A-Derma: історія бренду

23 Квітня 2014 1443

А-Дерма – дермокосметика для вразливої шкіри.

З давніх часів овес використовували для захисту і покращення стану шкіри. Внесена у Фармакопею Франції, ця рослина завжди була пов’язана з історією дерматології і демонструвала свої заспокійливі, пом’якшуючі і захисні властивості.

Довгий час тільки овес звичайний, Avena sativa L., був відомим завдяки своїм цінним заспокійливим властивостям. У вигляді відварів і примочок він заспокоював свербіння, опіки, пом’якшував загрубілу і подразнену шкіру.

Черпаючи натхнення із традицій своїх предків, Дерматологічні Лабораторії А-Дерма вирішили використовувати екстракт вівса для виробництва дермокосметики.

Дослідники П’ЄР ФАБР звернулись до рідкого і більш цінного сорту вівса, — Avena Rhealba®. Він був відібраний з-поміж 80 інших сортів за свою бездоганну чистоту і виключно високий вміст пом’якшуючих активних компонентів. Його назва — овес Реальба ®.

Овес Реальба® має унікальні властивості:
- білого кольору, що є плюсом для майбутнього естетичного вигляду кремів;
- голонасінний і менш схильний до ушкодження насіння на стадії збору;
- пристосований до клімату і сухих вапняних ґрунтів південного заходу Франції;
- зростає всього за 3 місяці;
- мало схильний до грибкових захворювань;
- має виняткові фармакологічні властивості.

Саме Овес Реальба® є «серцем» бренду А-Дерма та основною діючою речовиною всіх продуктів.

Вирощування вівса Реальба® здійснюється професійними партнерами - фермерськими господарствами, які пройшли підготовку в Лабораторіях П’єр Фабр. Відбір фермерів проводиться виходячи з їх місця розташування, мотивації, принципів виробництва, робочих методів і якості культивації. Фермерські господарства контролюються на всіх етапах виробництва і мають відповідати дуже суворим технічним вимогам.

При вирощуванні вівса Реальба® більше уваги приділяється властивостям ґрунту і якості збору ніж кількості. Працюючи у напрямку збереження водних ресурсів і навколишнього середовища, рослини не поливають на протязі всього циклу розвитку.
Овес Реальба® є результатом органічного землеробства, він вирощується на ґрунтах, що вибрані із-за їх розташування (у віддаленні від джерел забруднення).

До ґрунтів застосовується ротація культур для забезпечення регенерації без використання добрив. Це дозволяє уникнути присутності в ґрунтах, воді чи рослинах нітратів, фосфатів, а також калію, сірки, молібдену, хлору, натрію та інших хімічних речовин. Ґрунти, на яких вирощується овес Реальба® не містять добрив і ГМО.

Якщо у зразках врожаю будуть встановлені сліди цих речовин, вся партія буде знищена.

Хартія якості А-ДЕРМА вимагає від підрядних фермерських організацій ексклюзивного вирощування вівса Реальба® для Дерматологічних Лабораторій А-ДЕРМА. Виробництво контролюється згідно з дуже суворими технічними вимогами, від початку культивації до збору рослин, для забезпечення збереження всіх властивостей активного компоненту.

Вся продукція А-Дерма тестується під наглядом дерматологів, а засоби, що призначаються для атопічної шкіри дітей та дорослих, проходять спеціальну посилену програму оцінювання переносимості. Разом з тим, Дерматологічні Лабораторії А-ДЕРМА встановили для себе навіть більш суворі вимоги до рецептури: засоби з мінімумом інгредієнтів, без включення ефірних олій, безбарвні, без вмісту спирту, ароматизаторів чи парабенів.

В Україні представлені чотири лінії бренду А-Дерма: Екзомега – засоби для дуже сухої та атопічної шкіри, Прімальба – дермокосметика для ніжної шкіри малюка, Основний догляд - засоби для всієї родини, та лінія Дермалібур - засоби для загоєння пошкодженої шкіри.

А-Дерма: історичні дати

1977: перший засіб А-ДЕРМА - дерматологічне очищуюче мило - продається під маркою Galénic

1981: відбувається поглинання А-ДЕРМА Лабораторіями KLORANE

1987: А-ДЕРМА стає першою маркою дерматологічного мила, рекомендованою дерматологами. У світі догляду за шкірою марка позиціонує себе як експерт в області проблем сухої шкіри та дерматологічних станів, пов’язаних зі свербінням шкіри


1988: проводиться злиття А-ДЕРМА з Дерматологічними Лабораторіями DUCRAY. Випуск першого крему з молочком вівса Реальба® і першого засобу лінії Дермо-Педіатрія

1996 : Вихід на ринок засобів Дермалібур: секрет цього зцілюючого крему був винайдений ще Жаком Далібуром, хірургом армії Людовика XIV

2000: Випуск Екзомега - першої лінії дермокосметичних засобів, що впливають на ключові чинники атопічного дерматиту та сухості шкіри

2009: Дослідження вівса Реальба®, що відкривають надзвичайний потенціал його паростків - матриці росту рослини.

2010: П’ЄР ФАБР створює окремий підрозділ — Дерматологічні Лабораторії А-ДЕРМА, що входять до Департаменту Дослідження Рослин. Це початок нової ери дермокосметичних засобів рослинного походження для шкіри.

Більше інформації можна дізнатись на офіційному сайті.

Вас також може зацікавити