засобами від Babe Laboratorios надихають дівчат на мрії про маленьку пригоду в Портавентурі? 

Есенція Caudalie — на мандрівку до Альп, звідки походить бренд. 

Догляд за шкірою з кремами Laneige на вивчення корейської ))

А маски для обличчя від Elfa Pharm – на білет до старовинного Кракова.

Хочете і собі свіженьку порцію натхнення? Вона очікує вас під кришечкою нової WonderBox 7.1 на нашому сайті - замовте її і насолоджуйтесь тестуванням її наповнення.

Очищуючий гель для жирної та проблемної шкіри STOP AKN (був представлений у WonderBox 7.1 та WonderBox Birthday Edition+), матуючий зволожуючий крем (емульсія) для жирної та схильної до висипань шкіри STOP AKN (був у всіх випусках)

Babe 3.jpg

Лінійка STOP AKN від іспанського бренду Laboratorios Babe — відмінне рішення для проблемної шкіри.

Гель ніжно очищує та легко матує шкіру, не пересушуючи її. Унікальна формула гелю, збагачена природними компонентами, піклується про звуження пор, нормалізує роботу сальних залоз та має легкий ефект пілінгу шкіри, завдяки чому її стан покращується, а запалення зникають швидше. 

Крем STOP AKN якісно зволожує шкіру без надлишкового жирного блиску, усуває дрібні дефекти після акне та відновлює її.

Бренд з задоволенням поділився знижкою -5% на весь асортимент Babe Laboratorios та     Biotrade за промокодом VSN786 на сайті makeup.ua

Підсилюйте ефект від крему за допомогою концентрованої рослинної формули есенції-сяяння VINOPERFECT Caudalie ( з WonderBox 7.1), яка забезпечує додаткове зволоження, гладкість, рівний тон шкірі.

Caudalie.jpg

Маски для обличчя Lico Med від Elfa Pharm (були представлені у всіх випусках)

Lico+MED.jpg

Залиште трошки сил для вечірнього б’юті-романтику. Почніть його з однієї з масок від Elfa Pharm, вони чудово підготують вашу шкіру до основного косметичного догляду з засобами від корейського Laneige. Знайомтеся з Elfa Pharm ближче за допомогою інтерв’ю з бренд-менеджером бренду на нашому каналі Youtube. Доречі саме там ми розігруємо подарунки від бренду! Уважно слідкуйте за відео)

Жага до вивчення іноземних мов – це чудово, але щоб порозумітися з цим брендом достатньо мови серця. 

В нікальній формулі засобів з лінійки Perfect Renew, представлених у вересневих боксах, — власна інноваційна розробка Laneige – технологія Skin Rebirth, яка поєднує одразу декілька важливих для краси та молодості активних компонентів: Ceramide Water, флавоноїдів – витяжок з кореню Галангалу ( Азіатського Імбиру). А сама лінійка створена для того, щоб: Швидко позбавляти тьмяного кольору обличчя, повертати еластичність шкірі, наповнювати її вологою, сяйвом та надійно утримувати її протягом цілого дня та розгладжувати перші і більш глибокі мімічні зморшки.

Laneige All_1.jpg

Тонер Laneige Perfect Renew Skin Refiner та емульсія Laneige Perfect Renew Emulsion (WonderBox Birthday Edition) 

Нам дуже подобається, що тонер об'єднує одразу дві косметичні функції: очищення та зволоження шкіри. Такий догляд чудово готує її до поглинання відновлюючої емульсії.

Крем для обличчя Laneige Perfect Renew Cream та крем для шкіри навколо очей Perfect Renew Eye Cream (з боску WonderBox 7.1 та WonderBox Birthday Edition +) 

Наносьте обидва креми у корейскому стилі, легенько вбиваючи їх у шкіру. Після їх використання вона буде сяючою та матиме рівний, здоровий тон. 

Залиште трішки мрій про подорожі Україною. Наступний засіб перенесе вас на Волинь — батьківщину нашого партнеру Mr.Scrubber. Тільки уявіть: ви в старовинному Луцькому замку з чашкою гарячого шоколаду насолоджуєтесь осіннім лагідним сонцем...

