Ella Baché - французький шарм та беззаперечна ефективність

14 Жовтня 2019 1250

Обожнюємо б’юті-відкриття так само, як і ділитися ними з підписницям WonderBox! Саме тому у вересневих боксах з лімітованого випуску Birthday Edition + на дівчат чекала крем-маска Гіалуронік від французького бренду Ella Baché.

Ella Bache.jpg

Вона обов'язково мала опинитися в руках справжніх б’юті-дослідників – WonderGils, тому що ми, наприклад, неймовірно були вражені знайомством з нею, не зважаючи на наш неабиякий досвід з тестування найрізноманітнішої косметики зі всього світу.

На знайомство з брендом Ella Baché нас надихнула наша захопленість Францією і особливою харизмою її мешканок. 

Саме ця країна подарувала світові таких ікон стилю: Коко Шанель, Софі Лорен, Маріон Котійяр. Всіх цих жінок об’єднує неймовірний шарм, елегантність та витонченість, а невимушеність їх образів лише сильніше підкреслюю їх природну красу. 

Відомо, що француженки надають перевагу ретельному косметичному догляду та мінімуму макіяжу, надаючи перевагу скоріш оригінальним аксесуарам. Варто лише згадати ці романтичні французькі беретики…

Ми захотіли на своєму досвіді відчути, як це бути француженкою )) Здається нам це вдалося! Французький до глибини своєї б’юті-душі бренд Ella Baché, його чудова крем-маска Гіалуронік, жовтий берет, осіннє листя під ногами по дорозі до офісу WonderBox, теплий круасан та ароматна кава під час написання цієї статті таки зробили свою справу ))

Сподіваємося, наша нова б’юті-історія надихне і вас на скоріше тестування крем-маски Гіалуронік! 

EllaBache_2.jpg

Засіб, якому притаманні всі ці характеристики одночасно, не може не вражати! Маска:

●     надає швидкий та видимий ефект, глибоко та на цілий день зволожує шкіру завдяки гіалуроновій кислоті у складі; 

●     наповнює її корисними мікроелементами та цінними оліями, за рахунок чого шкіра стає м’якою, розгладжується та сяє;

●     була задумана як супер-універсальний продукт, оскільки її можна використовувати у якості спеціального концентрованого SOS-догляду глибокої дії та замість крему, як основний догляд.

Ми із задоволенням протестували крем-маску Ella Baché всією командою і, здається, Тані вдалося описати враження всіх наших дівчат від неї найбільш вдало! Згодні з нею на всі 100%

Буду відвертою, давно мріяла познайомитись з Ella Bache і була впевнена, що вкласти косметику бренду в коробочки -  блискавична ідея.
Вважаю, що нам всім просто пощастило почати справжню дівчачу дружбу саме з крем-маски, адже діє вона безвідмовно.
Моя претензія до подібних продуктів завжди була одна: або вони заважкі і зажирні для щоденного догляду, і вимагають забагато "танців з бубном" як крем, або вони залегкі і як маска майже не виконують завдання поглибленого догляду.
Гіалуронік - це засіб, про наявність якого на шкірі забуваєш моментально, не бачиш блиску, не відчуваєш важкості через повільне поглинання шкірою. А він діє. Шкіра стає дуже м'якою, наповненою, сяючою і це відчутно на дотик!
Вам не потрібно прибирати залишки засобу, не потрібно хвилюватися про додактове матування шкіри. Просто All in One засіб, який потрібен всім незалежно від віку і стану шкіри. Я в захваті!

Не встигли замовити Birthday Edition + з цим засобом? Не засмучуйтесь, а обов'язково замовляйте крем-маску саме зараз на сайті бренду у найбільш зручних для вас об’ємах 15 або 50 мл ось тут, щоб неодмінно випробувати ефект від неї на собі особисто.

Гіалуронік крем-маска — це справжній порятунок для зневодненої та сухої шкіри. Гіалуронова кислота у складі засобу діє наче магніт, притягуючи та утримуючи молекули води і тим самим зволожуючи шкіру на цілий день.

Про незамінність цього компоненту для шкіри ми вже писали і не раз. І якщо якимось чином ви жодного разу не випробували його дію на собі, крем-маска від Ella Baché – чудовий спосіб це зробити.

Окрім улюбленого компоненту сучасних дівчат – гіалуронової кислоти, крем-маска Гіалуронік містить концентровані зволожуючі складники, які буквально зцілюють шкіру та надають навіть дуже сухим ділянкам на шкірі моментальне зволоження. 

Формула з екстрактами зеленої водорості Хлорели та квітів Винограду ніжно піклуються про захисний бар’єр шкіри, насичує її антиоксидантами та вітамінами, а цінні рослинні олії Шипшини та Ші у складі крем-маски дарують шкірі еластичність та неперевершену м’якість. 

Ella Bache 3.jpg

Спеціалісти бренду рекомендують наносити маску вранці та на ніч на проблемні ділянки, які необхідно зволожити, або ж на всю поверхню обличчя. Тримайте маску на обличчі 10 хвилин, поки всі активні компоненти поглинуться, а згодом, легкими масажними рухами розподіліть залишки засобу по всьому обличчю. 

Не змивайте крем-маску. 

Сміливо використовуйте засіб як основу під мейкап. Рівний тон шкіри, іі зволоження на весь день та бездоганний макіяж вам буде забезпечено.

Тільки уявіть, все це забезпечує лише один засіб і це робить його нашим новим косметичним фаворитом. 

Захоплення французькою романтикою, а згодом і крем-маскою Гіалуронік надихнуло нас дізнатися більше про історію самого бренду. Ось кілька цікавих фактів:

Ella Baché засновано у Парижі фармацевтом мадам Баше у 1936 році. Це одна з найстаріших сімейних компаній у світі, яка вже більше 80 років виробляє якісну косметику для догляду за шкірою. Історія бренду почалася у салоні краси, розташованому на 8 Rue de la Paix та з декількох засобів ручної роботи для клієнтів. Нині Ella Baché значно розширили асортимент, дотримуючись оригінальних рецептур та традицій.

Якщо ви — одні з щасливих власниць WonderBox Birthday Edition +, з нетерпінням чекаємо на ваші відгуки про крем-маску Гіалуронік від Ella Baché! 

Вас також може зацікавити