Кавовий скраб для тіла Mr.Scrubber Sexy Chocolate (був представлений в усіх випусках)

Mr.Scrubber.jpg

Потішити їм свою шкіру! Зерна арабіки та робусти, ретельно подрібнені, чудово відлущують та очищують шкіру, сприяють пришвидшенню регенераційних процесів, зменшують візуальні прояви целюліту та розтяжки. За зволоження, живлення та тонізування шкіри потурбуються 7 цінних олій у складі скрабу. Після використання засобу шкіра стає неймовірно привабливою, пружною, зволоженою, а тіло набуває приємного шоколадного аромату. Цей скраб — однозначно must have осені!

Тільки у WonderBox Birthday Edition + були представлені

Birthday Edition +.jpg

Бальзам для губ Lip Up Novexpert

noxexpert.jpg

Неймовірний хелсі-б’юті-засіб для губ, що чинить дію 7-в-1:

  • м’яко зволожує;

  • створює ефект наповненості губ, додає об’єму;

  • робить контур губ більш чітким та виразним;

  • надає природний блиск;

  • допомагає при сухості, загоює та заспокоює шкіру;

  • додає яскравості природному кольору губ;

  • має виражений anti-age ефект.

Детальніше про чудо-засіб читайте в нашому блозі.

Гіалуронік крем-маска інтенсивно зволожуюча Ella Bache 

Ella Bache.jpg

Крем-маска з гіалуроновою кислотою швидко повертає шкірі відчуття комфорту, зволожує та робить її пружною. Зменшує сухість і стягнутість (що особливо актуально при наближенні холодної погоди). До того ж, засіб цілком універсальний: ви можете використовувати його як маску, залишивши на обличчі на 10 хвилин, так і у якості крему. Ще більше про особливості використання крем-маски ви дізнаєтеся з нового допису у нашому блозі

Антицелюлітна маска з водоростей GUAM FIR з зігріваючою дією GUAM

Антицелюлітна маска GUAM з морських водоростей з інтенсивною охолоджуючою дією

Guam_2.jpg

Антицелюлітний комплекс, який знаходиться в основі маски GUAM FIR у поєднанні з дією довгохвильового інфрачервоного випромінювання (Far Infrared Rays — FIR) розігріває глибокі шари шкіри і підсилює мікроциркуляцію і значно збільшує засвоєння клітинами шкіри активних речовин, які містяться в морських водоростях і рослинних екстрактах. Маска — гучна новинка бренду минулого року! 

Маска GUAM Artica з морських водоростей з інтенсивною охолоджуючою дією, завдяки ментолу та екстрактам кінського каштану, плющу та орегано, чудово усуває втому та тяжкість у ногах, поліпшує силует та підвищує пружність та тонус шкіри. Засіб зменшує візуальні прояви целюліту, підвищує тургор шкіри та підтримує фігуру у тонусі. Маска — свіженька новинка вже цього року і ми від неї у захваті. Тепер твоя черга тестувати її! 

Тільки у WonderBox Birthday Edition були представлені:

Birthday Edition.jpg

Концентрований серум з вітаміном С від Derma E

Унікальний засіб, який поверне шкірі здоровий, рівний тон та сяяння. 

Завдяки вдалому поєднанню активних компонентів: вітамін С та Е, гіалуронова кислота, пробіотики, екстракт алое та зеленого чаю, серум можна назвати дійсно універсальним засобом.

Очищуючий гель для вмивання Aqua Reotier від L’Occitane

При контакті з водою гель перетворюється у ніжну піну, яка ефективно усуває забруднення, макіяж, пил та залишки себуму. Чудово підходить для щоденного використання, зранку та ввечері.

Тонер Laneige Perfect Renew Skin Refiner та емульсію Laneige Perfect Renew Emulsion

Такими були вересневі бокси, присвячені нашому улюбленому святу і, як завжди, для вас — чарівних підписниць WonderBox. Наша чергова б’юті-подорож добігає кінця, але в вас є можливість продовжити її вже з новим боксом! 

З нетерпінням чекаємо на ваші відгуки та коментарі ❤️



Вас також може зацікавити